Götze19, на 22 June 2017 - 20:46, каза:
+ 1 от мен за Росен ! Напълно съм съгласен с мнението ти, с тези смешни трансфери по скоро се връщаме назад към 2006 - 2007 година отколкото да вървим напред и да даваме индикации, че искаме да спечелим Ушатата, жалко за което но това са фактите в момента
E, чак към онея времена надали се връщаме. С тези пари, които се дадоха за Ренато, Толисо и другите млади таланти в последните години, ръководството показа, че се старае и има желание да намери млади играчи с голям потенциал, които да изградят новото ядро в отбора. Проблемът според мен идва от политиката на клуба към тези таланти, след като вече дойдат, а именно - неумение да се внедряват по-добре в отбора, малко игрово време, недостатъчно доверие в тях (непускането им в Бундеслигата дори и срещу по-слаби отбори) и най-вече това, което от край време не мога да разбера при нас - защо бързаме да ги освободим след 1 или 2 неуспешни сезона, а не ги пращаме под наем някъде, както правят други грандове... И се получава един такъв парадокс - много ни се искат млади и талантливи играчи, с които да се подсигурим за десетилетие напред, ама ако може да са като скъпите звезди - да почнат със силните изяви от ден първи. Еми, не става така. Или вадим големите пачки за утвърдени звезди като Алексис, или даваме нужното време на младоците и ги чакаме повече. Дразня се на ръководството за това, че хем не им се чака, хем обаче и не им се вадят големите пари и така си се въртим в един затворен кръг...