Ами дали ММъри или Джокович ми все едно. Само да не е Федерер. Надал кога ще се завръща?
Тенис
Публикувано: 25 January 2013 - 16:04
Публикувано: 25 January 2013 - 17:14
Аз пък съм за Федерер, много добър мач се получи днес, ще започна пак да гледам по-честичко тенис.
Публикувано: 25 January 2013 - 18:31
Роджър е от друго измерение, в сравнение с останалите вращачи и блъскачи. Разочарован съм, че няма да го видим на финала :confused:
Публикувано: 25 January 2013 - 19:43
Публикувано: 25 January 2013 - 20:08
Публикувано: 25 January 2013 - 20:19
Яката тема! Фен съм на Жокера, защото развали хегемонията на Федерер и Надал и то повече с инат и воля на духа, отколкото със спортно-технически аргументи, въпреки че в последните години израстна неимоверно много и в тях. Респект, Ноле и успех срещу Мъри!
П. П. Още помня едно от първите му интервюта след загубения финал срещу Надал, когато каза, че докато майка му го е кърмела, той е гледал по телевизора Борис Бекер. Култов :laugh:
П. П. Още помня едно от първите му интервюта след загубения финал срещу Надал, когато каза, че докато майка му го е кърмела, той е гледал по телевизора Борис Бекер. Култов :laugh:
Публикувано: 25 January 2013 - 20:26
Bavareza, на 25 January 2013 - 20:08, каза:
От години има тенденция към забавяне на настилките, нормално играчи като Федерер да са ощетени.
Ще видиш към края на годинита на трева и в зала как ще ги мачка!
Угасва му звездата на "краля" ,затова Гришо ще го наследи. Само да наблегне на фитнес тренировките, че издиша след 3-тия сет
Публикувано: 25 January 2013 - 20:26
Ноле има тотално различен стил от Бекер :)
Публикувано: 25 January 2013 - 20:36
Да, трудно е да се направи паралел между стиловете на двамата. А и Джокович каза това повече на шега, защото самият Бекер беше на корта, за да връчи отличията ако не се лъжа :gamer:
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 25 January 2013 - 20:36
Bavareza, на 25 January 2013 - 20:08, каза:
От години има тенденция към забавяне на настилките, нормално играчи като Федерер да са ощетени.
ННаистина ли е забавят, мен всяка година ми изглеждат по един и същ начин :) не виждам смисъл да го правят :)
Публикувано: 25 January 2013 - 20:59
Пусни си стари мачове от 90те и до към 2005 година и ясно се забелязва.
Поне според мен бързите настилки = по кратки точки, по малко физическо натоварване - намален риск от контузии, по къси мачове удобни за телевизиите и по добро зрелище!
Забележете новата вълна тенесисти колко еднотипен стил имат, това не е случайно.
В 5 сет не е толкова до качества, а до физика и менталност.
Поне според мен бързите настилки = по кратки точки, по малко физическо натоварване - намален риск от контузии, по къси мачове удобни за телевизиите и по добро зрелище!
Забележете новата вълна тенесисти колко еднотипен стил имат, това не е случайно.
В 5 сет не е толкова до качества, а до физика и менталност.