Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Винаги съм знаел, че проблемът в българския футбол се крие в Гьотце! :D
3

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеGötze19, на 22 April 2016 - 16:47, каза:

Монтана да бие ЦСКА в тоя финал е равносилно на това да чакаш от умрял писмо, така че свиквайте от сега, че купата е ЧЕРВЕНА !!! А след това целият стадион ще запее любимата ми песен.. НЯМА КУПА, НЯМА ТИТЛА, САМО СИНЯ ТИШИНАААААА.. ВЕЛИКО !!!

Абе най-великото от всичко е,че 95% от феновете на Це-си-ка-ту ,сте болно наивни и непоправими идиоти!
Вече 10 години(откакто Черепа се разкара), не предприемате нищо сериозно ,за да си спасите клубчето и се оставяте да ви правят на маймуни какви ли не нещастници.....Ей тва е разликата между вас и феновете на Левски!
Ще има и събличане и бой и е...не, но сценария с вас няма как да го направят на Герена! НИКОГА! Вие си пейте за синята тишина още 10 години ако искате,дотогава ако продължавате само да пеете да ходите напук на стадиона и да стойте със скръстени ръце ,ПФК ЦСКА АД гаранция ще го закрият !

п.п. Михайлов е виновен,отивайте на протест пред БФС.......... :bishop:
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Не следя изкъсо бг футбол по обясними причини, но по какъв пък толкова правилен път е тръгнал ЦСКА? Тръгнал да налага юношки, чудо голямо. Ами просто никой няма да се навие да играе по селата за смешни пари, пък било то и в ЦСКА. Аз изход не виждам в тази ситуация при тях, очевидно нито на Ганчев, нито на Черепа му се вадят едни милиони от джоба да погасява кражбите на някой друг. Феновете на ЦСКА са си с основна вина за случващото при тях. Гледаха всякакви схемари как лапаха от ЦСКА през годините- Титани, индийци, Лупита, мениджъри и тн. Специално Лупи дето като го видиш само можеш да му лепнеш 5годинки да лежи, 2 пъти го търпяха като вторият път даже акции си купиха от него. Сега пак синьото БФС им е виновно, чак протести правят. Какво им е виновен Михайлов или пък Бойко Борисов? Смешна работа.. Всеки спонсор би желал да е такъв в по-добър продукт и да стигне до повече хора. В България такива проекти в момента са Левски и Лудогорец. Едва ли Борисов може да каже на едни бет365 да налеят пари в Левски без тяхното желание. По правилният път е тръгнал по-скоро Левски според мен, построиха си сектор който за българските стандарти е добър, инвестират някакви пари в школите, някаква част от собствеността премина при феновете чрез Тръста Синя България, привлякоха се спонсори и се изготви някакъв оздравителен план доколкото съм запознат. Това е начина..

Мнението беше редактирано от Dependent: 23 April 2016 - 01:27

3

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Дипендънт, какво е виновна държавата за пирамидите или престъпният преход? А кой е лицензирал ЦСКА толкова години, сякаш всичко е наред? За колко извадиха ЦСКА от ШЛ през 2008-ма? А колко дължеше Левски през април 2015-та?
В Левски бил добър проекта....я ми построй ти стадион и дай 10 млн. от джоба си и аз ще ти го изплащам от билетите... Мислиш ли изобщо?
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Ето с днешна дата:

Ганчев: "Кадърен" бизнесмен и корумпираният Михайлов поставиха прът пред ЦСКА
http://gong.bg/bg-fo...mihajlov-374583

10 години едно и също... :bishop: :bishop: :bishop: :tooth: :tooth: :tooth:
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 23 April 2016 - 07:35, каза:

Дипендънт, какво е виновна държавата за пирамидите или престъпният преход? А кой е лицензирал ЦСКА толкова години, сякаш всичко е наред? За колко извадиха ЦСКА от ШЛ през 2008-ма? А колко дължеше Левски през април 2015-та?
В Левски бил добър проекта....я ми построй ти стадион и дай 10 млн. от джоба си и аз ще ти го изплащам от билетите... Мислиш ли изобщо?

