Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеConan, на 22 June 2017 - 17:16, каза:

От това по-официално няма - http://www.espnfc.us...t-on-top-scorer

Значи нищо официално няма, все пак!
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеAndoniooo, на 22 June 2017 - 17:27, каза:

Значи нищо официално няма, все пак!

Това е първоизточника ... после излезе в някакъв полски весник и след това го раздухаха . За да го обявят официално от ESPN , предполагам разполагат и с аудиозапис . Все пак имат репутацията на сериозна медия - не са Гьол.бг и други подобни . Не за друго , а защото подобен запис евентуално би ги защитил , ако се стигне до съд . Не само в конкретния случай - обичайна практика е . Затова писах , че по-официално от това няма .
Между другото - почти никой не реагира , когато това излезе по медиите . Докато агента му не продължи да развива темата . Тогава тръгнаха и свободните съчинения на медиите , че Левандовски искал да си ходи . Затова и по-назад писах , че най-вероятно искат да измуфтят по-голяма заплата от Байерн .
0

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
Такива голи предположения, няма как да са нещо официално. Като имат този "запис" да бяха го пуснали него, не някой да драска на word буквички.
За какво муфтене на по-голяма заплата става въпрос, като той е преподписал преди 6 месеца договор до 2021? Риторичен въпрос е, не отговаряй.
А за това дали Байерн реагира или не реагира на всеки слух... Нали знаеш, че лоша реклама няма!
Та ако не разполагаш с аудио запис как Лева го казва или с подобно видео, те моля да спреш.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Ясно - значи не можем да вярваме на печатни издания , ако не придружени от аудио носител ( съответно и на уеб вариантите им ) ... Което ме подсеща - ако не те притеснява , да ми пратиш линка към някое видео ( или аудио ) ... Примерно в което Кроос официално казва , че иска да стане най-скъпоплатения футболист на Байерн . Не за друго - ами да уеднаквим критериите . ;)

Мнението беше редактирано от Conan: 22 June 2017 - 18:45

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеConan, на 22 June 2017 - 17:41, каза:

Затова и по-назад писах , че най-вероятно искат да измуфтят по-голяма заплата от Байерн .

Не мисля, че е това, тъй като последното му подновяване на договора (и съответно увеличение на заплатата) беше на 13-ти декември, тоест преди едва половин година. Струва ми се абсурдно някой да иска още повече пари след само половин година.
1

• -
  • ПипПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеConan, на 22 June 2017 - 18:45, каза:

Ясно - значи не можем да вярваме на печатни издания , ако не придружени от аудио носител ( съответно и на уеб вариантите им ) ... Което ме подсеща - ако не те притеснява , да ми пратиш линка към някое видео ( или аудио ) ... Примерно в което Кроос официално казва , че иска да стане най-скъпоплатения футболист на Байерн . Не за друго - ами да уеднаквим критериите . ;)

Не може да си наложиш мнението, без доказателства. А ти нямаш. Както искаш го разбирай.
Кроос... я погледни как се казва темата в която пишеш.
Помолих те нещо,..не знам каква ти е целта, но не струва(без доказателства, лично мнение).
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Левандовски иска да спечели Шампионската лига,а с Байерн това не се получава.Трансферите до момента в отбора са такива,че няма как да спечелим лигата.След като ние сме наясно с това дали Левандовски не си дава сметка,че годините му се навъртат ,а целта не е постигната.Байерн не дава индикации,че иска да спечели турнира,а Левандовски го желае.Всичко се определя от целите и желанията на футболистите,романтиката във футбола отдавна я няма.Аз ако съм на мястото на Левандовски също бих искал да напусна.Дори да си замине няма да го виня,иска да постигне нещо и си следва целта.
3

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
+ 1 от мен за Росен ! Напълно съм съгласен с мнението ти, с тези смешни трансфери по скоро се връщаме назад към 2006 - 2007 година отколкото да вървим напред и да даваме индикации, че искаме да спечелим Ушатата, жалко за което но това са фактите в момента
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеGötze19, на 22 June 2017 - 20:46, каза:

