аз искам да споделя,че мразим чалгата и чалга културата до кръв.
направо си прегризвам вените,когато някой във фейсбук пусне няква чалгия
Чалга и поп-фолк общество Дай му жегаааа!
Публикувано: 30 May 2011 - 19:29
Как е възможно да едновременно да мразиш чалгата и да си фен номер едно на DJ Мечо http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/tooth.gif
Публикувано: 31 May 2011 - 18:46
Тези,които казват,че мразят чалгата,могат ли да се обосноват защо?Аз мисля,че е по-правилно да кажеш-не ми харесва чалгата,а не че я мразиш.
Публикувано: 31 May 2011 - 19:26
Правилно е да кажеш така както се чувстваш. Аз мога да кажа, че мразя чалгата. Това е така най-вече защото не само не я харесвам, но и ме залива ежедневно, без да го желая. Колкото имаш повод да кажеш, че мразиш Манчестър Юнайтед, толкова можеш и да мразиш чалгата. Съжалявам, така мисля. Някои хора казват - няма значение какво е, стига да е хубава музика. При мен нещата не стоят така.
Публикувано: 31 May 2011 - 19:37
Бях абсолютно сигурен,че не конкретно ти,а този ,който отговори ще даде пример с юнайтед,но все пак си мисля,че вредата,която ни нанесе юнайтед не може да се сравнява с това,което ви причинява чалгата ,на вас,които казвате,че я мразите.
Публикувано: 31 May 2011 - 19:39
Аз не мразя нито един стил музика.Единствено ме дразнят кючеците и най-вече хауса.
Публикувано: 31 May 2011 - 20:18
Росен, на 31 May 2011 - 19:37, каза:
Бях абсолютно сигурен,че не конкретно ти,а този ,който отговори ще даде пример с юнайтед,но все пак си мисля,че вредата,която ни нанесе юнайтед не може да се сравнява с това,което ви причинява чалгата ,на вас,които казвате,че я мразите.
:) Ами никога не можеш да бъдеш сигурен какво ми причинява чалгата :laughing: Това няма значение, всеки е прав за себе си, защото това, приятели, е изкуство, а в изкуството няма цифри, следователно за всеки едно е добро, а друго е лошо. Така че мир да има, всички да са щастливи и да се обичат :friends:
Публикувано: 31 July 2011 - 10:56
Росен, на 31 May 2011 - 18:46, каза:
Тези,които казват,че мразят чалгата,могат ли да се обосноват защо?Аз мисля,че е по-правилно да кажеш-не ми харесва чалгата,а не че я мразиш.
да, хабене на чувства... няма смисъл...
censored за рапа,
пък другото е поносимо...
айде... зег-зег-дадумле...
Редактирах мнението ти, защото имаше наличен расизъм
VladimirFCBM
Публикувано: 31 July 2011 - 15:39
Айде и аз да се изкажа - няма стил музика/почти няма де/ ,който да не слушам/дали една-две песни или съм фен на нещо ,няма значение/ ,но не мога да понеса китосаните и изкуствени кукли ,които или квичат ужасно или са си пуснали плейбечето на поредната песен ,базирана на сръбски/гръцки мотиви /но с изменен ,доста просташки текст ,на 80% 1 към 1 както 3/4 от останалите /
е т'ва е друго ,колеги !
е т'ва е друго ,колеги !
Мнението беше редактирано от DerBomber13: 31 July 2011 - 15:41
Публикувано: 31 July 2011 - 16:31
Аз също не мога да схвана с какво текстовете на чалга песните са по-тъпи от тези на limp bizkit или linkin park, manowar и т.н. Хейде нека не ми се сърди никой, аз също не одобрявам това чалга поведение, но пък и не толерирам татуирани идиоти с пиърсинги и миризливи дрехи.
Това е пичове - въпрос на избор. При мене след 4-тата бира или 2-ра ракия падат всички задръжки относно музика.
Това е пичове - въпрос на избор. При мене след 4-тата бира или 2-ра ракия падат всички задръжки относно музика.
Публикувано: 31 July 2011 - 17:08
Последното изречение е типично чалга мислене и чалга поведение според моите критерии!!!
Публикувано: 31 July 2011 - 17:10
Тъпо е да се оценяват хората по това каква музика слушат. Във всеки стил има по нещо хубаво, дори чалгата. Само да не е някоя цигания...
Публикувано: 31 July 2011 - 18:00
Абе тъпо,тъпо ама я ми кажи един умен чалгаджия? :laughing: