Следващият път ще мачка, Маша ще го стимулира... ;)
Тенис
Публикувано: 20 April 2013 - 18:07
Крайно време е да започне да ги печели тези мачове, вместо да инкасира драматични загуби. Макар че точно за този мач няма как да му се сърдим - срещу Надал на клей на Григор му е много трудно. Обаче на трева и на твърди кортове трябва да започне да печели повече, ако иска да стане един от най-добрите.
Публикувано: 08 May 2013 - 00:17
Ей за това си говорим. Браво на Григор :yahoo:
Публикувано: 08 May 2013 - 00:58
Хванах само последните геймове на 3 сет. Пак обичайния дълъг оспорван мач с обичайните крампове и мини контузии... Джоко много подло го е мъчил с къси топки, виждайки, че нащо момче има проблеми с предвижването по корта...
Но наистина тази победа беше крайно време да дойде, а още повече идва на най гадната възможна настилка за Гришо - клея!
Дано да не е единично избухване и ако не на този турнир, то скоро, да дойде и 1 титла. Вече всички тенесисти от т.нар. "нова вълна" имат първи АТП трофей, а най талантливия от всички тях, и според повечето анализатори е така, да няма такава!
Но наистина тази победа беше крайно време да дойде, а още повече идва на най гадната възможна настилка за Гришо - клея!
Дано да не е единично избухване и ако не на този турнир, то скоро, да дойде и 1 титла. Вече всички тенесисти от т.нар. "нова вълна" имат първи АТП трофей, а най талантливия от всички тях, и според повечето анализатори е така, да няма такава!
Публикувано: 08 May 2013 - 01:07
Сръбския мангал се радваше като спечели втория сет все едно е спечелил Ролан Гарос, евала на Гришо, въпреки контузията продължи да играе и дори го спука.
Публикувано: 08 May 2013 - 14:08
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 08 May 2013 - 14:38
Да намери това постоянство и скоро ще го гледаме в топ 10. Голям:strongbench:
Публикувано: 08 May 2013 - 18:01
Най важното нещо, върху което трябва да работи в шведската академия е физическата подготовка. Гришо не е равностоен физически на топ тенесистите в дълги мачове, особено такива в 3 от 5 сета на шлема...
Ето и в мача срещу Ноле беше на кантар да издържи.
Аз мисля, че напускането на Муратоглу беше правилен ход, Швеция е доказана тенис нация и там знаят как да работят.
Ето и в мача срещу Ноле беше на кантар да издържи.
Аз мисля, че напускането на Муратоглу беше правилен ход, Швеция е доказана тенис нация и там знаят как да работят.
Публикувано: 08 May 2013 - 18:10
Не се радвайте толкова ,за да не му се ядосвате после, ако/като се окаже ,че това е случайност. Едва ли има друг тенесист в топ 30 ,който има почти равен баланс победи-загуби и нито един 1/4 финал в голям и важен турнир.. Но има талант.Засега това мога да кажа за Григор. Единственото ,което истински ме впечатлява около него е Мария Шарапова за момента.
Публикувано: 08 May 2013 - 18:13
По лекота на ударите и техника, особено при сервиз и бекхенд прилича най много на Федерер :)
Първо е много готин тип, второ играе красив тенис и трето заби Маша Шарапова B)
Първо е много готин тип, второ играе красив тенис и трето заби Маша Шарапова B)
Публикувано: 09 May 2013 - 13:55
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 09 May 2013 - 17:51
Да спечелиш Маша, шапки долу:rolleyes:
Публикувано: 09 May 2013 - 20:21
Гришко е много по готин от предишния дръвник дето ходеше с него ^_^
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 10 May 2013 - 17:10
Публикувано: 10 May 2013 - 17:39
Мнението беше редактирано от Bavareza: 10 May 2013 - 17:48