[quote name='Goshenko' timestamp='1378727595' post='81092']
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 10 September 2013 - 06:42
Еми, ако не се класираме, живи и здрави. Поне не сме онази боксова круша от миналите квалификации.
Публикувано: 10 September 2013 - 08:45
Това, което прави Пенев с този отбор, е равносилно на подвиг. Половината футболисти не могат да се нарешат...
Публикувано: 10 September 2013 - 09:10
Пенев от това което прави и как работи му личи че е уникален треньор за българските стандарти и на едно доста високо ниво над средното и в Европа. С тея млади момчета да надиграеш така финалиста на европейското
Публикувано: 10 September 2013 - 09:37
Завързана ни е групата,кво да се прави.
Публикувано: 10 September 2013 - 22:34
Нашите си свършиха работата в Малта,но кофти че Дания спечели и тя в Армения,а мръсните продажни жабари нищо чудно и тото да са играли като гледам резултата на почивката какъв е срещу Чехия :spiteful:
Публикувано: 10 September 2013 - 22:43
Малта определено заслужава хикс с тази си игра, имат до момента повече чисти положения, удариха и 2 греди. Нашите се лигавят, дано не стане още някоя издънка до края на мача.
Публикувано: 10 September 2013 - 23:52
На косъм беше, но бихме. Дано срещу Армения покажем по-добра игра и повече концентрация в защита. Лошото е, че жабарите се класираха и сега ще пуснат някакъв експериментален състав срещу Дания. Това те винаги го правят и е трябвало да се мисли за него при договарянето на програмата. Едно време Вуцата много добре ги лъжеше другите отбори в този момент.
Яд ме е, че ни ощетиха в Дания, но какво да се прави. Каквото и да стане оттук нататък, аз съм доволен от квалификациите. Отбелязахме значителен напредък от миналите и ако продължим тенденцията, ще се класираме на следващия турнир при малко късмет, ако не го направим сега.
Яд ме е, че ни ощетиха в Дания, но какво да се прави. Каквото и да стане оттук нататък, аз съм доволен от квалификациите. Отбелязахме значителен напредък от миналите и ако продължим тенденцията, ще се класираме на следващия турнир при малко късмет, ако не го направим сега.
Публикувано: 11 September 2013 - 00:21
the Amazing Ralph, на 10 September 2013 - 23:52, каза:
На косъм беше, но бихме. Дано срещу Армения покажем по-добра игра и повече концентрация в защита. Лошото е, че жабарите се класираха и сега ще пуснат някакъв експериментален състав срещу Дания. Това те винаги го правят и е трябвало да се мисли за него при договарянето на програмата. Едно време Вуцата много добре ги лъжеше другите отбори в този момент.
Гений беше той за това нещо.Признал съм го,днешните зевзеци докараха 4 поредни гостувания на България за тези квалификаций.
Некадърдни хрантутняци,това са повечето в БФС в момента.
Публикувано: 11 September 2013 - 00:31
Трябва да се благодарим, че имахме късмет срещу аматьорите от Малта, както и че
Публикувано: 11 September 2013 - 00:47
Да се надяваме, че на жабите им е останала малко чест, щото те по принцип са по тънките сметки и не им пука много кой кога ги е бил преди.
Мнението беше редактирано от the Amazing Ralph: 11 September 2013 - 00:50
Публикувано: 11 September 2013 - 00:58
Ако не можем да вземем 6 точки от следващите 2 мача значи не заслужаваме да играем на Световното. Кой дава бараж с победи над Малта и Армения?
Публикувано: 11 September 2013 - 09:17
Програмата нарочно си я направихме такава и според мен тя е доста добра! Целта беше да натрупаме точки и последните мачове да можем да играем за равен, а не да гоним задължителни победи. Трябва да победим Армения, но това не е невъзможно, гледах ги снощи, нищо не играят.