Ако проблемът беше в треньорите, би трябвало все при един от всички, които се изредиха последните 7-8 години (някои и по 2 пъти...) да бяхме постигнали поне едно класиране на първенство. Но интересно е, че резултатите при всички си остават еднакви, с тенденция да се движим все надолу. По отношение заплатата на Матеус, интересно защо никоя медия не говори за заплатата на Христо Стоичков, която със сигурност не беше по-малка...а резултатите бяха освен слабата игра и нови скандали със съдии и длъжностни лица .
На някого му трябваше да си измие ръцете със сапун "Матеус" и сега всички се надпреварват да го хранят, а аз не се сещам Лотар да е излъгал за нещо. От истината боли, но нима той е виновен за това? За това че е правил оргии насред лагера на националите, аз не вярвам, защото все някой играч би трябвало да го е видял и да го пусне пред медиите. За никого не е тайна, че повечето играчи го мразят, защото им държи сметка, а тяхната представа за национален селекционер е нещо като Стратега от Мировяне...
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 20 September 2011 - 12:27
За оргиите не са го издали, защото нали се сещаш, че пътя към националния ти се затваря, поне докато той е там. Колкото и всички да се опитват да защитават хер Матеус, той се провали тотално. Безобразна игра, никаква тактическа дисциплина, абсолютно никаква идея как да се атакува, някакъв ретро футбол и разчитаме на късмет. Победите в Кипър и Уелс бяха толкова случайни, и в двата мача ни надуха шушоните. Най-обидно от всичко беше това, че не дойде да гледа "дербитата" на България, а реши да "урежда" контроли в Дубай??? Виждате, че Йоги Льов всеки кръг е на някой мач от Бундеслигата, а неговият помощник Ханзи Флик на друг. Тук Матеус се доверяваше на журналиста и пресаташе Павел Колев да му докладва кой как играе??? СМЕШНО Е! За мен всеки друг от Любо Пенев и Краси Балъков е компромис и гавра. Макар че и те са от "златното поколение", което управлява футбола стремглаво надолу.
Публикувано: 20 September 2011 - 13:25
По-добре да не е Балъков. Човекът си има идеи, а в националния ще му ги разрушат.
Публикувано: 20 September 2011 - 15:14
Докато не изчезнат хора,като Михайлов,Лечков,Танев ,Сираков и сие от бг футбола,няма оправия!!
Публикувано: 20 September 2011 - 15:19
Йееееей за следващите Световни квалификации падаме в 5-а урна, изместени от ЕСТОН
Публикувано: 20 September 2011 - 21:14
Публикувано: 20 September 2011 - 22:30
VladimirFCBM, на 20 September 2011 - 13:25, каза:
По-добре да не е Балъков. Човекът си има идеи, а в националния ще му ги разрушат.
Балъчето тъкмо подписа с Хайдук, взима яка заплатка и няма да го пуснат. Той иска да води и двата отбора, обаче хърватите му казаха БФС да дава 1 млн евро и да не ги занимават.
Публикувано: 20 September 2011 - 22:46
То угодия нема! Когато бяха българи искахме чужденци. След само един такъв всички искаме българин. Марсианци нема, значи остава аз да се пробвам или тренера на Байерн България във форумната лига. ;)
Публикувано: 21 September 2011 - 09:13
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1316583046' post='32888']
Публикувано: 21 September 2011 - 19:50
Само не разбрах по каква логика Чичовото е по-добър от Матеус...сигурно зад "дълбокомислените" селяндурски размисли се крие новият Бекенбауер, знае ли човек...направо ще донесе световна титла, гаранция!
Неумолимата логика е следната - българските треньори по правило са слаби, защото нямат нито знанията, нито стажа при някой наистина голям специалист. Неслучайно с 1-2 изключения няма нито един БГ треньор с успехи в чужбина. А най-яркото доказателство за думите ми е, че след четвъртото място в САЩ никой силен клуб не е поканил чичото, за разлика от Фатих Терим, който след КНК с Галатасарай бързо стана прицел на реномирани отбори от
Неумолимата логика е следната - българските треньори по правило са слаби, защото нямат нито знанията, нито стажа при някой наистина голям специалист. Неслучайно с 1-2 изключения няма нито един БГ треньор с успехи в чужбина. А най-яркото доказателство за думите ми е, че след четвъртото място в САЩ никой силен клуб не е поканил чичото, за разлика от Фатих Терим, който след КНК с Галатасарай бързо стана прицел на реномирани отбори от
Мнението беше редактирано от Goshenko: 21 September 2011 - 19:57
Публикувано: 21 September 2011 - 20:49
Матеус е в топ 10 на най-великите играчи през последните 30 години,а защо не и в историята на футбола.Матеус ,също така ,е сред топ 10 на най-незабележимите ,да не кажа посредствени треньoри - бивши играчи в историята.ТОЧКА.
Трябва да се говори с Балъков за мен ,Чичовото е тактически неграмотен ,надъхва играчите си ,но дотам.За друг сериозен български кандидат не се сещам.
Чужденец ,който да се съгласи ,и да има опита и реномето ,на което се надяваме ,няма да намерим.А и не е въпроса до талант ,както беше казал някои.Спасчо наистина не е лош съзтезател ,Русия не е толкова случаен също ,Манолев е един от най-качествените играчи ,които сме имали последновреме ,чисто като качестве ,както и други млади съзтезатели ,но ЧАЛГАТА им изпива мозъците на 90% от тях ,няма как да желаем професионализъм от тях ,като се има предвид цялостната ситуация в жалната ни родина.
Трябва да се говори с Балъков за мен ,Чичовото е тактически неграмотен ,надъхва играчите си ,но дотам.За друг сериозен български кандидат не се сещам.
Чужденец ,който да се съгласи ,и да има опита и реномето ,на което се надяваме ,няма да намерим.А и не е въпроса до талант ,както беше казал някои.Спасчо наистина не е лош съзтезател ,Русия не е толкова случаен също ,Манолев е един от най-качествените играчи ,които сме имали последновреме ,чисто като качестве ,както и други млади съзтезатели ,но ЧАЛГАТА им изпива мозъците на 90% от тях ,няма как да желаем професионализъм от тях ,като се има предвид цялостната ситуация в жалната ни родина.
Публикувано: 21 September 2011 - 22:28
От спряганите имена само Стойчо Младенов е свободен в момента, а пък Пламен Марков има конфликт с БФС и няма да го назначът пак.
А защо да не се даде шанс на един Георги Василев, заслужава го.
А защо да не се даде шанс на един Георги Василев, заслужава го.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 15 February 2012 - 16:53
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: http://football.spor...php?news=349603 :thumbsup::thumbsup::thumbsup: