Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 23 July 2018 - 15:31, каза:

Moonweaver, доста си цензурирал изказването на Ули.

„I am glad that this scare is over. He had been playing shit for years. He last won a tackle before the 2014 world cup. And niw he and his shitty performance hide beyond this picture."

Бате Ули сипва с големия черпак на Йозил. :D С три ръце съм съгласен с мнението му, но изказването му е на ниво коментари под статия в блиц.бг. Адски непрофесионално. От известно време съм на мнение, че Ули е изплискал легена тотално. Самозабравил ли се е или какво, не знам. А най-смешното е, че оня ден Румениге нарече ДФБ аматьори без изобщо да споменава Йозил. Много си противоречат в последно време(случая с Левандовски напр). За пореден път ще кажа, че е време Ули да се оттегли. Много е дал на Байерн, но требъла му замая главата и в последните години дърпа клуба надолу.

То сигурно се взимаха само най-правилните решения докато Ули беше в затвора ... Единствен Бекенбауер се усети навреме .
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Останах с впечатлението, че Ули продължи да бъде шефа дори и след като влезе в затвора. Единственото хубаво нещо от изказването му сега, е че ще отблъсне пластик феновете от Африка и Азия, които са готови да му обявяват джихад в момента. :laughing:
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 23 July 2018 - 15:31, каза:

Moonweaver, доста си цензурирал изказването на Ули.

Хубаво е да не се нахвърляш върху Ули само защото някой драскач е решил да си прави свободни съчинения по картинка с цел кликбейт скандали. Ето ти оригинала, никъде не виждам думичката Scheiße, ти виждаш ли я?

Цитат

„Ich finde das gut. Das ist für die deutsche Nationalmannschaft prima und zwar nur aus sportlichen Gründen. Weil für mich der Mesut Özil seit vielen Jahren ein Alibi-Kicker gewesen ist, der der deutsche Mannschaft überhaupt nicht geholfen hat. Und deswegen ist es nur konsequent, wenn er jetzt die Konsequenzen zieht. Er macht es vordergründig wegen dieser angeblichen schlechten Behandlung durch den DFB. Aber ich finde, er sollte sich mal selbst hinterfragen, wann er den letzten Zweikampf gewonnen hat. Das ist Jahre her.

Ihr werdet alle manipuliert von diesen Online-Boys. Seine 35 Millionen Follower-Boys, die es natürlich in der wirklichen Welt nicht gibt, kümmern sich drum, dass wenn er bei Arsenal einen Querpass zum Mann spielt, dann hat er schon überragend gespielt und ihr fallt alle drauf rein. Und das ist das ganze Problem. Die ganze Entwicklung in unserem Land ist eine Katastrophe. Dass man sich nicht mal reduziert, auf das, was es ist. Sport! Und sportlich hat er schon lange nichts mehr in der Nationalmannschaft verloren. Deswegen finde ich’s prima und für den Neuanfang wunderbar, dass er jetzt endlich aufhört. Uli Hoeneß: „Wann ist der Özil das letzte Mal am Gegner vorbeigekommen?“

Schon bei der WM 2014 war er ein reiner Mitläufer und war kurz davor, rauszufliegen. Die anderen haben ihn schön durch’s Endspiel gezogen. Ich spreche von der sportlichen Leistung von Herrn Özil und die ist schon seit vielen Jahren nicht mehr genügend für eine Leistungsgesellschaft. Denn der neue Fußball heißt, Zweikämpfe gewinnen, am Gegner vorbeikommen. Wann ist der Özil das letzte Mal am Gegner vorbeigekommen? Da gibt’s mehrere, aber er ist der Erste.

Es ist noch keiner auf die Idee gekommen, den mal sportlich zu hinterfragen. Der hat sich jetzt schön hinter der ganzen Erdogan-Geschichte verstecken können. Das ist doch die ganze Sauerei. Der hat doch einen Dreck gespielt, einen Dreck seit vielen Jahren. Und jetzt ist der Grindel und der Löw und der Bierhoff schuld.“

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Аз не му се нахвърлям, заради изказването, а заради политиката му. Чичо Хьонес е напълно неадекватен в последно време, предполагам, че е от годините. :laughing:
-2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Абсолютно смешно изказване на Хьонес и в оригинал. Ако Йозил беше от Байерн, при същите обстоятелства нямаше да обели и дума. Пак казвам, защо не коментира Мюлер? Да си гледаме нашата градинка, никога не съм бил фен на управляващите в Байерн, когато започнат да коментират другите и дават акъл, все едно са крайна инстанция.

А ако зависеше от мен, бих избрал Йозил пред Мюлер, Дракслер и Ройс всеки ден от седмицата.

Мнението беше редактирано от Datty: 24 July 2018 - 11:49

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеDatty, на 24 July 2018 - 11:49, каза:

Пак казвам, защо не коментира Мюлер?

А ако зависеше от мен, бих избрал Йозил пред Мюлер, Дракслер и Ройс всеки ден от седмицата.

