Винаги съм знаел, че проблемът в българския футбол се крие в Гьотце! :D
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 22 April 2016 - 21:23
Götze19, на 22 April 2016 - 16:47, каза:
Монтана да бие ЦСКА в тоя финал е равносилно на това да чакаш от умрял писмо, така че свиквайте от сега, че купата е ЧЕРВЕНА !!! А след това целият стадион ще запее любимата ми песен.. НЯМА КУПА, НЯМА ТИТЛА, САМО СИНЯ ТИШИНАААААА.. ВЕЛИКО !!!
Абе най-великото от всичко е,че 95% от феновете на Це-си-ка-ту ,сте болно наивни и непоправими идиоти!
Вече 10 години(откакто Черепа се разкара), не предприемате нищо сериозно ,за да си спасите клубчето и се оставяте да ви правят на маймуни какви ли не нещастници.....Ей тва е разликата между вас и феновете на Левски!
Ще има и събличане и бой и е...не, но сценария с вас няма как да го направят на Герена! НИКОГА! Вие си пейте за синята тишина още 10 години ако искате,дотогава ако продължавате само да пеете да ходите напук на стадиона и да стойте със скръстени ръце ,ПФК ЦСКА АД гаранция ще го закрият !
п.п. Михайлов е виновен,отивайте на протест пред БФС.......... :bishop:
Публикувано: 23 April 2016 - 01:25
Не следя изкъсо бг футбол по обясними причини, но по какъв пък толкова правилен път е тръгнал ЦСКА? Тръгнал да налага юношки, чудо голямо. Ами просто никой няма да се навие да играе по селата за смешни пари, пък било то и в ЦСКА. Аз изход не виждам в тази ситуация при тях, очевидно нито на Ганчев, нито на Черепа му се вадят едни милиони от джоба да погасява кражбите на някой друг. Феновете на ЦСКА са си с основна вина за случващото при тях. Гледаха всякакви схемари как лапаха от ЦСКА през годините- Титани, индийци, Лупита, мениджъри и тн. Специално Лупи дето като го видиш само можеш да му лепнеш 5годинки да лежи, 2 пъти го търпяха като вторият път даже акции си купиха от него. Сега пак синьото БФС им е виновно, чак протести правят. Какво им е виновен Михайлов или пък Бойко Борисов? Смешна работа.. Всеки спонсор би желал да е такъв в по-добър продукт и да стигне до повече хора. В България такива проекти в момента са Левски и Лудогорец. Едва ли Борисов може да каже на едни бет365 да налеят пари в Левски без тяхното желание. По правилният път е тръгнал по-скоро Левски според мен, построиха си сектор който за българските стандарти е добър, инвестират някакви пари в школите, някаква част от собствеността премина при феновете чрез Тръста Синя България, привлякоха се спонсори и се изготви някакъв оздравителен план доколкото съм запознат. Това е начина..
Мнението беше редактирано от Dependent: 23 April 2016 - 01:27
Публикувано: 23 April 2016 - 07:35
Дипендънт, какво е виновна държавата за пирамидите или престъпният преход? А кой е лицензирал ЦСКА толкова години, сякаш всичко е наред? За колко извадиха ЦСКА от ШЛ през 2008-ма? А колко дължеше Левски през април 2015-та?
В Левски бил добър проекта....я ми построй ти стадион и дай 10 млн. от джоба си и аз ще ти го изплащам от билетите... Мислиш ли изобщо?
В Левски бил добър проекта....я ми построй ти стадион и дай 10 млн. от джоба си и аз ще ти го изплащам от билетите... Мислиш ли изобщо?
Публикувано: 23 April 2016 - 08:45
Ето с днешна дата:
Ганчев: "Кадърен" бизнесмен и корумпираният Михайлов поставиха прът пред ЦСКА
http://gong.bg/bg-fo...mihajlov-374583
10 години едно и също... :bishop: :bishop: :bishop: :tooth: :tooth: :tooth:
Ганчев: "Кадърен" бизнесмен и корумпираният Михайлов поставиха прът пред ЦСКА
http://gong.bg/bg-fo...mihajlov-374583
10 години едно и също... :bishop: :bishop: :bishop: :tooth: :tooth: :tooth:
Публикувано: 23 April 2016 - 10:43
ars_moriendi, на 23 April 2016 - 07:35, каза:
Дипендънт, какво е виновна държавата за пирамидите или престъпният преход? А кой е лицензирал ЦСКА толкова години, сякаш всичко е наред? За колко извадиха ЦСКА от ШЛ през 2008-ма? А колко дължеше Левски през април 2015-та?
Пак казвам не съм аз човека към който да отправяш тези въпроси, не я следя тази пародия наречена бг футбол. Но не можеш да виниш че Бойко не намирал спонсори за ЦСКА, кой ще иска да налива пари в един отбор в несъстоятелност във В група обкръжен само от лапачи на комисионни? Там нещата са толкова сложни че бъдеще в това АД не виждам, не знам за какво оздравяване говориш. Елементарен пример е мачът с Берое онзи ден. Имаш огромни задължения към НАП и в следващият момент пускаш билетчета по левче при положение че знаеш че всички приходи отиват за погасяване? Просто Ганчев тотално е отписал това АД според мен. Другият пример е обяват те в несъстоятелност и ти вместо да продадеш всичките си футболисти и да пробваш да събереш възможно най-много, ти ги пускаш всичките свободни агенти и не взимаш и цент..
При Левски от години кръга около Пеевски и майка му Ирен Кръстева искаха да купят Левски и според мен го сториха и от там дойде погасяването/разсрочването на дълговете им. Не случайно единият от собствениците Александър Ангелов е адвокатът на Пеевски. Основният спонсор пък Виваком всички знаем чия собственост стана след рухването на КТБ и Цветан Василев. Парите за стадион трябва да дойдат от някъде, при положение че футболните клубове не реализират голям годишен оборот, вариантите са голям чужд инвеститор или държава. Важен е крайният резултат, това е пътят подобряване на стадиони и бази, инвестиция в школи и налагането на продукта от тези школи. Не е нормално следвоенна Сърбия да прави такива трансфери в Европа и да вади десетки милиони, а ние да продаваме само в Турция за жълти стотинки..
Публикувано: 23 April 2016 - 12:01
Статията с интервюто от Ганчев идеално описва българския футбол - крадецът вика дръжте крадеца. И феновете отдолу спорят чий собственик е по-малко лош. :laughing:
Публикувано: 23 April 2016 - 12:37
Аз не правя никаква разлика между начина, по който се управлява ЦСКА и всеки един друг отбор в България. Всичко разчита на някакви мутри да наливат пари в клубовете. Клубовете сами по себе си нямат никакво намерение да правят пари. БФС са напълно доволни от този факт, даже системно пречат на клубовете да се самоиздържат. Визирам поредицата КРИМИНАЛНИ решения, с които извадиха ЦСКА, Локомотив и Литекс от А група. Първенството стана с 9 отбора. Еми няма да стане така...
В полуфиналите на ЦСКА се видя колко точно липсва ЦСКА на А група. И ония мишоци от БФС се крият зад разни принципи и моралистки позиции, но с решенията си тотално разбиха първенството. Този сезон не само е загубен сезон за българския футбол, но сигурно ще тежи финансово на всички клубове години наред този загубен сезон. Докато имаш първенство с 9 отбора без ЦСКА, Локо и Литекс няма да има пари от телевизии, няма да има и зрители по стадионите, няма да има никакви приходи.
И честно казано не е важно кой е виновен за дълговете - Лупи, Черепа, Бойко. Това е въпрос на който трябваше съдът да даде отговор. НО беше наложително да се намери начин да се оставят тези отбори в елита, пък после да се мисли кой е виновен и как да се накаже. Имали си правилници, трябвало да ги спазват. Еми ето резултата - в момента единственото което имат са правилници. 4 мача на кръг и то без ЦСКА, Локо и Литекс. Това е някаква пародия.
Че "Висша Лига" няма как да се направи като хората, дори да има желание, за няколкото месеца до началото на следващият сезон е пределно ясно. За да се положат основите успешно, са необходими няколко години усилена работа. Но е много важно от новият сезон и трите клуба да са в елита и в истинския си вид. Никакви сливания между Литекс и ЦСКА. Никакви алтернативни дружества на ЦСКА, за да се избегне сценарият "черноморец". Да се вкарат тези три клуба в елита час по скоро, за да се даде възможност на българският футбол въобще да съществува, а през това време да работят по новият формат на първенството. Наистина който е гледал мачовете на ЦСКА с Берое, е видял защо решението да се извади клуба от елита по каквито и било причини е престъпление срещу българския футбол.
А най-жалкото е, че никой не поема отговорност. Никой не признава грешките в БФС. Играят го сякаш са постъпили правилно. Я си представете в Германия/Англия/Испания 1/4 от отборите в елита да бъдат изхвърлени, всичките от челото на таблицата, а един от тях да е най-титулуваният клуб. Дали нямаше да си подадат оставките всички в федерацията? Не били виновни за дълговете на ЦСКА или че Литекс си извадили отбора. Еми, виновни са. Ако наистина не им влиза в работата да следят клубовете и да им помагат/да ги принуждават да следват определени стандарти, за да не се стига до тук, то с какво точно се занимават в БФС? С администрацията на единия национален отбор? Самият факт, че се стигна до тук, значи че перуката и компания са сгафили много и трябваше още миналият юни всички в БФС да напуснат, защото това беше исторически гаф. А вместо това те не само, че останаха, ами и наглеят (най-вече онзи дебел капут Венци Стефанов).
В полуфиналите на ЦСКА се видя колко точно липсва ЦСКА на А група. И ония мишоци от БФС се крият зад разни принципи и моралистки позиции, но с решенията си тотално разбиха първенството. Този сезон не само е загубен сезон за българския футбол, но сигурно ще тежи финансово на всички клубове години наред този загубен сезон. Докато имаш първенство с 9 отбора без ЦСКА, Локо и Литекс няма да има пари от телевизии, няма да има и зрители по стадионите, няма да има никакви приходи.
И честно казано не е важно кой е виновен за дълговете - Лупи, Черепа, Бойко. Това е въпрос на който трябваше съдът да даде отговор. НО беше наложително да се намери начин да се оставят тези отбори в елита, пък после да се мисли кой е виновен и как да се накаже. Имали си правилници, трябвало да ги спазват. Еми ето резултата - в момента единственото което имат са правилници. 4 мача на кръг и то без ЦСКА, Локо и Литекс. Това е някаква пародия.
Че "Висша Лига" няма как да се направи като хората, дори да има желание, за няколкото месеца до началото на следващият сезон е пределно ясно. За да се положат основите успешно, са необходими няколко години усилена работа. Но е много важно от новият сезон и трите клуба да са в елита и в истинския си вид. Никакви сливания между Литекс и ЦСКА. Никакви алтернативни дружества на ЦСКА, за да се избегне сценарият "черноморец". Да се вкарат тези три клуба в елита час по скоро, за да се даде възможност на българският футбол въобще да съществува, а през това време да работят по новият формат на първенството. Наистина който е гледал мачовете на ЦСКА с Берое, е видял защо решението да се извади клуба от елита по каквито и било причини е престъпление срещу българския футбол.
А най-жалкото е, че никой не поема отговорност. Никой не признава грешките в БФС. Играят го сякаш са постъпили правилно. Я си представете в Германия/Англия/Испания 1/4 от отборите в елита да бъдат изхвърлени, всичките от челото на таблицата, а един от тях да е най-титулуваният клуб. Дали нямаше да си подадат оставките всички в федерацията? Не били виновни за дълговете на ЦСКА или че Литекс си извадили отбора. Еми, виновни са. Ако наистина не им влиза в работата да следят клубовете и да им помагат/да ги принуждават да следват определени стандарти, за да не се стига до тук, то с какво точно се занимават в БФС? С администрацията на единия национален отбор? Самият факт, че се стигна до тук, значи че перуката и компания са сгафили много и трябваше още миналият юни всички в БФС да напуснат, защото това беше исторически гаф. А вместо това те не само, че останаха, ами и наглеят (най-вече онзи дебел капут Венци Стефанов).
Публикувано: 23 April 2016 - 14:23
Аз предвиждах ,че балона на Гриша Ганчев ще се скупа още преди няколко години, имаше слухове ,че Литекс ще се слее с ЦСКА и ще продължи да играе в София, после уж Гришата докарал някакви сериозни собственици в Ловеч и бил готов да поеме управлението на Цска самичак в крайна сметка нищо не стана и двата отбора в долните групи. На мен най-много ме смущава по какъв начин затриха Локомотив София и как не се намери нито един бизнесмен поне да го задържи в А група все пак става въпрос за бронзов медалист от последния им сезон в елита и играчи си имаха и всичко. Аз съм за да има висша лига в България дано и Ботев си довършат новия стадион защото просто е срамота най-стария футболен клуб в България да докакинства на село.
Публикувано: 25 April 2016 - 10:47
Най-накрая "и аз да кажа нещо",
Хора, още от момента, в който Чичовото(с мега самочувствието си- ще води отбори от Ла Лига и т.н.) хвана отбор от Б група с 5 футболиста на кръст - всичко беше ясно. К'во мислите, че прави там "мегатреньора"? -ФК ЛиСКА до година и по вашите(градски) стадиони. Аз искам ЦС*КА в "елита" на всяка цена. Тука всичко е фарс - всичко е паника. Никой няма план за нашия футбол - никой няма изгода да има такъв. Аз обичам Левски и съм всеки път в сектор Б, но мача на терена отдавна не гледам. Тая касапница в събота ли трябваше да е мегадербито на "А" група? Ми не мерси, аз си искам мачове с Чорбата. И 10 пъти подред да ни бият - няма по щастлив от мен да стъпя на Националния и да видя отсреща червените утрепки и(винаги) силната им хореография. Българският ултрас за това живее.
И естествено, че зад Левски стои Пеевски, много ясно, че Бойко подпира - трябва да си сляп да не виждаш. Ако трябва да си избирам, ще предпочета всичко да е чисто и да играем с ЦДНА в "Б" окръжна, само с юноши, ама на много хора не им отърва- бизнева върви, парите се перат. Какво остава за мене или тебе, дето си даваме последните пари, за да сме на Армията или на Герена? Всичко е лъжа, а аз си искам Средец, ЛиСКА, Червено знаме или ЦС*КА(все едно) в "А" група. До тука сме се докарали - т'ва е положението.
От 3 години чета тоя форум сутрин с кафето на работа и много ви се радвам. Има много читави хора в тоя форум(даже и Чорбари), за което евалата. На тая тема просто не се сдържах.
ПП: mia san mia. и 0-3 във Вторник. Наздраве!(днеска съм на сутрешна бира, вместо кафе, че съм махмурлия)
Хора, още от момента, в който Чичовото(с мега самочувствието си- ще води отбори от Ла Лига и т.н.) хвана отбор от Б група с 5 футболиста на кръст - всичко беше ясно. К'во мислите, че прави там "мегатреньора"? -ФК ЛиСКА до година и по вашите(градски) стадиони. Аз искам ЦС*КА в "елита" на всяка цена. Тука всичко е фарс - всичко е паника. Никой няма план за нашия футбол - никой няма изгода да има такъв. Аз обичам Левски и съм всеки път в сектор Б, но мача на терена отдавна не гледам. Тая касапница в събота ли трябваше да е мегадербито на "А" група? Ми не мерси, аз си искам мачове с Чорбата. И 10 пъти подред да ни бият - няма по щастлив от мен да стъпя на Националния и да видя отсреща червените утрепки и(винаги) силната им хореография. Българският ултрас за това живее.
И естествено, че зад Левски стои Пеевски, много ясно, че Бойко подпира - трябва да си сляп да не виждаш. Ако трябва да си избирам, ще предпочета всичко да е чисто и да играем с ЦДНА в "Б" окръжна, само с юноши, ама на много хора не им отърва- бизнева върви, парите се перат. Какво остава за мене или тебе, дето си даваме последните пари, за да сме на Армията или на Герена? Всичко е лъжа, а аз си искам Средец, ЛиСКА, Червено знаме или ЦС*КА(все едно) в "А" група. До тука сме се докарали - т'ва е положението.
От 3 години чета тоя форум сутрин с кафето на работа и много ви се радвам. Има много читави хора в тоя форум(даже и Чорбари), за което евалата. На тая тема просто не се сдържах.
ПП: mia san mia. и 0-3 във Вторник. Наздраве!(днеска съм на сутрешна бира, вместо кафе, че съм махмурлия)
Публикувано: 25 April 2016 - 11:42
Лошото е, че преди 15-на години стадионите се пълнеха! И се пълнеха точно по тези причини, които са изброени по-горе и които и момчето от поста над мен е споменал - по-добре да гледам Левски и ЦСКА във В група с млади момчета, отколкото някакви отрепки, които са събрали 15 негъра!
Кога е било Левски да играе с първият в класирането, дерби и да не може да си напълни стадиона? Не си напълниха дори новият сектор! А защо е така? Тиквеници...
Кога е било Левски да играе с първият в класирането, дерби и да не може да си напълни стадиона? Не си напълниха дори новият сектор! А защо е така? Тиквеници...
Публикувано: 25 April 2016 - 12:34
Стадионите се пълнеха да, сега виж дербито на Пловдив едни главочи хвърлят опасни бомбички на метри от футболисти, странични съдии, репортери съвсем изгониха хората от стадиона на следващото Пловдивско дерби и 5000 човека няма да има а те искат да им се строят нови трибуни. Иначе статистиката кефи не знам някъде по света да има по равностойно дерби по 37 победи помежду им и 28 равни мача. Головата разлика също е минимална 125:123
Мнението беше редактирано от Georgi: 25 April 2016 - 19:58
Публикувано: 21 May 2016 - 18:05
Аз го гледах, трябва да го правят всяка година :laughing: На мен ми хареса, особено представянето на Стоичков, пропуските и оставянето ги изключвам :thumbsup: