Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-August 13
Аз съм фен на всички който играят срещу България тези чалга звезди не заслужават подкрепата ми.
1

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Браво на момчетата,първото полувреме бе силно и се раздаваха,но след почивката физически изнемогвахме.Все пак малко не ни достигна да победим световна сила като

Мнението беше редактирано от Тео: 29 March 2015 - 02:11

1

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Българите не играха лошо. Разочарован съм от Николай Михайлов.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
От къде идва тоя оптимизъм, не знам. Нормално първи мач при нов треньор да има някакъв подем. Трябваше да бием
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
А и забравих. Не може национален селекционер да излиза и да казва в национален ефир че от вратари не разбира и треньора на вратарите му избирал кой да варди... Ами като не разбираш ставай и са махай, бахти мишока. Ама какво да очаквам от човек който го съблякоха на първа пресконференция..

Мнението беше редактирано от Dependent: 29 March 2015 - 11:19

4

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
[quote name='Dependent' timestamp='1427615753' post='100902']
От къде идва тоя оптимизъм, не знам. Нормално първи мач при нов треньор да има някакъв подем. Трябваше да бием
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Гледах второто полувреме - грабвайте телата! Това не е футбол и не виждам никакво бъдеще за тия хаймани.
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
България се падна с отборите на Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург в квалификациите за Мондиал 2018..
2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Цел трябва да е да завършим пред Беларус. Всичко останало е нереалистично.

Впрочем с тази схема урните да се определят от моментното място в ранглистата на Ф
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Както сме тръгнали, скоро и завършване пред Беларус ще е нереалистично. Класацията на Ф
1

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
За мен новото правило на БФС с 2-ма играчи под 21 задължително титуляри, че и един да седи 90 минути, е тотална глупост. Насилственото налагане не виждам с какво ще допринесе, малко повече самочувствие за младите?

Отсега си представям повечето мачове на Лудогорец, тоя Василев ще е най-слаб, но не могат да го сменят заради това правило. В Русия значително отслабиха Зенит заради увеличението на изискването за местни играчи, в България ще има подобен ефект според мен.
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеDatty, на 14 September 2015 - 17:52, каза:

За мен новото правило на БФС с 2-ма играчи под 21 задължително титуляри, че и един да седи 90 минути, е тотална глупост. Насилственото налагане не виждам с какво ще допринесе, малко повече самочувствие за младите?

Отсега си представям повечето мачове на Лудогорец, тоя Василев ще е най-слаб, но не могат да го сменят заради това правило. В Русия значително отслабиха Зенит заради увеличението на изискването за местни играчи, в България ще има подобен ефект според мен.

По-добре да се дава път на български играчи, било на 15-16-20 години, няма значение. Предпочитам ги пред някакви самозвани африканци, пакистанци, корсиканци, кюрасанци и всякакви такива. Предпочитам да играе някой на който фамилията е на ОВ или ЕВ , отколкото Китимбала, Чичибаба, Кифтета, Жерсон, Сисиньо, Гъзиньо и т.н. Правилото е супер и на място, само остава да го спазват.

Томас Мюлер първата година, когато ЛВГ започна да го налага в 80 % от мачовете беше най-слабият на терена, виждаме го сега къде е. Бадщубер преди контузиите също направи страхотно израстване за тази една година при ЛВГ, стигна и до националния. Алаба дали щеше да е един от най-добрите млади състезатели, ако не беше постоянното налагане от холандеца.

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 15 September 2015 - 10:52

3

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Марти, лошото е, че така не им дават път, напротив. Младите ще изкарват 45 минути на терена и на почивката ще бъдат заменяни. Навремето това го направиха във В група и експериментът се оказа неуспешен.
Боби Михайлов и Ко съсипаха футбола в България (друг е въпросът, че затриването на БГ футбола започна много по-рано) и сега се опитват с тежки правила да го оправят - на сила хубост не става! Всичко опира да МОРАЛЪТ и футболният капацитет на управниците във футболните клубове.

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 15 September 2015 - 12:49

0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Защото Владе бг футбола се управлява от агентите и от олигарсите, които дават пари без да мислят. Виж го гела откак се насраха с милисами не е дал едно интервю, а преди даваше епитети и акъл по всяка медия. Олигофрен ли си какъв си :laughing: :laughing: :laughing:

Така е съгласен съм с теб, но въпреки това предпочитам да гледам Цонев, Краев, Курдов, ако щеш пред всякакви Диабита, Мимита, Чичибабата и всякакви такива. Пък и правилото задължава единия от двамата да е останал 90 минути на терена. Нито един отбор няма оправдание, ако не може да извади един футболист под 21 години. ПОНЕ ЕД

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 15 September 2015 - 16:13

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Помня едни думи на Шпайдела - всяка табуретка с 4 здрави крака може да играе бек! Винаги съм се чудил на отборите, които имат школи, а не могат да изкарат поне краен бранител!
0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема