Наскоро имаше една подобна дискусия, която водихме - има хора, за които Байерн е единственото, заради което гледат и се интересуват от футбол, но тази тема е насочена именно към тях. Разграничаваме се от порочния български футбол и гледам малко на запад (или изток ) - симпатизирате ли на други футболни отбори, имате ли фаворити в Европа, ако случайно Байерн отпадне. Следите ли други отбори от други първенства?
От мое име казвам, тези, които ме познават и сме говорили, знаят, че Олимпик Марсилия са ми симпатични. Също мога да кажа, че мнението ми за някои други отбори също не е отрицателно: Арсенал, Бордо, Спартак (М), Аякс. Швейцарското първенство ми е симпатично като цяло, там твърдо - Йънг Бойс B)
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Симпатични чужди футболни клубове освен Байерн
Публикувано: 30 October 2010 - 00:24
Освен бундеслигата, следя Премиършип, Калчото, холандската ер дивизе, руското първенство. Подкрепям Ливърпул, Лацио, Аякс и Спратак Москва.
Обикновено в Европа когато Байерн отпадне искам фаворитети да се провалят и някой аутсайдер да направив фурор.
Обикновено в Европа когато Байерн отпадне искам фаворитети да се провалят и някой аутсайдер да направив фурор.
Публикувано: 01 November 2010 - 18:55
Гледам основно първа и втора бундеслига! Любими отбори : Борусия Дортмунд, Алемания Аахен
Публикувано: 02 November 2010 - 12:21
Аз писах и в стария форум - Newcastle в Англия, Реал Мадрид в
Публикувано: 02 November 2010 - 12:30
Всяка година си избирам за кого да симпатизирам....
Англия - Тотнъм
Англия - Тотнъм
Публикувано: 02 November 2010 - 23:48
Аз симпатизирам (въпреки, че ми звучи странно тази дума (израза "много сиптатичен отбор" мисля, че въведоха българските коментатори)) на Олимпик Марсилия, Рома, Зенит Санкт Петербург и Челси.
Публикувано: 04 November 2010 - 13:42
Ама вие сереизно ли бе, как може да симпатизирате на курвите от Мадрид :confused:
Публикувано: 12 November 2010 - 11:51
Аз пък получавам душевна ч**** при загубите на Манафите, Педал Мадрид, Принтер, Милан.
Публикувано: 12 November 2010 - 14:40
Публикувано: 29 November 2010 - 12:46
Фк Коматево 2001 :spiteful: какъв бой стана вчера само на стадиона :wmflasche: :to_become_senile:
Публикувано: 29 November 2010 - 14:44
По принцип освен Байерн симпатизирам на Барселона, защото газят боклуците Реал и Манчестър.
Публикувано: 29 November 2010 - 19:14
Ти остави, ами те и нас стъпкаха... :tooth:
Споделете тази тема чрез:
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »