Дори и най-добрият вратар в света (a.k.a Мануел) е допуснал два-три гола, за които не иска да си спомня, няма безгрешни играчи. Свен е далеч от нивото на Нойер и въпреки всичко направи добър сезон при нас. Нито му плащат луди пари, нито е някакъв любимец на феновете, от който се очакват чудеса. Жалко е, че ще бъде запомнен с единствената си фрапантна грешка при нас. Чак започвам да го съжалявам, вината беше изцяло негова, но не му се съдря, очевидно и той го прие тежко. Гейлорд Навас напоследък също е посредствен, редовно му вкарват по някой друг смешен гол (поне така съм чувал де, рядко гледам противняшкото испанско), а вчера спаси 3-4 99%-ви гола при резултат 2-1 и 2-2. Кога е играл Улрайх в такъв мач друг път? Точно никога. Колкото и да е рехав, Навас пък си вярва, защото преди еди-колко си сезона уж е бил непробиваем. От чисто човешка гледна точка, мисля че няма човек, който поне веднъж в живота си не се е пречупил под напрежение.
Едит: За да не си противореча, имаше едни други, които струват торби с пари, свързват ги с кой ли не отбор, или ги искат за 120 млн от Юнайтед, играли са в десетки такива мачове и пак разочароваха. Шанс, какво да се прави. Вече не ги виня и тях, малко ще ми е все тая до към края на септември, че сезонът свърши. :D
Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 02 May 2018 - 23:14