Грешка при писането се е получила. Ако искаш веднага го сменям. ;)
Технически въпроси
Публикувано: 12 October 2010 - 21:27
Аз искам да знам защо няма тема за отбора ???
Публикувано: 12 October 2010 - 21:30
Разбира се, че няма нищо такова ;)
Може ли някой да пусне една тема с актуалния състав, някоя и друга снимка и т.н. Нов форум - ново начало, ако е имало нещо в миналото - сега започваме отначало.
Предната тема не бе особено актуална, ако не ви се занимава дайте ми някакво инфо и аз ще я пусна ;)
PS
Секцията "Фенове" е недовършена, поради многото неактуални теми в стария форум. В процеса на работа ще се слага само актуална информация.
Може ли някой да пусне една тема с актуалния състав, някоя и друга снимка и т.н. Нов форум - ново начало, ако е имало нещо в миналото - сега започваме отначало.
Предната тема не бе особено актуална, ако не ви се занимава дайте ми някакво инфо и аз ще я пусна ;)
PS
Секцията "Фенове" е недовършена, поради многото неактуални теми в стария форум. В процеса на работа ще се слага само актуална информация.
Публикувано: 12 October 2010 - 21:34
carrot, на 12 October 2010 - 21:30, каза:
Разбира се, че няма нищо такова ;)
PS
PS
Надявам се да е така. Все пак отбора е с името на форума.
Публикувано: 12 October 2010 - 23:05
Само не разбрах, когато объркам някое мнение, как да си изтрия?
Публикувано: 12 October 2010 - 23:06
Няма ли опция, хич не съм обърнал внимание? :mellow:
Публикувано: 12 October 2010 - 23:47
Публикувано: 13 October 2010 - 00:03
Публикувано: 13 October 2010 - 00:44
Но някои хора от форумния отбор аз съм им крив и черен за техните проблеми - ако е така, защо не говорите с Дими да ми отнеме всички права от форума, ще ги махнем веднага, щом АЗ съм причината, но след това ви гарантирам, че няма да се промени Н
Публикувано: 13 October 2010 - 00:49
Поздравявам всички за новия форум :) Отначало, когато видях новия облик се стъписах, но след това разбрах какво става.Сигурен съм, че тази новост ще се отрази положително на всички нас :)