Ако има някой , който иска да помага със слагането на новини в сайта нека пише тук , защото напоследък нямам много време и не е добре сайта да остава занемарен. Аз ще обясня как се слагат новини ако има желаещи !
Сайтът - екип и бъдещо развитие
Публикувано: 20 November 2010 - 19:43
Търсим още един човек да обновява сайта, айде да ви видим сега, иначе всеки знае да критикува, да се оплаква и дори да обвинява, че не се обновява често.
Чакаме предложения, кандидатът трябва да има компютърни познания около средното ниво, за да може да работи в работната среда на сайта.
Както за всички ни - без заплащане.
Чакаме предложения, кандидатът трябва да има компютърни познания около средното ниво, за да може да работи в работната среда на сайта.
Публикувано: 20 November 2010 - 19:48
carrot, на 20 November 2010 - 19:43, каза:
Търсим още един човек да обновява сайта, айде да ви видим сега, иначе всеки знае да критикува, да се оплаква и дори да обвинява, че не се обновява често.
Наистина ще е добре да има още един човек, който да работи за сайта. Напълно си прав за критикуването - омръзна ми все да има недоволни, а когато питаме дали някой иска да помага - нищо.
Публикувано: 26 November 2010 - 23:41
За превеждане на статии и/или за писане на собствени такива.
Публикувано: 23 August 2011 - 01:29
[quote name='fleur_delacour' timestamp='1300644042' post='16760']
Публикувано: 24 August 2012 - 21:41
ПОПУЛЯРНО
Дами и господа,току що стартира обновената страница на
Bayern-Bulgaria.net
Можете да погледнете и да се порадвате на новата визия и нововъведенията на сайта ни,благодарение на неуморната работа на екипа през последните 2-3 месеца!
Трудно беше след финала на 19.05 да започнеш нещо ново ,но аз съм много горд със всички които положиха усилия в това трудно за нас- феновете на Байерн Мюнхен лято!
Ха да ни е честит и дълбок :bow: за всички които си губеха времето и се стараха толкова дълго време!
[color="#FF0000"][size="2"]
[b]
Bayern-Bulgaria.net
Можете да погледнете и да се порадвате на новата визия и нововъведенията на сайта ни,благодарение на неуморната работа на екипа през последните 2-3 месеца!
Трудно беше след финала на 19.05 да започнеш нещо ново ,но аз съм много горд със всички които положиха усилия в това трудно за нас- феновете на Байерн Мюнхен лято!
Ха да ни е честит и дълбок :bow: за всички които си губеха времето и се стараха толкова дълго време!
[color="#FF0000"][size="2"]
[b]
Публикувано: 25 August 2012 - 09:44
Поздравления,пичове и РЕСПЕКТ!!!!!!! :thank_you2: :thank_you2: :beer2: :beer2:
Публикувано: 25 August 2012 - 10:36
:brdschal: Браво :bayernfan:
Мнението беше редактирано от Bavareza: 25 August 2012 - 10:36
Публикувано: 25 August 2012 - 14:18
Благодарности на всички, които са се трудили за нашия виртуален баварски дом, да си пожелаем само радостни емоции и покрай отбора, и във форума!
:bayernfan: :bayernfan: :bayernfan:
:bayernfan: :bayernfan: :bayernfan:
Публикувано: 23 September 2015 - 11:21
[size="3"][b][size="2"][color="#FF0000"]
Публикувано: 23 September 2015 - 12:56
Заслужено...Най-активен откъм модераторство :to_become_senile: :to_become_senile:
Публикувано: 26 February 2016 - 12:28
Mного ми допада новата визия на сайта- поздравления за замесените :) Само като съвет- преглеждайте хубаво статиите преди да ги пускате, щото се забелязват доста правописни грешки. Не че е болка за умиране, но все пак е добре да се преглежда. Успех и все нагоре :)