Кан най-тежките си моменти след загубения финал 99-та:
"Будех се сутрин и не знаех как ще отида на тренировка, как ще се справя със слизането по стълбите вкъщи и как да се вдигна. Осъзнах, че така не може да продължава. Не усещах нищо, освен смразяващ страх от провал, страх че няма да мога да оправдавам повече очакванията, страх от загуба, страх от критика? Започвах да загрявам и не можех да дишам, всичко около мен се въртеше, трябваше да се махна от там. Важно е човек да осъзнае, че безмилостното и маниакално преследване на успеха може да те погуби."
Поклон пред този човек как след този ужас се превърна в душата и сърцето на последвалите триумфи 2001-ва и 2002-ра и ЕВАЛА за топките да говори за това.
1. Оливер Кан
Публикувано: 24 July 2017 - 18:50
Кан е отказал на Хьонес да поеме поста на спортен директор в Байерн. От доста време ми се струва, че между Кан и Хьонес сякаш има някакво леко напрежение. Спомням си, че Лам също отказа на Хьонес като си призна, че докато Ули е в управата на клуба, няма как да бъде спортен директор. Не знам на какво се дължат тези разногласия, но май проблема е в Ули.
Публикувано: 24 July 2017 - 19:06
След като той ги кани и те отказват, едва ли е проблема в него. Има си изисквания човека. Кан се справя супер като анализатор, Лам се радвам, че не стана спортен директор, струва ми се мекушав(не си го представям да чете конско пред играчите или да ги защитава яростно) . Замер...още ми липсва този човек. Върне ли се, би било страхотно.
Публикувано: 24 July 2017 - 19:19
Аз мисля, че просто Кан и Лам имат разногласия с Хьонес по някои въпроси. Докато Хьонес е в клуба, пределно ясно е, че ще се следват правилата, които той е създавал в продължение на близо 40 години. И това е нормално. Спомням си, че Оли си позволи да постави под въпрос работата на Анчелоти(в ролята си точно на анализатор), а Хьонес го отряза прекалено остро. Лам недвусмислено заяви, че докато Хьонес е начело на Байерн, той няма работа в клуба. Както Капитанът се изрази за Ули през март: "Той иска всичко да върши сам".
Публикувано: 25 July 2017 - 00:26
Andoniooo, на 24 July 2017 - 19:06, каза:
След като той ги кани и те отказват, едва ли е проблема в него. Има си изисквания човека. Кан се справя супер като анализатор, Лам се радвам, че не стана спортен директор, струва ми се мекушав(не си го представям да чете конско пред играчите или да ги защитава яростно) . Замер...още ми липсва този човек. Върне ли се, би било страхотно.
Не мисля че Замер би се върнал в Байерн , докато Хьонес и Румениге са начело .
Публикувано: 09 September 2017 - 01:22
Публикувано: 09 September 2017 - 19:07
Публикувано: 17 January 2018 - 00:37
Един много велик вратар за поколението си. Жалко, че няма да можем да видим друг като него.
Публикувано: 06 March 2019 - 11:09
SportBild са интервюирали Титана за плановете му за Байерн.
Интервюто излиза утре.
Интервюто излиза утре.
Публикувано: 06 October 2019 - 14:45
Публикувано: 15 June 2022 - 14:07
Титана става на 53! Първият вратар печелил "Играч на мача" във финал на Шампионска лига и единствения вратар печелил Златна Топка на Световно Първенство! Първият ми идол във футбола! Жив и здрав да е Оли!
Публикувано: 15 June 2022 - 14:09
Титана днес става на 53, аз на 30 :D
Пожелавам му здраве, както и да покаже характера, който показваше като футболист, че в момента точно това му липсва :whistle:
Пожелавам му здраве, както и да покаже характера, който показваше като футболист, че в момента точно това му липсва :whistle:
Публикувано: 16 September 2023 - 16:57
В Инстаграм Оли Кан съобщи, че е станал част от ръководството на саудитския "Ал Хилал".
При откриването на монумента на Герд Мюлер Ули Хьонес се обяви против арабското настъпление във футбола, посочвайки че в Саудитска Арабия е невъзможно да се създаде автентична традиция, каквато имат клубове като Байерн.
Нищо чудно, че уволнихме Кан. Явно през годините баварските ценности в него са отстъпили място на меркантилното. Жалко, с този си ход загуби много фенове.
При откриването на монумента на Герд Мюлер Ули Хьонес се обяви против арабското настъпление във футбола, посочвайки че в Саудитска Арабия е невъзможно да се създаде автентична традиция, каквато имат клубове като Байерн.
Нищо чудно, че уволнихме Кан. Явно през годините баварските ценности в него са отстъпили място на меркантилното. Жалко, с този си ход загуби много фенове.
Публикувано: 16 September 2023 - 17:32
Света се променя, хората също. Нищо няма да е като преди. По-зле ще става, по-добре - не. Изкуствен Свят, фалшиф живот...
Публикувано: 17 September 2023 - 14:13
Аз пък следя Оли в Туитър и такава информация - няма. Даже преди 3 часа писа, че се прибира в Германия.
Мнението беше редактирано от Боби: 17 September 2023 - 14:13