http://i.imgur.com/3WFmtQV.jpg?1
15-ти юли: Край на ваканцията (за играчите, които не са играли за националните си отбори) и официално откриване на предсезонната подготовка с първа тренировка
----------------------------------------------------------------------------------------------
22-ри юли: Начало на тренировъчен лагер в Тегернзее
24-ти юли: Ротах-Егерн - Байерн (приятелски мач)
25-ти юли: Край на тренировъчен лагер в Тегернзее
----------------------------------------------------------------------------------------------
28-ми юли: Дюрен - Байерн (приятелски мач)
31-ви юли: Начало на лятно турне Ауди в Южна Корея
3-ти август: Байерн - Тотнъм (приятелски мач)
5-ти август: Край на лятно турне Ауди в Южна Корея
10-ти август: Тотнъм - Байерн (приятелски мач, 19:30 часа БГ време)
16-ти август: Първи кръг за Купата на Германия срещу Улм (21:45 часа БГ време)
23-ти август: Начало на Бундеслигата
Страница 1 от 1
Предсезонна подготовка 2024
Публикувано: 03 August 2024 - 13:59
По Диема Спорт започва контролката с Тотнъм!
Публикувано: 03 August 2024 - 14:43
През първото полувреме отбора изглежда страхотно,Тел и Видович блестят.
Мнението беше редактирано от mmmnee: 03 August 2024 - 14:43
Публикувано: 03 August 2024 - 15:03
Публикувано: 03 August 2024 - 15:08
Публикувано: 03 August 2024 - 16:31
До вторият ни гол играхме много силно... Личеше си доминантния стил който иска да налага Компани.
Публикувано: 03 August 2024 - 17:21
Много ми хареса дълбоката преса,Компани е попил нещо от Гуардиола,целият отбор да бъде в половината на съперника.
Публикувано: 03 August 2024 - 22:46
Всичко изглеждаше перфектно освен играта на Браян Сарагоса този трябва да бъде махнат в най-скоро време.
Публикувано: 04 August 2024 - 10:24
mmmnee, на 03 August 2024 - 22:46, каза:
Всичко изглеждаше перфектно освен играта на Браян Сарагоса този трябва да бъде махнат в най-скоро време.
Да, личи си , че няма класата да играе за Байерн. На мен не ми хареса и играта на Саша Бое. Мазрауи , за малкото време което игра показа, че е много по-адекватен. П.С. Еберл е казал, че се търси отбор на Браян Сарагоса, където да отиде под наем. А Кимих , най-вероятно ще удължи договора си , но с намалена заплата http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif
Мнението беше редактирано от ivo: 04 August 2024 - 10:50
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1