Я какво имало тук... Първо, Газпром изобщо не ги еня дали Левски ще е първи - чакат си южен поток или по-точно ги интересуваха изборите. ВТБ бяха натискани да станат спонсори от ББ и като изтече контрактчето с Левски си набиват шута с 300! Титан ще продадат ЦСКА, обществена тайна е, че и те бяха насила там, както Марешки в Коко Пд и т.н.
Левски щели да направят нещо в ШЛ с онзи отбор....Баварец, дори за Ливърпул не си казвал по-голяма глупост! На Гошенко му харесал донякъде мача с Лудогорец...аз преди това гледах Байерн и Гладбах и от това, което видях на Герена ме заболя главата. Всеки 3-ти пас грешен и се ритаха като кочове... Най-накрая Лудогорец показаха, че изобщо не са си взели поука от мачовете с Динамо Загреб и го изядоха по абсолютно същия начин. Победи отборът, който повече искаше да победи нищо, че беше по-слаб.
Лятото? С този олигофрен за тренъор Левски не ги чака нищо добро!
Български спорт
Публикувано: 21 May 2013 - 20:38
Bavareza, на 19 May 2013 - 16:30, каза:
Левски с онзи отбор на Мъри можеше да стигне далеч, ако не беше баш в най тежката група.
Хахаха.Естествено 1 отбелязан гол и 17 допуснати в 6 мача гарантират продължаване напред,ако групата беше по-лесна.То нашите отбори винаги си имат по някое заучено оправдание.Чудно как около нас държавите се изрепчват и взимат точки от грандове,а трактористите показаха най-показно как се прави.
Публикувано: 21 May 2013 - 20:50
Тоя Митов вярно е голям олигофрен. Само трактористът Пиенев говори по-зле от него.
Публикувано: 21 May 2013 - 23:26
Неделев и Терзиев няма как да дойдат в който и да е бг отбор. Причини много - високи трансферни суми (за Неделев се спекулира сума от порядъка на 2 млн ЕВРО??, а за Терзиев 1.2 млн ЕВРО???), нежелание на самите играчи да ходят не само в Левски, а в който и да е ГРАНД. Нито ще им се даде шанс (справка Пламен Димов, който имаше по-добри показатели от Терзиев първия полусезон), нито ще ги научат на нещо (всички големи отбори в България в момента се водят от абсолютни некадърници), нито трамплина ще е кой знае колко голям. Най-добре в България последните години продават Литекс и Черноморец - факт!
Публикувано: 22 May 2013 - 10:37
О, аз въобще не мисля, че титлата на Левски е сигурна, нито че мачът с Лудогорец беше особена проява на голям футбол, но за нивото на А група става - толкова могат и затова даже си мисля, че ако Левски играе в ЛЕ е по-добре, нека да оставят шумните провали на Лудогорец.
Публикувано: 22 May 2013 - 12:06
Неделев е труден, но Терзиев предвид финансовият недостиг при Черноморец е въпрос на преговори. Друг е въпросът, че винаги е по-лесно да си купиш отвън, за комисионни и т.н.
Публикувано: 22 May 2013 - 22:47
Няма да се оправи тази А група и това е. Днес пак някакви чупки в кръста в Ловеч и после
Публикувано: 23 May 2013 - 00:20
Публикувано: 23 May 2013 - 03:55
Без да гледам кой е треньор, мога да кажа, че лятото Левски не ги чака нищо добро, просто защото се вижда в какво първенство играят. Това може да се каже и за ЦСКА, и за Лудогорец и за Берое. Днес за пореден път нашите отбори доказаха за каква пародия става дума - Литекс лягат, Левски не играят, защото за пореден път отбор не може да завърши първенството, на Лудогорец дават 2 дузпи за 15 минути, едната от които фалшива, а ЦСКА играят пред няколкостотин души - това са водещите отбори у нас :thumbsup:
Публикувано: 23 May 2013 - 08:57
1900, ти си простотията на деня, приятел! Аз говоря за човек, когото познавам. Не ми пука за месец и половина тренировки и т.н. Хвани, излез от Монтана, ела на 2-3 тренировки на Левски и ще се убедиш. Надявам се да го оставят и ще се убедиш сам, НО аз не съм убеден, че Левски ще бие Славия!
Публикувано: 23 May 2013 - 10:55
Левски с тоя треньор нямат шанс да минат трети кръг в ШЛ......с игра. Човека има уникален късмет, но 2-3 мача просто се НАБ
Публикувано: 23 May 2013 - 13:04
ars_moriendi, на 23 May 2013 - 08:57, каза:
1900, ти си простотията на деня, приятел! Аз говоря за човек, когото познавам. Не ми пука за месец и половина тренировки и т.н. Хвани, излез от Монтана, ела на 2-3 тренировки на Левски и ще се убедиш. Надявам се да го оставят и ще се убедиш сам, НО аз не съм убеден, че Левски ще бие Славия!
Мнението беше редактирано от 1900: 23 May 2013 - 13:06
Публикувано: 23 May 2013 - 15:58
Няма как да знаем какво трябва на Левски, след като отборът не играе нищо! Как да разбереш кой става?
Публикувано: 23 May 2013 - 16:39
Марио Баслер, 1900 - Монтана изпадна в Б група, кво прайм сега? http://ibox.bg/forum/img/bigcry.gif
Публикувано: 23 May 2013 - 16:55
За мен е изключено Левски да не бие "добрата стара Славия". Нали затова Славия и Локо София се поддържат в А група - да помагат в такива тежки моменти. Бат Венци си е опекъл работата вече ;)