+ 1 от мен за Росен ! Напълно съм съгласен с мнението ти, с тези смешни трансфери по скоро се връщаме назад към 2006 - 2007 година отколкото да вървим напред и да даваме индикации, че искаме да спечелим Ушатата, жалко за което но това са фактите в момента

E, чак към онея времена надали се връщаме. С тези пари, които се дадоха за Ренато, Толисо и другите млади таланти в последните години, ръководството показа, че се старае и има желание да намери млади играчи с голям потенциал, които да изградят новото ядро в отбора. Проблемът според мен идва от политиката на клуба към тези таланти, след като вече дойдат, а именно - неумение да се внедряват по-добре в отбора, малко игрово време, недостатъчно доверие в тях (непускането им в Бундеслигата дори и срещу по-слаби отбори) и най-вече това, което от край време не мога да разбера при нас - защо бързаме да ги освободим след 1 или 2 неуспешни сезона, а не ги пращаме под наем някъде, както правят други грандове... И се получава един такъв парадокс - много ни се искат млади и талантливи играчи, с които да се подсигурим за десетилетие напред, ама ако може да са като скъпите звезди - да почнат със силните изяви от ден първи. Еми, не става така. Или вадим големите пачки за утвърдени звезди като Алексис, или даваме нужното време на младоците и ги чакаме повече. Дразня се на ръководството за това, че хем не им се чака, хем обаче и не им се вадят големите пари и така си се въртим в един затворен кръг...
2

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Малко ще е тъпичко да ни напусне сега. Ще останем без нападател, други приемливи варианти на пазара няма. Не сме толкова далеч зад Реал, а и 2 ШЛ не са гаранция за успех отново. Едва ли бих го оправдал, ако отиде там.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Според мен проблема на Байерн както каза Хайнкес през 2014 е отсъствието на всякаква конкуренция в Бундеслигата, същия проблем го имат ПСЖ и Ювентус в ШЛ стигат финалната права на турнира и Испанците им пълнят кошницата. Както беше споменал moonweaver бундеслигата се напълни с треньори от Втора бундеслига всички отбори включително и Дортмунд с Бош нямат никаква амбиция, ще се радваме на покала то се е видяло :(
0

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
----------------->Отборът обща дискусия<--------------------------
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеConan, на 22 June 2017 - 17:41, каза:

Това е първоизточника ... после излезе в някакъв полски весник и след това го раздухаха .

Точно обратното, полският регионален таблоид "Супер Експрес" е първоизточника, на когото се позовават всякакви други издания, включитлено ESPN. Разликата е огромна.

http://sport.se.pl/a...nas_999549.html

При всички положения цялата тази дискусия е излишна, защото Байерн излезе със следното кристално ясно изявление: ""Роберт Левандовски има договор с Байерн, който наскоро беше продължен до 2021 г.! Байерн не мисли за трансфер. Няма разговори с други клубове и няма да има! Ако други клубове преговарят с играчи, които имат дългосрочни договори, рискуват наказание от ФИФА. Агентът му също ни увери, че не е водил никакви разговори."

Иначе е нормално да е разочарован - контузи се точно преди най-важния мач за сезона, изпусна голмайсторския приз в последната минута, но какво точно е казал и колко точно този регионален таблоид го е цитирал не трябва да се приема за чиста монета.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Което не означава,че не може да му се върти в главата идеята за смяна на отбора.
0

Потребителят е неактивен   nevah 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-April 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:Батигол и Мелничарчето

Преглед на мнениеРосен, на 23 June 2017 - 07:19, каза:

Което не означава,че не може да му се върти в главата идеята за смяна на отбора.

Да, но на този етап това не зависи от него.. и от това, какво иска. Има договор с Байерн докато стане на 32, така че тия мисли може да си ги избие от полската кратуна. Съмнявам се играч от неговия калибър да хване да играе ганкиното- нарочно, за разлика от някои бразилци в отбора. Или поне се надявам на това..
Като цяло, обаче, и аз мисля, че това са 90% журналистически измишльотини в стил "спортал", точно поради факта, че около Байерн никога няма подобни циркове(вижте на Рейналдо панаирите, на Диего Коста и т.н.) и точно това прави една подобна статия- хит.
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема