Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 22 March 2018 - 11:17, каза:

Можехме да вземем Ройс 2012, това е трансферът, за който съжалявам най-много до ден днешен. :blush:

За 6-те мача, които щеше да изиграе от тогава до сега с перманентните си контузии ли? :D
4

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
И на мен ми е любимец, но с тези контузии.. не ме е яд чак толкова за него
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Левандовски пак се прави на обиден. Вчера при смяната му в мача си подминава Хайнкес без да го поздрави! Този да не си мисли, че е по-голям от Дон Юп? Ебати и чалъмджията излезе и той... censored Ако ще се прави на голямата звезда с многото претенции да хваща сака и джапанките и лятото да го няма!
2

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
На мен ми падна в очите още след мачовете с Реал, в които той беше един от хората, които предадоха Юп с некадърността си да вкарват гол от чисти положения, но след вчера вече преля чашата, дано от другия сезон не е при нас !
1

Потребителят е неактивен   Golden 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 09-May 13
Усещам му е тясно.Има едно много хубава поговорка(мисля българска)на сила хубост не става.Има мераклии за него с дълбоки джобове.А колкото и да няма класни деветки все ще намерим някой който да вкарва на Карлсруе.За мен лично няма да остави някакъв отпечатък в историята на клуба.В случай че го продадем в което силно се надявам,утре ще сме забравили че е играл при нас.
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Да ни е жив и здрав, Роберт!
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Смотаняците от "Шпортбилд" пак използваха един от най-гнусните журналистически трикове като пуснаха в нета едни цитати от Лева как се чувствал недооценен, искал да напуска, клубът не го бил защитил... Само за да пуснат след ден -- само и единствено в печатното издание!!! -- следния цитат от --същото!-- интервю с Лева, който тотално обръща смисъла на това, което ни представи кликбейт-онлайн статията ппреди това...

"Проведох много добър разговор с Нико Ковач. Той разбра как се чувствам. Той ми разказа как иска да играем. Това ми допадна и заради това реших да остана. В този ден мирогледът ми се промени. Осъзнавам, че съм правил грешки, но и аз съм човек. Осъзнах колко важен съм за Байерн и че няма да ме пуснат. Това показва нивото на стабилност на клуба. В този момент осъзнах, че искам да дам всичко от себе си отново за този клуб. Никога не бих стачкувам, никога не бих тръгнал срещу клуба. Вече не губя време в мисли за други първенства. Гледам с очакване към бъдещето в клуба и в Мюнхен. Сърцето ми отново бие само за Байерн."

Този цитат е монументален според мен - наистина го поздравявам Лева (не само за рождения ден, но и) заради това, че беше мъж да каже тези неща. Прави му чест и мисля, че наистина се наблюдава нещо различно в играта и нагласта му (дори и малко повече сдържаност и уважение при празнуването на вкараните голове - миналия сезон на няколко пъти ме дразнеше с преиграването и прекаления фокус върху него самия).

В този ред на мисли, трите основни фактора, които по неговите думи са наклонили везните на Лева да си промени решението и сам да пожелае да остане са: 1) категоричния и нееднократно заявяван отказ от страна на Ули и Кале да продадат Лева ("Да се обзаложим, че Левандовски ще играе в Байерн догодина?"; 2) Публичната похвала от страна на Салихамиджич (който го определи за най-добрата деветка в света); 3) Ключовия разговор с Ковач. Комбинацията от тези 3 неща явно е обърнала възприятието на Лева (смея да твърдя) в наша полза и се надявам да върне всеотдайната му игра на върха на атаката ни с малко повече мисъл за отбора, а не само за "Емил"....

Признанието му, че е правил грешки, заявената обновена страст да носи екипа на Байерн са най-доброто, на което можем да се надяваме според мен. Изобщо, изненадващо може би, но много точни намеси на Салихамиджич и Ковач в една чувствителна (явно за Лева тема), която все пак постигна максималното, а именно да успее да убеди Лева, че е в негов интерес да остане в Байерн и да погледне критично към някои аспекти от играта си, които при успешно третиране могат да го направят още по-добър... Добре започва сезона, чакам с нетърпение откриването утре. :thumbsup:

ПП: Пак само в печатното издание беше и коментарът му, относно удължения договор с Пини Захави, на което Лева каза, че агентът се грижи за много други неща. Адски изнервящо е, че трябва да се четат 2352395 различни източника, за да можеш да сглобиш цялото интервю, защото всеки има по някакви частички, публикуват се в продължение на ДНИ и все някои има по едно-две изречения повече, пълен абсурд са тия "медии"... :wall:

Мнението беше редактирано от moonweaver: 23 August 2018 - 01:34

6

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Това звучи доста обнадеждаващо. Дано наистина се усети чувствително тази промяна на мирогледа на Левата. Знаем го на какво е способен, когато е изцяло отдаден само на играта.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Нищо повече от лъжичка захарен сироп за феновете ... Поляка просто си осигурява спокойствие и комфорт . Така по-голямата част от феновете няма да го почнат още от първия мач заради желанието му да напусне , пък и за слабата му игра в ШЛ . Самия факт че това интервю идва , след като стана ясно че никой клуб няма намерение да прави оферта за него е показателен . Очаквам в близко бъдеще той да се почуства още "по-значим и оценен от клуба" ... с нов по-добър във финансово отношение договор естествено .
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Днес е преподписал до юни 2023г.
1

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Получил е увеличение на заплатата от 15 на 20 млн. бруто, колко уж взема и Кутиньо. Това са добри новини, означава, че ръководството няма да се церемони, а ще предложи нови договори с подобрение условия на всички с изтичащи. Следват Тиаго, Алаба и Нойер!

Мнението беше редактирано от Datty: 29 August 2019 - 20:36

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
Като цяло няма лошо да се подновяват договори . Обаче има едно голямо НО ... Какво стана с принципната позиция на ръководството играчи над 30 години , да получават предложение за нов договор само в последния сезон от настоящия им договор и само за една година ?

Мнението беше редактирано от Conan: 30 August 2019 - 09:14

0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Не беше ли 32 години границата?
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
Тя границата е само в главите на Ули и компания . Но е смешно за неутралния фен , легенди като Робери да преподписват за по 1 година последните си 2 договора . А примерно 32 годишния Алонсо да получи 3 годишен договор . Или Левандовски , който дефакто получава 4 годишен договор на 31 години . Нямам нищо против , защото не възрастта трябва да е определяща , но поне по медиите да не говорят глупости .
-1

Потребителят е активен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Левандовски с контузия на коляното, която може да го извади от терена за месец ...
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема