Байерн България: (19.) Алфонсо Дейвис - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(19.) Алфонсо Дейвис

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Обаче, хей, аз също съм в потрес от заплатите, които се плащат в клуба, но отдавна това е новата реалност.

Нещата започнаха преди години с новите договори на Швайнщайгер и Рибери и оттам насетне нямаше как да се спре и да се стигне дотук.

Когато бяхме хлапета(ако сме горе/долу набори) Байерн не беше това, което е сега, нали така? Тогава започваше революцията на Хьонес и Кале за поставянето на Байерн в ранга на Мадрид, Барселона и Манчестър Юнайтед. Ранг, в смисъл международнен престиж и привлекателна дестинация.

Там сме вече. И си има и цена за съжаление. Една от тях е перо - заплати.

Мнението беше редактирано от Боби: Вчера, 23:57

0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Съжалявам, че пиша трети поред пост, ама и без това е мъртвило във форума последно време. Мод,ако иска да ги слее.

Друг въпрос не ме свърта също така.Кимих в другиден става на 30.Той също, като Фонзи е оценен на 50 милиона. Вероятно неговите пари ще са повечко. Без да записва песен, ще е заслужено ли да прибере такива пари?

Ако беше бек, щях да съм съгласен. Но откакто е с по-централна роля в халфовата линия - никога не му бих дал тези пари!

Откакто е основен халф, Байерн с Кимих отпада три пъти подред на четвъртфинали - ПСЖ, Виляреал и Сити.

Един път обаче на полуфинал, минути преди края Байерн водеше с 1:0 на Бернабеу. Кимих игра десен бек, както през важната част от сезона със Секступъл-а.

Мнението беше редактирано от Боби: Днес, 00:15

0

Споделете тази тема чрез:

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

2 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 2 гости и 0 анонимни потребители