Обаче си пролича класата на двата отбора след влизането на току-що възстановения Йоветич - всяко негово отиграване беше все едно от друга планета. А не направи кой знае какво.
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 06 June 2011 - 20:06
Datty, на 05 June 2011 - 15:41, каза:
Обаче си пролича класата на двата отбора след влизането на току-що възстановения Йоветич - всяко негово отиграване беше все едно от друга планета. А не направи кой знае какво.
Смятай, че не е играл почти година :). Много бих се радвал да го привлечем в Байерн.Още един слаб сезон на Фио и ще го придърпат акулите...
Публикувано: 09 June 2011 - 21:31
http://gong.bg/view_...ticle_id=207347
http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif
http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif
Публикувано: 09 June 2011 - 21:34
Как ще блокират sopcast-а ония с перуките и другите покрай тях се пита в задачата? Ай ше им се...
Публикувано: 09 June 2011 - 23:08
Хах! Вместо да оправят футбола за да бъде интересен и хората сами да искат да го гледат (тогава и телевизиите ще искат да го излъчват, гаранция) те искат да забранят на зрителите да гледат чуждия, този който всъщност става!
Публикувано: 10 June 2011 - 10:04
Нямах никаква възможност да гледам Ч.Гора-България, и като цяло нашият национален отбор от доста време ми е "на тъмно". Всъщност нямам никаква представа има ли дори един играч, който да става за нещо?! Само ме е страх, че от всички най-много ще изгуби Лотар, който продължава да няма сериозно предложение от Бундеслигата, в противен случай не вярвам да му се искаше да е треньор на България, където всякакви "специалисти" се надпреварват да му дават акъл...
А иначе по въпроса за ТВ монопол на местните мачове, мисля че наистина има такива разпоредби, т.е. тук БФС едва ли си излмисля. Но аз съм убеден, че ТВ-те ще съчетаят програмата на А група така, че да може да се гледа и едното, и другото. Самите телевизии не са толкова луди, че да загубят зрители.
А иначе по въпроса за ТВ монопол на местните мачове, мисля че наистина има такива разпоредби, т.е. тук БФС едва ли си излмисля. Но аз съм убеден, че ТВ-те ще съчетаят програмата на А група така, че да може да се гледа и едното, и другото. Самите телевизии не са толкова луди, че да загубят зрители.
Публикувано: 10 June 2011 - 10:42
Мисля, че от назначаването на Лотар Матеус за национален селекционер отбора, а и като цяло българския футбол само спечели.
Такова име в световния футбол е страшна реклама за България!
С просто око се виждат положителните промени в представителния ни тим.
С Матеус начело спряха мениджърските игрички, сигурен съм че никой не му се меси в избора, защото избира винаги играчите според моментната им форма, както трябва да бъде.
Авторитета на треньора сега се зачита и в отбора име много повече дисциплина, от колкото преди.
В чисто спортнто технически план се вижда една стабилност в защита, опитваме да правим комбинации на скорост, да играем по просто и директно. Осъзнаваме, че нямаме потенциал за "правилен" футбол, поне да наблегнем на борбата и себераздаването.
На публиката това се харесва, отбора има някакав морал, въпреки ограниченитге възможности!
В Подгорица попуснахме шанса си да се върнем в борбата, но Михайлов увери, че от този мач не зависи поста на Матеус.
Лотар трябва да бъде оставен да си свърши работата и сега се създава основата на тима, който ще атакува следващите Световни финали и най вероятно ще продължи договора си с още 3 години.
Такова име в световния футбол е страшна реклама за България!
С просто око се виждат положителните промени в представителния ни тим.
С Матеус начело спряха мениджърските игрички, сигурен съм че никой не му се меси в избора, защото избира винаги играчите според моментната им форма, както трябва да бъде.
Авторитета на треньора сега се зачита и в отбора име много повече дисциплина, от колкото преди.
В чисто спортнто технически план се вижда една стабилност в защита, опитваме да правим комбинации на скорост, да играем по просто и директно. Осъзнаваме, че нямаме потенциал за "правилен" футбол, поне да наблегнем на борбата и себераздаването.
На публиката това се харесва, отбора има някакав морал, въпреки ограниченитге възможности!
В Подгорица попуснахме шанса си да се върнем в борбата, но Михайлов увери, че от този мач не зависи поста на Матеус.
Лотар трябва да бъде оставен да си свърши работата и сега се създава основата на тима, който ще атакува следващите Световни финали и най вероятно ще продължи договора си с още 3 години.
Публикувано: 10 June 2011 - 10:43
Ние се събираме да гледаме мачове, в заведението стиймове ли ще си пускаме?
Ако не дават Бундеслигата аз от телевизия нямам нужда, който иска да спонсорира организираната престъпност, нека гледа български футбол...
Ако не дават Бундеслигата аз от телевизия нямам нужда, който иска да спонсорира организираната престъпност, нека гледа български футбол...
Публикувано: 10 June 2011 - 12:11
Навсякъде говорят за английското и калчото,защото са в диапазона на българското - 17:00 и 16:30. Малко фантазия ми се струва да го направят,какъвто и параграф да има.Все пак това са кабелни оператори, а не държавни телевизии. Виж за Диема може да има някакъв проблем,но не виждам как ще кажат на Евроспорт или ТВ+ да не си предават мачовете.Това са канали, който за да гледаш трябва да С
Публикувано: 10 June 2011 - 12:28
Всеки може да си настрои сам Сателита и да гледа каквото си иска вече е лесно, а на тия БФС мога да им кажа "Да ви еба путката майна ********** " аз ще си гледам каквото искам защото мога така, че само им се смея на заплахите. :laughing:
Публикувано: 10 June 2011 - 13:16
Смешна перука....абе тези хора не спират да ме изнедавта,колко са тъпи! :spiteful:
Публикувано: 10 June 2011 - 15:32
Въпреки огромното ми уважение към Матеус ,съжалявам ,но той просто не е треньор и личното ми мнение е ,че никога няма да бъде.Очаквам да не си довърши договора ,след което да замине към поредната страна от третия свят.
Публикувано: 10 June 2011 - 23:24
Вижда се, че с идването на Матеус има промяна и то положителна.Досега е водил отбори с по-малки възможности, а с такива отбори е трудно да се постигат успехи, но все пак вкара Партизан в ШЛ - единствения сръбски отбор влизал в групите, а с помоща на Трапатони станаха шампиони на Австрия.От идването му в България печелим и ние и той.Мисля си, че ще остане начело и за световните квалификации след като записа сравнително добри резултати и по-важното добра игра в квалификациите.С някои подобрения в състава и играта и разбира се късмет може да се борим ако не за директно класиране, то за бараж, а тогава Лотар ще получи добри предложения от отбори с успехи и възможности каквито в момента липсват.За Байерн е ясно, че докато Ули е начело няма да бъде поканен въпреки, че Кайзера е казвал, че на Лотар мястото му е в Байерн и че би се справил начело на Байерн.Едно е да водиш Байерн, а съвсем друго отборите, които до момента е водил.Нека има качествен материал пък тогава ще видим дали би се справил или не.