Пак казвам не съм аз човека към който да отправяш тези въпроси, не я следя тази пародия наречена бг футбол. Но не можеш да виниш че Бойко не намирал спонсори за ЦСКА, кой ще иска да налива пари в един отбор в несъстоятелност във В група обкръжен само от лапачи на комисионни? Там нещата са толкова сложни че бъдеще в това АД не виждам, не знам за какво оздравяване говориш. Елементарен пример е мачът с Берое онзи ден. Имаш огромни задължения към НАП и в следващият момент пускаш билетчета по левче при положение че знаеш че всички приходи отиват за погасяване? Просто Ганчев тотално е отписал това АД според мен. Другият пример е обяват те в несъстоятелност и ти вместо да продадеш всичките си футболисти и да пробваш да събереш възможно най-много, ти ги пускаш всичките свободни агенти и не взимаш и цент..

При Левски от години кръга около Пеевски и майка му Ирен Кръстева искаха да купят Левски и според мен го сториха и от там дойде погасяването/разсрочването на дълговете им. Не случайно единият от собствениците Александър Ангелов е адвокатът на Пеевски. Основният спонсор пък Виваком всички знаем чия собственост стана след рухването на КТБ и Цветан Василев. Парите за стадион трябва да дойдат от някъде, при положение че футболните клубове не реализират голям годишен оборот, вариантите са голям чужд инвеститор или държава. Важен е крайният резултат, това е пътят подобряване на стадиони и бази, инвестиция в школи и налагането на продукта от тези школи. Не е нормално следвоенна Сърбия да прави такива трансфери в Европа и да вади десетки милиони, а ние да продаваме само в Турция за жълти стотинки..
2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Статията с интервюто от Ганчев идеално описва българския футбол - крадецът вика дръжте крадеца. И феновете отдолу спорят чий собственик е по-малко лош. :laughing:
1

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
Аз не правя никаква разлика между начина, по който се управлява ЦСКА и всеки един друг отбор в България. Всичко разчита на някакви мутри да наливат пари в клубовете. Клубовете сами по себе си нямат никакво намерение да правят пари. БФС са напълно доволни от този факт, даже системно пречат на клубовете да се самоиздържат. Визирам поредицата КРИМИНАЛНИ решения, с които извадиха ЦСКА, Локомотив и Литекс от А група. Първенството стана с 9 отбора. Еми няма да стане така...

В полуфиналите на ЦСКА се видя колко точно липсва ЦСКА на А група. И ония мишоци от БФС се крият зад разни принципи и моралистки позиции, но с решенията си тотално разбиха първенството. Този сезон не само е загубен сезон за българския футбол, но сигурно ще тежи финансово на всички клубове години наред този загубен сезон. Докато имаш първенство с 9 отбора без ЦСКА, Локо и Литекс няма да има пари от телевизии, няма да има и зрители по стадионите, няма да има никакви приходи.

И честно казано не е важно кой е виновен за дълговете - Лупи, Черепа, Бойко. Това е въпрос на който трябваше съдът да даде отговор. НО беше наложително да се намери начин да се оставят тези отбори в елита, пък после да се мисли кой е виновен и как да се накаже. Имали си правилници, трябвало да ги спазват. Еми ето резултата - в момента единственото което имат са правилници. 4 мача на кръг и то без ЦСКА, Локо и Литекс. Това е някаква пародия.

Че "Висша Лига" няма как да се направи като хората, дори да има желание, за няколкото месеца до началото на следващият сезон е пределно ясно. За да се положат основите успешно, са необходими няколко години усилена работа. Но е много важно от новият сезон и трите клуба да са в елита и в истинския си вид. Никакви сливания между Литекс и ЦСКА. Никакви алтернативни дружества на ЦСКА, за да се избегне сценарият "черноморец". Да се вкарат тези три клуба в елита час по скоро, за да се даде възможност на българският футбол въобще да съществува, а през това време да работят по новият формат на първенството. Наистина който е гледал мачовете на ЦСКА с Берое, е видял защо решението да се извади клуба от елита по каквито и било причини е престъпление срещу българския футбол.

А най-жалкото е, че никой не поема отговорност. Никой не признава грешките в БФС. Играят го сякаш са постъпили правилно. Я си представете в Германия/Англия/Испания 1/4 от отборите в елита да бъдат изхвърлени, всичките от челото на таблицата, а един от тях да е най-титулуваният клуб. Дали нямаше да си подадат оставките всички в федерацията? Не били виновни за дълговете на ЦСКА или че Литекс си извадили отбора. Еми, виновни са. Ако наистина не им влиза в работата да следят клубовете и да им помагат/да ги принуждават да следват определени стандарти, за да не се стига до тук, то с какво точно се занимават в БФС? С администрацията на единия национален отбор? Самият факт, че се стигна до тук, значи че перуката и компания са сгафили много и трябваше още миналият юни всички в БФС да напуснат, защото това беше исторически гаф. А вместо това те не само, че останаха, ами и наглеят (най-вече онзи дебел капут Венци Стефанов).
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Аз предвиждах ,че балона на Гриша Ганчев ще се скупа още преди няколко години, имаше слухове ,че Литекс ще се слее с ЦСКА и ще продължи да играе в София, после уж Гришата докарал някакви сериозни собственици в Ловеч и бил готов да поеме управлението на Цска самичак в крайна сметка нищо не стана и двата отбора в долните групи. На мен най-много ме смущава по какъв начин затриха Локомотив София и как не се намери нито един бизнесмен поне да го задържи в А група все пак става въпрос за бронзов медалист от последния им сезон в елита и играчи си имаха и всичко. Аз съм за да има висша лига в България дано и Ботев си довършат новия стадион защото просто е срамота най-стария футболен клуб в България да докакинства на село.
0

Потребителят е неактивен   nevah 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-April 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:Батигол и Мелничарчето
Най-накрая "и аз да кажа нещо",

Хора, още от момента, в който Чичовото(с мега самочувствието си- ще води отбори от Ла Лига и т.н.) хвана отбор от Б група с 5 футболиста на кръст - всичко беше ясно. К'во мислите, че прави там "мегатреньора"? -ФК ЛиСКА до година и по вашите(градски) стадиони. Аз искам ЦС*КА в "елита" на всяка цена. Тука всичко е фарс - всичко е паника. Никой няма план за нашия футбол - никой няма изгода да има такъв. Аз обичам Левски и съм всеки път в сектор Б, но мача на терена отдавна не гледам. Тая касапница в събота ли трябваше да е мегадербито на "А" група? Ми не мерси, аз си искам мачове с Чорбата. И 10 пъти подред да ни бият - няма по щастлив от мен да стъпя на Националния и да видя отсреща червените утрепки и(винаги) силната им хореография. Българският ултрас за това живее.
И естествено, че зад Левски стои Пеевски, много ясно, че Бойко подпира - трябва да си сляп да не виждаш. Ако трябва да си избирам, ще предпочета всичко да е чисто и да играем с ЦДНА в "Б" окръжна, само с юноши, ама на много хора не им отърва- бизнева върви, парите се перат. Какво остава за мене или тебе, дето си даваме последните пари, за да сме на Армията или на Герена? Всичко е лъжа, а аз си искам Средец, ЛиСКА, Червено знаме или ЦС*КА(все едно) в "А" група. До тука сме се докарали - т'ва е положението.

От 3 години чета тоя форум сутрин с кафето на работа и много ви се радвам. Има много читави хора в тоя форум(даже и Чорбари), за което евалата. На тая тема просто не се сдържах.

ПП: mia san mia. и 0-3 във Вторник. Наздраве!(днеска съм на сутрешна бира, вместо кафе, че съм махмурлия)
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Лошото е, че преди 15-на години стадионите се пълнеха! И се пълнеха точно по тези причини, които са изброени по-горе и които и момчето от поста над мен е споменал - по-добре да гледам Левски и ЦСКА във В група с млади момчета, отколкото някакви отрепки, които са събрали 15 негъра!
Кога е било Левски да играе с първият в класирането, дерби и да не може да си напълни стадиона? Не си напълниха дори новият сектор! А защо е така? Тиквеници...
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Стадионите се пълнеха да, сега виж дербито на Пловдив едни главочи хвърлят опасни бомбички на метри от футболисти, странични съдии, репортери съвсем изгониха хората от стадиона на следващото Пловдивско дерби и 5000 човека няма да има а те искат да им се строят нови трибуни. Иначе статистиката кефи не знам някъде по света да има по равностойно дерби по 37 победи помежду им и 28 равни мача. Головата разлика също е минимална 125:123

Мнението беше редактирано от Georgi: 25 April 2016 - 19:58

1

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Гледахте ли мача на Стоичков и звездите?
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Аз го гледах, трябва да го правят всяка година :laughing: На мен ми хареса, особено представянето на Стоичков, пропуските и оставянето ги изключвам :thumbsup:
0

Потребителят е неактивен   pipeto 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Фабрикантът Роланд Едлер

Преглед на мнениеstavrev, на 21 May 2016 - 17:55, каза:

Гледахте ли мача на Стоичков и звездите?

Глупости. От балкона в къщи, гледах само зарята. Беше добра, а не като оная на Великден!!! :D
0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема