Байерн България: ФОРМУЛА 1 - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

ФОРМУЛА 1

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 17-July 14
По очакван начин се разви последната квалификация.Претендентът Розберг тръгва 1-ви, след него лидерът Хамилтън.
0

Потребителят е неактивен   AnaGom 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 22-February 13
Знам, че не е точно по темата, но е тясно свързано с немските пилоти във Формула 1. От 24.04 до 26.04, на Oschersleben, се проведе първия кръг от сезона в ADAC Formel 4, където своя дебют направи синът на Михаел Шумахер - Мик. Уикендът се състоя от 3 състезания, в първото от които, с изпреварванията си, Мик спечели приза "Най- добър Дебютант", а в третото беше над всички и финишира на най-високото място на подиума.
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/rennen_44857604_mbqf-40699964/2,w=559,c=0.bild.jpg
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/pokal_44861121_mbhf-40699894/2,w=650,c=0.bild.jpg
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/dusche_44856462_mbqf-40699982/2,w=559,c=0.bild.jpg
Знам, че това няма да помогне на баща му да се възстанови пълноценно, а и все още е много рано за прогнози за бъдещето и на двамата, но с това което показа на пистата, смятам че малкия успешно ще продължи традицията на германците във Формула 1.
Drücken die Daumen, Mick!

Мнението беше редактирано от AnaGom: 29 April 2015 - 01:21

1

• Потребител
  • ПипПип
Два поредни поста един след друг, сигурно не са по правилата.
А и знам, че сигурно изглежда адски глупаво и суеверно.
Но си мисля, че неслучайно вчера Нико спечели точно в Каталуня.
Надявам се, да изпрати на любимия си отбор малко от победния си късмет.
https://farm8.staticflickr.com/7687/16870910763_39973940c6_z.jpg
Преди 2 години, преди финала в Лондон, постнах снимката му тук и магията се получи (много далече съм от мисълта, разбира се, че точно това е било от ключово значение).
Затова, сега слагам снимка пак... дано и този път се получи!
4

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Днес реших да погледам формула 1 и издържах около половин час. Тези хора изпреварват ли се изобщо на тази писта? Аз поне не видях такова нещо сред водещите 4-5 коли и се отказах...
0

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 24 May 2015 - 18:43, каза:

Днес реших да погледам формула 1 и издържах около половин час. Тези хора изпреварват ли се изобщо на тази писта? Аз поне не видях такова нещо сред водещите 4-5 коли и се отказах...

В Монако изпреварванията ги няма от доста време - даже се знае, че там който вземе пол позишън, обикновено той побеждава. Днес специално, стана интересно към края на състезанието, точно след като свърши live - а на Байерн :mml:
0

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Както споделих във фб: 3XNico@Monaco :bayernshal:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеAnaGom, на 24 May 2015 - 22:02, каза:

В Монако изпреварванията ги няма от доста време - даже се знае, че там който вземе пол позишън, обикновено той побеждава. Днес специално, стана интересно към края на състезанието, точно след като свърши live - а на Байерн :mml:

Сега гледах крайното класиране, станало е някакво разместване все пак (естествено, заради влизания в бокса).
0

• Потребител
  • ПипПип
[quote name='the Amazing Ralph' timestamp='1432497579' post='103193']
Сега гледах крайното класиране, станало е някакво разместване все пак (естествено, заради влизания в бокса).
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
След такива уговорки, дано Фетел да ги изненада. Как може да забраниш на съотборници да се състезават помежду си?
0

• Потребител
  • ПипПип
Ще се опитам да го обясня малко по-подробно, защото освен Маншафта и Байерн, другият ми душевен гъдел е Ф1 и в частност Нико, а преди него и Михаел.
Може да стане доста дълго, така че ако искаш чети, ако не игнор и толкова.
[quote]Как може да забраниш на съотборници да се състезават помежду си?
4

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Мерси за обясненията :beer2:

За мен Хамилтън се лансира и поради друга причина - цветнокож е и много по-колоритен. Освен това е и англичанин, а те сигурно имат някакво лоби във Формулата (не съм сигурен за това). А Росберг не е толкова интересен ;).

Не знам защо не се махне от този екип Нико, ако ще играе втора цигулка. Ясно е, че става дума за много пари, но не може ли да се пробва другаде?

