Здравейте ,копилета!Казвам се Константин,от София съм и мразя манафите ,особено тези от провинция манчестър ,циганите и евреите също ,обичам алкохола ,ЛСД-то и най-вече секса ,итс найс ,вери найс! :D :D
[quote name='DerBomber13' timestamp='1311091592' post='25970']
Здравейте ,копилета!Казвам се Константин,от София съм и мразя манафите ,особено тези от провинция манчестър ,циганите и евреите също ,обичам алкохола ,ЛСД-то и най-вече секса ,итс найс ,вери найс! :D :D
Казвам се Пламен на 21 години съм родом от Пловдив но в момента живея в Мюнхен. Фен съм на Баварците от както се помня ( заслугата е на бащата :) ) Скоро разбрах за този форум от един ваш колега за което съм му много благодарен.
Добре дошъл, Пламене! С теб колонията ни в Мюнхен нараства с още един човек. Ако ходиш по мачове или насам-натам може да измислим една темичка за таб, за да ни пускаш снимки. ;)
Здравейте,
Казвам се Митко и съм на 20 години. От София съм, но в момента съм студент в Англия. Следя българските форуми на Байерн от 2006 някъде, но мнения съм писал изключително рядко. От смяната на форума насам съм написал не повече от 10 мнения. За сметка на това чета всички свързани с отбора. Наскоро реших да се активизирам но преди това по-добре да се представя.
Мнението беше редактирано от dkalinov: 27 February 2013 - 06:25