Великият нападател е заявил,че няма да започне подготовка с отбора.
Този не знае май къде се намира и на кого се опитва да върти номера
(9.) Роберт Левандовски
Публикувано: 05 June 2022 - 15:24
Публикувано: 05 June 2022 - 20:00
Тва Направо е педалска работа......По добре да го продадем.Паричките са важни...Колкото и да са
Публикувано: 05 June 2022 - 21:33
Много му знае устата,но нашите ,ако се заинатят,така могат да му го набият ,че да приключи с футбола.
Байерн може и без 30-40 милиона.
Алваро Мората е свободен агент.
Байерн може и без 30-40 милиона.
Алваро Мората е свободен агент.
Публикувано: 05 June 2022 - 22:05
Аз веднага бих показал, че с Байерн не можеш да се ебаваш, освен ако не си ръководен фактор де :laughing: Пращам го в дубъла да рита и точка.
Жалко... Когато купихме Гомез от Щутгарт, аз го иронизирах, подиргавах, критикувах, докато не започне да вкарва една сюрия голове за нас през втората му година. Левандовски започна веднага да ги шие и не си позволих дори лека критика, защото вършеше работата за която е в отбора, а и започна да показва показатели равняващи се на тези на Меси и Роналдо. Но тези дори и на мен не минават!
Жалко... Когато купихме Гомез от Щутгарт, аз го иронизирах, подиргавах, критикувах, докато не започне да вкарва една сюрия голове за нас през втората му година. Левандовски започна веднага да ги шие и не си позволих дори лека критика, защото вършеше работата за която е в отбора, а и започна да показва показатели равняващи се на тези на Меси и Роналдо. Но тези дори и на мен не минават!
Публикувано: 06 June 2022 - 03:57
^ И аз не мога да ги разбера тези мурафети. Подписваш договор и си го изпълняваш, ако не се разбереш друго с ответната страна. Какви са тези глупости, че няма да почне да тренира с Байерн? А може ли да започнат да му тряскат глоби и да го замразят за една година, пък да видим какво ще прави? Подобни изпълнения съм виждал в хокея с разни примадони и накрая клякат (макар че там отборите са по-силна страна от Байерн в случая). Дали му се рита цяла година регионалната лига или да рискува изобщо да не играе и да се надява някой да го вземе на 35 с една пропусната година?
Надявам се все пак да се разберат нещо и да го продадем, ако толкова иска.
Надявам се все пак да се разберат нещо и да го продадем, ако толкова иска.
Публикувано: 07 June 2022 - 13:03
Левандовски : "Кой футболист ще иска да играе за Байерн, след като знае, че не може да напусне клуба?"
:laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing:
Публикувано: 07 June 2022 - 14:27
Тоя Левандовски се оказва пълен боклук... Никой друг футболист на Байерн не си е позволявал такова долно поведение . Ама нищо чудно , щом Барселона е замесена... Дембеле, Коутиньо , Гризман играха същият театър преди години.
Публикувано: 07 June 2022 - 15:21
Кой играч ще играе за Байерн, като знае, че не може да напусне? Този, който си прави сметката, като подписва договори. Такива са условията в спорта - договорите са срочни. Като не му харесва, да се пробва в някоя фабрика.
Публикувано: 07 June 2022 - 17:30
Монетата има две страни. От една страна, Левандовски да е мислел, когато е подписвал този срочен договор. От друга страна, ако сега е решил да напусне, нашето ръководство няма смисъл да го спира и би следвало да уважи желанието му. Защо някой трябва да бъде държан насила? Тиаго когато пожела трансфер в Ливърпул, никой не го спъваше, за което той бе благодарен, че са уважили решението му да опита нещо друго. А сега нашето ръководство прави да изглежда така, че Левандовски е по-голям от Байерн и видиш ли без поляка Байерн ще престане да съществува. Което е недопустимо. Байерн го е имало преди, ще го има и след Левандовски, няма незаменими!!! Така че ръководството да го пуска да ходи в Барса или където иска. Това са пълни циркове.
Публикувано: 07 June 2022 - 18:13
^ Това е ясно и аз мисля, че трябва да го пуснат. Обаче ако не смята да започва тренировки с отбора (ако това е вярно) - това вече е недопустимо, без значение какво иска или не.
Публикувано: 07 June 2022 - 19:49
Най-справедливо ми де вижда следното - Левандовски подава молба за трансфер и депозира 25 милиона (заплатата му до края на контракта) на сметката на Байерн като компенсация за нежеланието на играча да довърши договора си.
Мнението беше редактирано от Боби: 07 June 2022 - 19:49
Публикувано: 07 June 2022 - 20:17
Лошото е,че няма кой да вземем...Мората е пълен НемоЖач...Освен да натиснем за Нунез от Бенфика-Нищо по читаво не виждам лично аз...Дееба и Леви ,може ли баш сега да се държи така Пеедалски.Не е Коректно било.Къде била останала честността...Баси Цирковете
Публикувано: 07 June 2022 - 21:18
Левандовски не е в позиция да поставя условия на Байерн.
От договора му остава една година и на базата на това ,държанието му е хлапашко.
Аз,ако съм на нашите тиквеници,го забивам в дубъла.
От договора му остава една година и на базата на това ,държанието му е хлапашко.
Аз,ако съм на нашите тиквеници,го забивам в дубъла.