П.П. Какво става с Шумахер, ще оживее ли изобщо?
1

• Потребител
  • ПипПип
Последната информация за Михаел е тази: http://www.bild.de/s...63416.bild.html
Но то в общи линии, Кем си повтаря едно и също през няколко месеца - че има напредък в лечението на Михаел, но в предвид тежките му наранявания, предстои много дълго и трудно възстановяване. С това, предполагам, ни подготвя малко, по-малко, че едва ли някога ще го видим отново в публичното пространство - и мисля, че това е правилно, защото предпочитам да го запомня като Най... за мен.

За причините, поради които лансират Люис, си прав... но просто циганските му номера, категорично, не подхождат на арийското лице на Мерцедес.

Нико има подписан договор с Мерцедес до 2017г., включително. Доколкото познавам кариерата му, досега винаги е бил лоялен към отборите си докрай - предполагам и сега ще е така. След това, с оглед на нарастващото му семейство, може и да пренареди приоритетите си :) Едно то нещата, на които ме научиха той и Мерцедес, е огромно търпение... и аз започвам да чакам, да видя, дали Мик ще бъде достоен син на татко си, или не :brdschal:

Мнението беше редактирано от AnaGom: 26 May 2015 - 08:51

0

• Потребител
  • ПипПип

0

• Потребител
  • ПипПип
@Тео,
много ми харесва как твърдиш, че си страшен фен на нещо, което не следиш и правиш анализ на същото това нещо, без дори да си го гледал (по мой спомен, не ти е за първи път). Виждам и, че обичаш да подкрепяш отбора си, само когато е на върха - та вземи си припомни какво всъщност означава да си фен.
- половината от това, което си писал, са пълни свободни съчинения/измишльотини и кажи останалата половина от кой форум ги прочете/преписа?
- споменаваш доминацията на Фетел, но нека ти напомня, че тя не е прецедент - преди него един друг германец беше дълго на върха - и не виждам никаква връзка между нея и напрежението;
- връзка между Фетел - Уебър и Люис - Нико, няма никаква - Уебър го играеше по скоро съотборник на Алонсо;
- в Мерцедес възропта точно фаворизирания им пилот, а не другия и затова се стигна до грозните сцени, които очерниха реномето на отбора;
- Нико отдавна вече не се бори с Люис;
- Макларън не са мега богати, както преди;
- за конкретизиране на какво си имал в предвид под "прекалено много се променят различни правила и изисквания", няма да те бутам, че нова доза глупости не ми се четат;
- гумите бяха проблем в периода 2010 - 2012, вече не са;
- относно последното състезание - те много хора предвиждаха как ще протече състезанието, но не предвидиха 120-милионното л@йно, което Люис залепи на челото на Мерцедес. Той излъга по радиото пред всички и с поведението си, както споменах, се подигра с всички присъстващи. Обвини отбора си в грешка, а накрая всъщност се оказа, че той сам си я е поискал, защото и той, като тебе си мислел, че знаел как ще протече състезанието;

Люис ще тежи на съвестта на Рон Денис... нека той да му бере греха.

Dependent правилно ти е посочил една истина за самия теб в темата за трансферните слухове.

На мен си ми в игнор-листата, откакто нарече Гьотце - страхливец (да не кажа още, откакто твърдеше нещо за КриЩияно и Байерн - ти сам ще си спомниш какво).
0

• Потребител
  • ПипПип
Ana, не ми се иска да водя диалог с изключително враждебно настроен човек,особено ако има и офтопик неща.
Все пак се чувствам длъжен да кажа някои работи, а възпитанието ми ще попречи да бъда аз враждебен към момиче.
Аз просто погледнах,че тази позабравена тема се оживи и затова реших да се дам мнението като човек,фен на този спорт.Но ти само погледна човека писал 1-2 негативни мнения за Гьотце.Очевидно проблема между нас е Марио Гьотце.Само не знам защо само на моите критики към него обърна внимание, а когато няколкото човека,които му сипваха (доста повече от мен) в последно време, от теб нямаше никакви реплики към тях.Само мен намрази, при положение,че даже не си и забелязала какво точно ми е мнението за твоята любов.Понеже използваната от мен дума "страхливец" си запомнила основно, то си го разбрала погрешно.Казвам страхливец в смисъл,че не поема отговорност в атаките когато ги няма Робери.

Мнението беше редактирано от Тео: 26 May 2015 - 14:56

0

Споделете тази тема чрез:

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема