Аз съм фен на всички който играят срещу България тези чалга звезди не заслужават подкрепата ми.
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 29 March 2015 - 02:08
Браво на момчетата,първото полувреме бе силно и се раздаваха,но след почивката физически изнемогвахме.Все пак малко не ни достигна да победим световна сила като
Мнението беше редактирано от Тео: 29 March 2015 - 02:11
Публикувано: 29 March 2015 - 10:34
Българите не играха лошо. Разочарован съм от Николай Михайлов.
Публикувано: 29 March 2015 - 10:55
От къде идва тоя оптимизъм, не знам. Нормално първи мач при нов треньор да има някакъв подем. Трябваше да бием
Публикувано: 29 March 2015 - 11:11
А и забравих. Не може национален селекционер да излиза и да казва в национален ефир че от вратари не разбира и треньора на вратарите му избирал кой да варди... Ами като не разбираш ставай и са махай, бахти мишока. Ама какво да очаквам от човек който го съблякоха на първа пресконференция..
Мнението беше редактирано от Dependent: 29 March 2015 - 11:19
Публикувано: 29 March 2015 - 12:32
[quote name='Dependent' timestamp='1427615753' post='100902']
От къде идва тоя оптимизъм, не знам. Нормално първи мач при нов треньор да има някакъв подем. Трябваше да бием
Публикувано: 31 March 2015 - 10:49
Гледах второто полувреме - грабвайте телата! Това не е футбол и не виждам никакво бъдеще за тия хаймани.
Публикувано: 25 July 2015 - 20:21
България се падна с отборите на Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург в квалификациите за Мондиал 2018..
Публикувано: 26 July 2015 - 12:26
Цел трябва да е да завършим пред Беларус. Всичко останало е нереалистично.
Впрочем с тази схема урните да се определят от моментното място в ранглистата на Ф
Впрочем с тази схема урните да се определят от моментното място в ранглистата на Ф
Публикувано: 26 July 2015 - 16:41
Както сме тръгнали, скоро и завършване пред Беларус ще е нереалистично. Класацията на Ф
Публикувано: 14 September 2015 - 17:52
За мен новото правило на БФС с 2-ма играчи под 21 задължително титуляри, че и един да седи 90 минути, е тотална глупост. Насилственото налагане не виждам с какво ще допринесе, малко повече самочувствие за младите?
Отсега си представям повечето мачове на Лудогорец, тоя Василев ще е най-слаб, но не могат да го сменят заради това правило. В Русия значително отслабиха Зенит заради увеличението на изискването за местни играчи, в България ще има подобен ефект според мен.
Отсега си представям повечето мачове на Лудогорец, тоя Василев ще е най-слаб, но не могат да го сменят заради това правило. В Русия значително отслабиха Зенит заради увеличението на изискването за местни играчи, в България ще има подобен ефект според мен.
Публикувано: 15 September 2015 - 10:51
Datty, на 14 September 2015 - 17:52, каза:
За мен новото правило на БФС с 2-ма играчи под 21 задължително титуляри, че и един да седи 90 минути, е тотална глупост. Насилственото налагане не виждам с какво ще допринесе, малко повече самочувствие за младите?
По-добре да се дава път на български играчи, било на 15-16-20 години, няма значение. Предпочитам ги пред някакви самозвани африканци, пакистанци, корсиканци, кюрасанци и всякакви такива. Предпочитам да играе някой на който фамилията е на ОВ или ЕВ , отколкото Китимбала, Чичибаба, Кифтета, Жерсон, Сисиньо, Гъзиньо и т.н. Правилото е супер и на място, само остава да го спазват.
Томас Мюлер първата година, когато ЛВГ започна да го налага в 80 % от мачовете беше най-слабият на терена, виждаме го сега къде е. Бадщубер преди контузиите също направи страхотно израстване за тази една година при ЛВГ, стигна и до националния. Алаба дали щеше да е един от най-добрите млади състезатели, ако не беше постоянното налагане от холандеца.
Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 15 September 2015 - 10:52
Публикувано: 15 September 2015 - 12:49
Марти, лошото е, че така не им дават път, напротив. Младите ще изкарват 45 минути на терена и на почивката ще бъдат заменяни. Навремето това го направиха във В група и експериментът се оказа неуспешен.
Боби Михайлов и Ко съсипаха футбола в България (друг е въпросът, че затриването на БГ футбола започна много по-рано) и сега се опитват с тежки правила да го оправят - на сила хубост не става! Всичко опира да МОРАЛЪТ и футболният капацитет на управниците във футболните клубове.
Боби Михайлов и Ко съсипаха футбола в България (друг е въпросът, че затриването на БГ футбола започна много по-рано) и сега се опитват с тежки правила да го оправят - на сила хубост не става! Всичко опира да МОРАЛЪТ и футболният капацитет на управниците във футболните клубове.
Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 15 September 2015 - 12:49
Публикувано: 15 September 2015 - 16:10
Защото Владе бг футбола се управлява от агентите и от олигарсите, които дават пари без да мислят. Виж го гела откак се насраха с милисами не е дал едно интервю, а преди даваше епитети и акъл по всяка медия. Олигофрен ли си какъв си :laughing: :laughing: :laughing:
Така е съгласен съм с теб, но въпреки това предпочитам да гледам Цонев, Краев, Курдов, ако щеш пред всякакви Диабита, Мимита, Чичибабата и всякакви такива. Пък и правилото задължава единия от двамата да е останал 90 минути на терена. Нито един отбор няма оправдание, ако не може да извади един футболист под 21 години. ПОНЕ ЕД
Така е съгласен съм с теб, но въпреки това предпочитам да гледам Цонев, Краев, Курдов, ако щеш пред всякакви Диабита, Мимита, Чичибабата и всякакви такива. Пък и правилото задължава единия от двамата да е останал 90 минути на терена. Нито един отбор няма оправдание, ако не може да извади един футболист под 21 години. ПОНЕ ЕД
Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 15 September 2015 - 16:13
Публикувано: 15 September 2015 - 17:06
Помня едни думи на Шпайдела - всяка табуретка с 4 здрави крака може да играе бек! Винаги съм се чудил на отборите, които имат школи, а не могат да изкарат поне краен бранител!