Байерн България: (6.) Йозуа Кимих - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(6.) Йозуа Кимих

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
За червен беше, но не беше умишлено, така че проявата трудно може да се окачестви като грозна. Кимих може да се репчи на другите играчи от време на време, но ми се струва, че такова нещо като снощи не е способен да направи умишлено.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Просто не умее да губи, което е много хубаво. Но си заслужаваше червения, според мен.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 04 August 2019 - 13:14, каза:

За червен беше, но не беше умишлено, така че проявата трудно може да се окачестви като грозна. Кимих може да се репчи на другите играчи от време на време, но ми се струва, че такова нещо като снощи не е способен да направи умишлено.

Човек, това беше изключително грозно и УМИШЛЕНО. Не знам как може да твърдиш друго. Ако ролите бяха сменени, сега на Хьонес пяна щеше да му тече от устата да обяснява, че Санчо е убиец и трябва да бъде наказан жестоко.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Левандовски направи същата простотия срещу Боатенг на финала на Уембли през 2013, но и на него му се размина картона тогава.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеDatty, на 04 August 2019 - 14:45, каза:

Човек, това беше изключително грозно и УМИШЛЕНО. Не знам как може да твърдиш друго. Ако ролите бяха сменени, сега на Хьонес пяна щеше да му тече от устата да обяснява, че Санчо е убиец и трябва да бъде наказан жестоко.

Никакъв шанс това да е било умишлено, поне нямаме причина да смятаме, че е било. При положение, че само секунда по-рано топката беше точно там където посегна Кимих, на който му се случва това за пръв път, и то в мач за картонена купа... Невинен до второ провинение.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Дано не виждаме повече такива неща от него. Хубаво, че има спортна злоба, но има граници, които не трябва да се прекрачват.
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеDatty, на 04 August 2019 - 14:45, каза:

Дати, няма никакво значение ако били сменени ролите, аз също не видях умисъл: https://streamable.com/s/va4jy/myppnu

Какво виждам аз - виждам Санчо, който се опита да спре топката (без да гледа към нея); виждам и Кимих, който очевидно се опитва да играе с топката (пак без да гледа към нея), НО Санчо си задържа кракът пред нея; Кимих реши, че Санчо ще се разкара от топката (както е новото правило за бавене на игра?); Санчо не си мръдна крака (или не осъзна, че Кимих ще посегне за топката). Със сигурност е въпрос на невнимание и от двамата (не твърдя, че Санчо го е направил нарочно; като го гледам къде гледа, просто като че ли не очакваше Кимих да посегне бързо да играе с топката). Но определено не мога да се съглася, че е умишлено и със сигурност не мисля, че е червен картон...
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Да, в крайна сметка Санчо е виновен. Даже той трябваше да бъде наказан за бавене на време. :laughing:

Аз не казвам да пращаме Кимих на гилотината, но просто беше грозен момент. Също интересно как в Германия ВАР продължава да е мистерия, съдиите си нямат идея как да я използват правилно. Изключително пристрастен фен като теб вижда каквото иска, но съдията трябаше да види обективно очевидния червен.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Муун,точно от това клипче,се вижда,че Кимих гледа в земята и вижда къде се намира кракът на Санчо.Абсолютно умишлено и червен картон,отделно съдията ни спести и дузпа.

Мнението беше редактирано от Росен: 05 August 2019 - 14:02

0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Какво значи изключително пристрастен фен, на този клип (аз поне) ясно виждам как Кимих гледа към топката; Санчо я хваща с ръце, пуска я, Кимих посяга към нея с крак, след което нацелва крака на Санчо. Както написах, не казвам, че Санчо го е направил умишлено, но също така Кимих не го направи умишлено - вижте му реакцията, очевидно е, че не очакваше контакт с друго, освен топката. Малшанс, невнимание от страна и на двамата (според мен и двамата не очакваха да има съприкосновение), но със сигурност не виждам умисъл - следователно няма как да е червен картон.
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Моон принципно удар без топка е червен, дали го е направил с умисъл или без само той си знае
1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
За мен е абсолютно умишлено . Кимих дори не посяга напред за топката , а настрани към крака на Санчо . И това при спряна игра . Има една тънка граница между спортната злоба и злоба от безпомощност . И Кимих този път я пристъпи . В Европа това щеше да е червен картон , дори и ВАР нямаше да се ползва . За подобно влизане в игрова ситуация преди години Рибери беше наказан за 2 или 3 мача .
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
На война като на война.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 06 August 2019 - 03:22, каза:

На война като на война.

Футбола не е хокей или ръгби , такива изцепки са ненужни и само вредят на отбора , особено след въвеждането на вар футболистите трябва да са още по сдържани.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
https://m.youtube.co...h?v=aNq8-D6J3ZA

"Anything is possible this season" !!!

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 17 September 2019 - 23:32

0

Споделете тази тема чрез:

• (15 Страници) +