Йогито да не му мисли а направо да прави Хумелс капитан , Басти пак е извън игра за неопределено време , резерва в Юнайтед без гол и асистенция до момента.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 27 March 2016 - 03:47
Georgi, на 25 March 2016 - 20:29, каза:
Йогито да не му мисли а направо да прави Хумелс капитан , Басти пак е извън игра за неопределено време , резерва в Юнайтед без гол и асистенция до момента.
http://www.transferm...il/spieler/2514
Проверявай преди да пишеш
Публикувано: 31 March 2016 - 18:27
Добре и без това съм решил да не пиша повече в този форум.
Публикувано: 30 April 2016 - 23:31
В понеделник по Ринг ще дават мач между легендите на Германия и Англия по случай 50-те години от финала на световното..
Публикувано: 01 May 2016 - 07:38
Публикувано: 02 May 2016 - 19:56
7 е добро число! :wmflasche: :wmflasche: :wmflasche:
Публикувано: 02 May 2016 - 20:20
По коя ще го дават, че по Ринг май няма да е и от колко часа?
Публикувано: 17 May 2016 - 17:01
Кимих е в разширения състав на Германия за Европейското, редом до Нойер, Боатенг, Мюлер и Гьотце. :strongbench:
http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/oro/manchstafte.jpg
http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/oro/manchstafte.jpg
Публикувано: 17 May 2016 - 17:07
11 човека в даден период от кариерата си са били или ще бъдат в Байерн :bayernshal:
Публикувано: 17 May 2016 - 18:29
Любопитно ми е каква ще е четворката отзад за Маншафта? Бекове и типични нападатели са кът за немците. Хич не ми се гледа Хектор, Руди, Рюдигер като титуляри... или Емрето вдясно на бека...
Публикувано: 17 May 2016 - 19:24
Според мен Льов гласи Кимих за десен бек. И Хектор отляво
Публикувано: 18 May 2016 - 09:46
Първото, което ме радва е, че Лъов е взел най-добрите германски вратари, а не онова недоразумение Цилер! От 5-те човека, които трябва да отпаднат, на първо място е Подолски! Вероятно ще отпаднат младите Сане и Брандт, както Кимих и надявам се Руди!
Не виждам нито една нормална причина, поради която футболист от отбор в дъното на таблицата, да играе на подобен форум. Руди е дефанзивен халф (каквито са Швайни, Кедира, Вайгъл и Чан), може да играе и като десен бек, където могат и Рюдигер, Чан, Хъоведес и Мустафи. Лично аз не виждам изобщо логика в подобна номинация, но Лъов си знае.
Не виждам нито една нормална причина, поради която футболист от отбор в дъното на таблицата, да играе на подобен форум. Руди е дефанзивен халф (каквито са Швайни, Кедира, Вайгъл и Чан), може да играе и като десен бек, където могат и Рюдигер, Чан, Хъоведес и Мустафи. Лично аз не виждам изобщо логика в подобна номинация, но Лъов си знае.
Публикувано: 18 May 2016 - 10:59
Аз пък си мисля, че точно младите няма да отпаднат от състава. Почти сигурен съм, че Сане ще остане.
Публикувано: 18 May 2016 - 11:20
ars_moriendi, на 18 May 2016 - 09:46, каза:
Първото, което ме радва е, че Лъов е взел най-добрите германски вратари, а не онова недоразумение Цилер!
Да, време беше да му дойде акъла в главата за това.
Що се отнася до бековете - според мен оптималният вариант за там е Хьоведес/Мустафи/Хектор. Аз, ако бях на мястото на Льов, щях първоначално да дам шанс на Мустафи и Хектор (понеже Хьоведес доскоро беше контузен и не е във форма, а и не е типичен бек) в мачовете от групата и ако се справят добре, да ги оставя и занапред, а ако някой от тях е много слаб, да го сменя с Хьоведес.
От състава бих желал да отпаднат Руди, Подолски и Гомес.