Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Аз си мисля, че всичко е и лошо стечение на обстоятелствата. Ханзи, ако е пич да си каже на изпороводяк. Това, това, това! В крайна сметка, заради неизречени истини босненския майстор на Пауър Поинт-а бая страда. Феновете му казват - не ставаш, пък шефовете друго... Щото не е работа и с тия онлайн лайна дето сина му лапа. И по-голямата част от феновете на Байерн се настройват яко срещу целия борд.

Ей, хора, някой вярвал ли е фен на Байерн да каже на Кан - путка? И това се случи.Заради това, че не казва причината. Ами, ако наистина Маншафта му е мечта? Закво се хабим?

Та, ако е пич, да каже - Това стана. Вие съдете вече.

Едит:Така като вкарам вечер и се замислям повече от необходимото :laughing:

Някой запознат ли е с баварските фенове?Тоест, тези от Мюнхен и околията.Какво мислят по актуалните събития? И те ли ли смятат ръководството за стиснато, или расзОждават като повечето от нас, глобалното баварско семейство ?

Защото окакто аз съм фен най-добрите в ШЛ, Реал Мадрид, са играли 7 финала, а Байерн Мюнхен 6.И Хьонес, най-черната овца, все присъства. Разликата е, че те (Реал) си взеха всички финали като пичове.Не ми се мисли, за това, че те имат май около милиярдче и нещо дългове, а ние не. За някъв си един финал повече. Хах. И това моето поколение.
Ако сметна още едно или две поколения фенове назад играем по-равно на финал в турнира !по 8 пъти! А за феновете които са видяли на живо трите поредни... 11 финала за Байерн, срещу 8 за Реал.Not great, not terriblе.

Та някой знае ли, чак толкова критични ли са местните, баварците?

Мнението беше редактирано от Боби: 27 April 2021 - 21:58

1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
“А и май при нас няма значение дали си успешен или не - накрая ти бият шута. “

На кого сме били шута? Успешен?...
Ситуацията в момента е, Ханзи иска да си тръгне, Байерн не прави спънки! Байерн може и “не” да каже, все пак Флик има още 2 сезона договор! Вижте го малко и от др страна. За мен в момента Флик предава Байерн, а не обрстното. Ако наистина е казал: Аз или Хасан, по-добре, че се маха. Там е назначен на работа, не му е БАЩИЦАТА!
Направи велик сезон, ама имаше и втори, който не беше особено велик(ама за това е виновен Хасан, защото не му докара Вернер Глухия и Хавертц звездата, не ги ли виждате как жънат в Челси!)
Ръководството реагира страхотно, ама било дало 25 мил ойро!!! Да не искате Алегри за 0 пари, аз определено не го искам.
Всеки прави грешки, ръководството е можело сиг и по-добре да се справи с напрежението, което се е зародило, но и Ханзи може да преглътне его или там каквото има за подбуда и да продължи да радва феновете с неочакваните успехи, които ни докара! Аз така и не разбрах, за какво е тоя фарс, дано не е само заради едно: “Млъкни по дяволите”!
Идва Нагелчо, след Ковач можеше и да е той, сиг съм че всички щяхме да сме доволни, не разбирам какъв е тоя негативизъм сега тук!
Тен Хааг щеше да радва хората тук, преди време ;)

Пп Това не е нападка към вс дето плюят по Салама и ко! Просто за мен и двете страни са виновни, а не Ханзи Светията срещу Салама Скруч :)
0

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Да си треньор на Байерн е различно от това да постигаш частични успехи с други отбори. Той и Ковач печелеше с Франкфурт.

С този треньор съм песимист за следващия сезон, а и не само за него (да се надяваме да не съм прав). С този 5-годишен договор ще ми е най-интересно да видя как Нагелсман ще "пенсионира" Нойер, Левандовски, Мюлер..., на които все по-често ще се налага да стоят на пейката. И още нещо - от Флик никой не очакваше нищо, а като чета коментарите на ръководните кадри в Байерн във връзка с назначаването на Нагелсман, очакванията към него очевидно са много високи. Единственото му предимство е, че е германец, но това няма да е достатъчно.

Моята прогноза е, че ако не догодина, то най-много до 2 години ще търсим нов треньор.
2

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
На този етап няма треньор който е подходящ за Байерн,за това всичко се хвърля за Нагелсман.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Флик имаше големи амбиции. Спомням си, че още в началото влезе с рогата напред и публично разкритикува трансферната политика на клуба. Ръководството не му обърна внимание. Предполагаше се, че той е там за малко, докато се намери подходящ човек. Но Флик спечели требъл и доказа, че много добре знае какво върши. Нашите не го уважиха, не зачетоха желанията му през лятото, и явно той тогава е взел своето решение. Ако изобщо не е имал намерение да се задържа за повече време при нас, нямаше логика да подписва договор за три години. И друго - от януари се заговори за евентуалното му напускане, а Льов чак през март обяви, че се оттегля от националния. Което значи, че намеренията на Ханзи не са били в зависимост от ГФС.

Биографията му показва, че той е твърдоглав. Когато нещо не му изнася, става и си тръгва без обяснение. Ако трябва да му търсим конкретен минус, ето го. Не се разбира с "началниците", което го прави неудобен за последните. Не спазва установената йерархия. Въпреки това, той създаде хармония в съблекалнята и направи така, че Байерн да заиграе смъртоносен футбол, подобрявайки много рекорди. Можеше ли да направим изключение за него и да му дадем повече власт? Абсолютно! Щом е искал Вернер и Хаверц, значи е имал нещо предвид. Оставяме настрана темата дали щяха да са успешни или не. Факт е, че си ги заслужи. Оправданията на вече доказания лъжец Хайнер, че не можем да похарчим такава сума, не отговарят на истината, защото ние това лято ще платим дори повече.

За мен е вън от съмнение, че зад всичко стои Ули Хьонес. Докато траеше драмата с Флик, той подклаждаше напрежението с коментари за Боатенг и Нойер. Ето, "Скай спорт" го цитират от днес: "Нагелсман е много добър избор." Доволен е. Флик индиректно го потвърждава - днес благодари на Хайнер, Салихамиджич и Румениге. Но пропусна Хьонес, който в ролята си на все още действащ президент и най-силен човек участва в назначаването му. Колкото и велик да е Ули, няма да как да одобря подмолната му игра.

Моите уважения към Румениге, който се застъпи и се бори за Ханзи. Но мнозинството от членовете на борда подкрепиха Салихамиджич. Логично е, Хьонес все още е най-влиятелния човек в клуба. 50-годишно присъствие няма как да избледнее за година-две. Наскоро тук пуснах едно изказване на Брацо от миналата година: "Ули винаги е прав." Той също е част от борда. Та изобщо не се чудя защо получава такава подкрепа. Явно не само в България е актуална песента на Хазарта "Имам човек".

Като говорим за имане на човеци. Барселона си имаха Гуардиола, Реал си имат Зидан, ние трябваше да си имаме Флик. Ей това ме е яд. Тая ера, за която говорят Кимих и останалите. Все ни бяга. Защото и сега, както и през 2013, имаме уникални играчи. А с подобна смяна на успешните ни треньори не знам какво печелим.

Разбира се, всичко това е лично мнение.

Мнението беше редактирано от Lozanov: 28 April 2021 - 00:13

3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
"Билд" пишат, че някои от членовете на борда не са доволни от Салихамиджич. Държат го частично отговорен за изпадането на дублиращия ни тим в четвърта лига, заради лоша комуникация с Кампуса и ръководството на младежите. Всичко това е довело до вътрешно напрежение, което се е отразило и на представянето на дубъла.
0

Потребителят е неактивен   master chief 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 17-May 21
И какво от това .докато Ули е човека който дирижира нещата Хасан ще си остане . въпросът е сега ли прогледнаха тези членове ? .Жалкото е че ако Хасан остане в дългосрочен план ще станем все по слаби .И като футболисти и като треньор.Процеса вече е започнал за жалост с треньорският пост Мен лично Хасан ми напомня за Стойчо Стоилов.У двамата се мислят за по добри от колко са и двамата се месят в работата на треньорите кой да игра и кой не и тн.А Ули изглежда няма намерение да се отказва .Жалкото найстниа в какъв човек се превърна.А най тъжното е че президентът ни повтаря политика на му.Сиреч нямаме пари .Смятам че найстниа са казали на нагелсман че няма пари за селекция .А пари има с сигурност но тази стиснатост ни убива бавно .Днеска не взимаме футболист който уж ни е скъп номер за отбора утре друг и в дългосрочен план се отслабваме .Явно не знаят че всичко става с много пари
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Из интервю с Ули Хьонес :

Въпросче относно Хааланд - Въпросът не е дали можете да си го позволите, а дали можете да си позволите да не го вземете? Той е следващият супер нападател след Левандовски.

Хьонес - Как да финансираме подобен трансфер?

МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ДРУГ ИЗБОР, ХЕР ХЬОНЕС?

Хьонес - Искате да кажете да паднем в бездната, за да станем шампиони на всяка цена? Никога няма да го направим!
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
“Следващите две години ще бъдат много тежки - предупреди още Хьонес. - Чувам как даден състезател имал оферта от Барселона и се питам откъде те имат толкова пари. При нас в Байерн няма да има скъпи трансфери, забравете за това. И новият треньор Юлиан Нагелсман знае за това.”
Ха ха ха, никой не си е помислил нещо друго.
0

Потребителят е неактивен   dimigram 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вВарна
Не се кахърете чак толкова, Байерн от както го помня (а не е малко) винаги си и е бил такъв с разходите, така че нищо ново няма , все ще намерят начин да са на ниво.
0

• Новак
  • Пип
тоест положение пари нема действайте.кокото до изказването му за Флик мисля че забравя факта че той спечели световната първенство макар и като помощник треньор .
0

• Новак
  • Пип
как ще коментирате интервюто на Кан и Ули ? притеснително е че Кан започва да говори като Ули че нямаме пари .
0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Ще го коментирам така: Като ти кажат, че няма пари и няма пари, то няма пари!
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ако Байерн няма,кой има?
1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Сити, Челси, ПСЖ... Ей такива квартални отборчета допреди години сега имат кешовица.
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема