А бре, ама тия наще... А? Жик-так на братушките! :thumbsup:
Български спорт
Публикувано: 30 June 2011 - 23:09
Прекрасен мач на България днес!Преди малко Аржентина би с 3-0 србе на връбе и утре ни трябват 2 гейма за да се класираме на финалите :)
Публикувано: 30 June 2011 - 23:10
[quote name='Tito' timestamp='1309458498' post='25143']
Двамата ни представители отпаднаха достойно от съперници, които стигнаха далеч, а може единия да стигне и до титлата.
Двамата ни представители отпаднаха достойно от съперници, които стигнаха далеч, а може единия да стигне и до титлата.
Мнението беше редактирано от the machine: 30 June 2011 - 23:10
Публикувано: 01 July 2011 - 00:09
Не го следя, чувал съм при епизодични гледания на мъжки тенис, че е шотландец, но знам, че там си го подкрепят и искат да спечели, но както и да е, дано не спечели той.Предпочитам който и да било от останалите пред великобританец.
Публикувано: 01 July 2011 - 01:16
Дано нашите момчета успеят да се класират! Много ми харесаха днес и за първи път Стойчев беше доволен и от играта, освен от резултата, но наистина както каза треньорът, този път играхме волейбол. Ето че само 3 дена след измъчената победа над Япония постигнахме този огромен триумф. Явно е бил нужен и някакъв психологически тласък!
Публикувано: 01 July 2011 - 12:35
Ако си бяхме били чисто Япония, без да ги подценяваме вече щеше да сме на финалите. Ама българска му работа... няма значение. Наще направиха страхотен мач вчера, Казийски колкото и слаб да беше от началото на лигата точно в най-важния мач изригна. Леко и руснаците не са напъваха, то си се вижда. Айде днеска зимаме 2 гейма и сме на финалите.
Публикувано: 01 July 2011 - 17:40
http://gong.bg/uploads/news_images/201107/photo_verybig_211075.jpg
Публикувано: 01 July 2011 - 20:38
Доволно! 3 хубави мача в Полша и да се отдават на заслужена почивка :)
Публикувано: 01 July 2011 - 21:43
Това е ОТБОРЪТ на България! Единственият, който се държи на СВЕТОВНО ниво; единственият, който дава отпор на големите. Само Те с основание могат да се нарекат Лъвове.
Нека да продължават да ни вълнуват с успехите си и да не спират да отмиват срама, за всички останали спортове, които "владеем".
Успех в Гданск!
Нека да продължават да ни вълнуват с успехите си и да не спират да отмиват срама, за всички останали спортове, които "владеем".
Успех в Гданск!
Публикувано: 01 July 2011 - 23:26
Момчетата са страшни, изстрадаха това класиране! Дадоха всичко, бориха се дори и когато изглеждаше, че нищо не може да бъде спасено и точно духът им помогна вчера да накажат най-големия си страх и вечен дразнител Русия, както и да им се опълчат днес! Ужасно щастлив съм!
Публикувано: 02 July 2011 - 04:48
Браво, наистина този отбор защитава достойно България и показва постоянство, дано и в други спортове се пробудим!
Публикувано: 08 July 2011 - 22:22
Дано да се класираме. Аржентинците не се напъват, но пък поляците играят много добре. Наще са си виновни. Само това мога да ви кажа. Вече трябваше да сме се класирали, още срещу Полша. Вместо да ги победим с 3-0, наще се насраха.
Публикувано: 09 July 2011 - 01:41
Латиносите отново доказаха, че са една МРЪСНА Ц