Е, не... Чувствам се като след финал за ШЛ за Златка...
Няма толкова черна спортна година за мен!!!
Български спорт
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 10 August 2012 - 16:11
Станка освен 1място,др не заслужава.най-добрата.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 10 August 2012 - 22:24
Волейболистите падат от Русия с 1:3 гейма :( Мислех си, че са способни да грабнат титлата, но отново нещо не им достигна. Според мен е това което не стигна и на любимият ни отбор да спечели ШЛ, а именно самочувствието на победители. Това нещо спира бг волейбола да мачка всичко по пътя си.
Публикувано: 10 August 2012 - 23:14
Къса скамейка, нямаше кой да влезе и да промени нещата.
След всички премеждия около този отбор, бронзовите медали ще са изключителен успех!
След всички премеждия около този отбор, бронзовите медали ще са изключителен успех!
Мнението беше редактирано от Bavareza: 10 August 2012 - 23:15
Публикувано: 11 August 2012 - 10:06
Но те трябва да се борят за бронза и е много важно да не рухнат след загубата от Русия. Би било голям успех наистина, предвид всичко, което се случи във и около отбора. Но поначало колкото и силен отбор да имаме, винаги максимумът е 3-4 място. Не само във волейбола, и в индивидуалните спортове има някаква психологическа преграда по пътя към титлата. Може би това е и най-голямата пречка пред бъдещи успехи - дори талантът и подготовката да са налице, нашите излизат на пангара страшно обременени психически, ето на това трябва да се набляга за в бъдеще.
Публикувано: 11 August 2012 - 14:51
Момчетата от отбора по волей направиха нещо наистина голямо,сега остава да бием жабарите и ще е наистина велико.....ако може поне на 10% от тяхната стръв и желание да имат ритнитопковците от отбора кичещ се с името национален отбор по футбол на Българиящеше да е наистина невероятно...ама не,то за тях вечно-"Живота продължава"!!
Публикувано: 11 August 2012 - 16:30
В 100 мача срещу Русия на волейбол ще изгубим 99,не защото сме по слаби,напротив,според мен сме по-добрият отбор,но проблемът е ментален.Приказката за по-големия брат
Публикувано: 19 August 2012 - 16:59
http://gong.bg/view_...ticle_id=291761
Гледайте какви емоции изпускаме заради ТВ-затъмнението, върнете ни "А" група!!!
Гледайте какви емоции изпускаме заради ТВ-затъмнението, върнете ни "А" група!!!
Мнението беше редактирано от Datty: 19 August 2012 - 16:59
Публикувано: 15 February 2013 - 17:19
Фантастичен Григор Димитров на полуфинал в Ротердам!
Българинът изигра изключително силен мач и елиминира Маркос Багдатис с 6-7(4), 7-6(0), 6-3 :strongbench: :strongbench:
Публикувано: 15 February 2013 - 19:42
Аз съм му гледал 1-2 мача на Григор и много ми хареса как играе, обаче все нещо не му достига - май физика, а също и липсващото на много български спортисти самочувствие.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 19 February 2013 - 12:52
Публикувано: 19 February 2013 - 12:54
[quote name='Andoniooo' timestamp='1361267528' post='68432']
Казийски vs. Соколов в битка за "Златната топка"
http://volleyball.sp...php?news=412394
Казийски vs. Соколов в битка за "Златната топка"
http://volleyball.sp...php?news=412394
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 19 February 2013 - 12:56
Ако визираш националните отбори не са, но заедно сигурно щяха да бъдат.
Радо Стойчев е най-добрият треньор в света!
Радо Стойчев е най-добрият треньор в света!
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 19 February 2013 - 13:29
Публикувано: 19 February 2013 - 20:13
С тези волейболисти много трудно ще сме на върха. Казийски има много добра атака и сервис, обаче посрещането му куца. Като цяло посрещането в националния отбор е много слабо, откакто се махна Пламен Константинов. А като направят едно калпаво посрещане и върнат разпределителя 3 метра назад, после атаката ни е супер предвидима - към диагонала или към Казийски. Няма как да се правят бързи атаки през центъра.
Другият проблем е сервисът - има играчи по 2 метра, които така и не се научиха да сервират. Ако бях на тях, щях да оставам след тренировка да се упражнявам, но явно те мислят, че са достатъчно добри.
Като добавим към това и нашия манталитет (като стигнем полуфинал и си мислим, че сме на върха), няма как да вземем повече от 3-то място на голям форум.
Радо може да е сред най-добрите треньори в света, но беше селекционер на националния отбор и нямаше как да ги научи да играят "правилен волейбол".
Другият проблем е сервисът - има играчи по 2 метра, които така и не се научиха да сервират. Ако бях на тях, щях да оставам след тренировка да се упражнявам, но явно те мислят, че са достатъчно добри.
Като добавим към това и нашия манталитет (като стигнем полуфинал и си мислим, че сме на върха), няма как да вземем повече от 3-то място на голям форум.
Радо може да е сред най-добрите треньори в света, но беше селекционер на националния отбор и нямаше как да ги научи да играят "правилен волейбол".
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 09 March 2013 - 17:06
Ботев - Левски. Страхотна публика с изключение на онези зад едната врата, които явно са отишли на мача, само да се бият с противниковите фенове :confused: Такава атмосфера трябва да има в повечето мачове. Да ти е кеф да гледаш мача, макар, че нивото си е нисичко :)