Защото Мюлер не участва в политическа предизборна PR-акция броени месеци преди Мондиала? И не иползва отзвука от същата тази PR-акция, за да измести фокуса от обективните критики към безличното си представяне на Мондиала конкретно и в последните няколко години (дали 4, дали 2, няма значение) с едничката цел да се направи на онеправдана жертва на расизъм? Хьонес каза буквално, че се измества фокуса от важното, а именно - спортът... а агентът му отговори буквално, че Хьонес измествал фокуса от истинския проблем, който бил расизмът във футбола? :blink:

За второто е въпрос на лична оценка и гледна точка - аз лично съм съгласен с Хьонес за Йозил. Може да прави статистики, може да издои Арсенал за 300 хил. паунда заплата на седмица, но всеки път като го гледам, имам чувството че е умрял от гъдел... Аз не виждам нищо лошо в това Хьонес (или който и да било друг) да си изказва мнението, а то в случая според мен си е чистата истина за Йозил - той не е същия играч, който беше в Реал (и неслучайно вече не е в Реал и не мърда от Арсенал...)
6

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Тези хора имат ли представа какво е расизъм?! :D По моите разбирания турците и немците са една раса, но може би аз се бъркам. Какво общо има цялата ситуация с Йозил с расизма във футбола не ми е ясно. Ако пропускам нещо бихте ли ми го обяснили? :confused:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Цитат

Цитат

Тези хора имат ли представа какво е расизъм?! :D По моите разбирания турците и немците са една раса, но може би аз се бъркам. Какво общо има цялата ситуация с Йозил с расизма във футбола не ми е ясно. Ако пропускам нещо бихте ли ми го обяснили? :confused:

Прави се опит за разделение на германското общество. Просто в днешно време, когато не си съгласен с мнението на даден човек, а много искаш да го очерниш пред останалите, започваш да го обсипваш със следните епитети: расист, нацист, ксенофоб, антисемит, хомофоб, сексист, хейтър, злобар, и т.н. Доста евтина пропаганда, но широките маси с ниско IQ й се връзват лесно, затова й е много ефективна. В случая с Йозил правилният термин е "ксенофобия", но това няма особено значение тук. Важното е да се плюе по европейците, в частност германците, и да им се налага вина за нещо, което не са извършили. Играят по много тънка струна и наличието на крайнодясна партия в Бундестага, която увеличава своя електорат, би трябвало да ги стресира . Страх ги е, че току виж пак ще дойде някой чичко с мустачки и топки, който да им покаже вратата. Жалкото е, че толкова много хора се връзват на тия глупости, което абсолютно ликвидира шансовете, за каквото и да е обединение на обществото. Но това е стар принцип - Разделяй и владей. Така ги виждам аз нещата поне. :)

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 24 July 2018 - 17:38

1

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеTOKATA, на 24 July 2018 - 16:48, каза:

Какво общо има цялата ситуация с Йозил с расизма във футбола не ми е ясно.

А де...Хьонес , а и други футболни авторитети в Германия му казват : Слабо играеш от години... А Йозил и агента му викат : Това е расизъм http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.gif
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеmoonweaver, на 24 July 2018 - 15:38, каза:

Защото Мюлер не участва в политическа предизборна PR-акция броени месеци преди Мондиала? И не иползва отзвука от същата тази PR-акция, за да измести фокуса от обективните критики към безличното си представяне на Мондиала конкретно и в последните няколко години (дали 4, дали 2, няма значение) с едничката цел да се направи на онеправдана жертва на расизъм? Хьонес каза буквално, че се измества фокуса от важното, а именно - спортът... а агентът му отговори буквално, че Хьонес измествал фокуса от истинския проблем, който бил расизмът във футбола? :blink:

За второто е въпрос на лична оценка и гледна точка - аз лично съм съгласен с Хьонес за Йозил. Може да прави статистики, може да издои Арсенал за 300 хил. паунда заплата на седмица, но всеки път като го гледам, имам чувството че е умрял от гъдел... Аз не виждам нищо лошо в това Хьонес (или който и да било друг) да си изказва мнението, а то в случая според мен си е чистата истина за Йозил - той не е същия играч, който беше в Реал (и неслучайно вече не е в Реал и не мърда от Арсенал...)

Това за застояването в Арсенал не знам какво трябва да означава, не е престижно да си там ли? То тогава какво да кажем за Ройс и Дортмунд и как голямата им звезда избяга в същите Арсенал зимата без да поглежда назад. :rolleyes:

Аз съм съгласен, че използват расизма като оправдание, но не виждам смисъл Хьонес да скача и да го критикува, като всичките германски национали бяха трагични. Просто е друг тип характер, по-пасивен и несигурен и се влияе от приказки по медиите. Иначе за мен е абсолютно несериозно да се поставят уменията му под въпрос. С 65 Scorepunkte в 92 мача, 5 пъти футболист на Германия(или то щото германците са смотани и трябва да са политически коректни), той е най-добрият офанзивен халф на Германия. Да ги видим другите, като уж играят с толкова повече желание, какво ще направят в негово отсъствие - аз не бих бил оптимист. ;)

Мнението беше редактирано от Datty: 24 July 2018 - 18:38

0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
На Йозил и кура му е футболист, просто е друг тип играч който не всеки може да оцени. Различен футболист който в най-силните му години беше удоволствие да гледаш . Много е зависим от представянето на другите около него и след като целият Маншафт беше трагичен не виждам какво може да очакваме от него. Той не е човекът който ще направи разликата, крие се и се губи в големите мачове, не е гейм ченджър, но въпреки това е страхотен халф. Изцепката му с Ердоган беше адски глупава, но въпреки това не смятам че всичкият хейт който отнесе е заслужен. Още по-малко пък му е мястото на Хьонес да го коментира, Байерн все едно е цъфнал и вързал, че тръгнал да коментира другите. Нека да си гледа в паницата. Нашите футболисти почти всичките бяха трагични на световното.
2

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Не почти,а Всичките!
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
На Хьонес затворът не му се е отразил добре.Взел е да изперква вече и му е време да се маха от Байерн.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Тоя Сане обаче колкото е талантлив, толкова и прави някакви странни връзки в мозъка:

http://i68.tinypic.com/2h89wdl.jpg

Не знам за какъв трябва да се мислиш, за да си татуираш себе си на фул бек татос. :blink: :blink: :slap: :laughing:
1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Това стадионче ми се струва малко английски тип, което ако е така ще е доста тъпо... :D
0

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема