Забележи само какви топки вдигаше Жеков през центара. Мисля даже, че след първия гейм нямахме нито 1 точка от атака.
Български спорт
Публикувано: 15 September 2011 - 23:30
Публикувано: 15 September 2011 - 23:33
Публикувано: 15 September 2011 - 23:36
[quote name='C3C0_vg' timestamp='1316118805' post='32323']
Владо също не игра зле, макар, че правеше често грешки и го хващаха на блокада.
Владо също не игра зле, макар, че правеше често грешки и го хващаха на блокада.
Публикувано: 15 September 2011 - 23:52
Забележи само, че освен разпределителя Гранкин или Бутко, който не взе участие заради контузия, всички бият силов сервиз. На Мусерски е зверски, днеска не му влизаше, а и не рискуваше. Бях го гледал в световната лига тази година направи 12 аса за 3 гейма. Волков и Михайлов също изпълняват много силен сервиз. На Хтей и Денис може да са по-слаби, но пак си затрудняват посрещането. От наще само Матей може да изъплнява силен, но не го вкарва често. А забравих и Цецо, докато Владо с това подмятане на топката от 2 сервиза 1 в мрежата.
Публикувано: 15 September 2011 - 23:59
Е да от наще само Казийски, Жеков и Братоев. Ама той Братоев само тва си може, а Жеков и той редовно ги бърка. Те Русия си взимат мачовете на 50% със сервис и оная 218см горила! Ама кво да очакваме като ние сме 7млн, а те 300...нормално е да извадят толкова равностойни играчи.
Мнението беше редактирано от TOKATA: 16 September 2011 - 00:00
Публикувано: 16 September 2011 - 00:05
Кога пък Жеков е бъркал? За мен пък точно той винаги си вкарва сервиза. Ники Пенчев също има много силен сервиз.
Публикувано: 16 September 2011 - 00:19
Е бърка колкото и Казийски, като рискува сервиса...Но това е рядкост!
Публикувано: 16 September 2011 - 11:28
Сърбите години наред бяха супер сила само и единствено благодарение на Гърбич! Тоя човек е уникален разпределител. България имат страхотни диагонали, но разпределителя ни е посредствен. Аз не му се сърдя, толкова са му възможностите, но в Тренто на МАтей и Соколов топките им ги вдигат високо, а в националния Жеков им ги дава все ниски и неудобни и ги забива в мрежата. Трябва ни един Гърбич и един Хуанторена и няма кой да ни бие на света. :spiteful:
Публикувано: 16 September 2011 - 12:53
Не ни е Жеков проблемът, а посрещането! Топката трябва да пада на главата на разпределителя, а не той да я търси. Тогава може да играе с когото си поиска. Андрей Жеков е в топ 10 на разпределителите в света, но аз ще посрещам по-добре от Ананиев и Казийски с крака! Тошко Алексиев пък е толкова анти, че няма накъде.
Публикувано: 16 September 2011 - 12:55
Вялно е, че Жеков все ги навира в мрежата и мен това много ме дразни. Тренирал съм 4 години волейбол и аз бях диагонал и много се дразнех като ме вкарат в мрежата.
Публикувано: 17 September 2011 - 01:29
Тошко не искам и да го коментирам, нема такъв дървар като него. Жеков е в ТОП 10, но за целите, които си поставят (или ние им поставяме или медиите и аз не знам) ни трябва разпределител ТОП 5. Жеков е много добър, но не е решаващ. Непостоянен е, и това в тези малки ключови моменти от гейма решават мача. Посрещането от години ни е трагедия, а Салпаров е толкова набеден волейболист. Ако не е брат му, нито щеше да е национал, нито да взима 10к евро заплата. За какво му е да ходи в чужбина като почти всички останали титуляри. Посредствен е и такъв ще си остане цял живот, докато живурка на гърба на брат си.
Публикувано: 17 September 2011 - 01:32
Докато Любо Ганев търка пейката отбора нема как да го биде... :rofl:
Публикувано: 15 December 2011 - 04:00
http://www.dnevnik.b..._ot_svetovnata/
Българският ски скачач Владимир Зографски ще получи официално предупреждение от Международната федерация по ски FIS, след като беше дисквалифициран от състезанието в Харахов на 11 декември.
Той получи наказанието заради дължината на своите ски, които не бяха съобразени с личното му тегло. Зографски беше заплашен с изваждане от Световната купа, тъй като това беше поредната му дисквалификация.
"Очакваме страхотни резултати от Владимир Зографски и добри новини от България. Аз съм в Световната купа още от времето, когато се състезаваше Владимир Брейчев и знам добре потенциала на българите.
Българският ски скачач Владимир Зографски ще получи официално предупреждение от Международната федерация по ски FIS, след като беше дисквалифициран от състезанието в Харахов на 11 декември.
Той получи наказанието заради дължината на своите ски, които не бяха съобразени с личното му тегло. Зографски беше заплашен с изваждане от Световната купа, тъй като това беше поредната му дисквалификация.
"Очакваме страхотни резултати от Владимир Зографски и добри новини от България. Аз съм в Световната купа още от времето, когато се състезаваше Владимир Брейчев и знам добре потенциала на българите.