Дано да намерим правилните хора за работата.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 27 May 2023 - 19:34
Кан пише в Туитър следното : (нещо от сорта) Честита титла момчета.Винаги ви казвах! Винаги ви казвах да се борите докрай и да давате всичко от себе си. Горд съм от постигнатото от вас. Бих искал да съм при вас и да празнуваме заедно, НО МИ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО!
Е тука вече полудях!!!
Каквито и грешни решения да е взимал, то той е легенда на Футбола не само на Байерн.
Иначе официално от клуба. Кан и Салихамиджич не са на работа в клуба вече.
Е тука вече полудях!!!
Каквито и грешни решения да е взимал, то той е легенда на Футбола не само на Байерн.
Иначе официално от клуба. Кан и Салихамиджич не са на работа в клуба вече.
Мнението беше редактирано от Боби: 27 May 2023 - 19:36
Публикувано: 27 May 2023 - 19:54
Информацията я има в официалния сайт.
За Хасан съм съгласен,но за Кан???
Ред е на Тухел да бъде сакнат.
За Хасан съм съгласен,но за Кан???
Ред е на Тухел да бъде сакнат.
Мнението беше редактирано от Росен: 27 May 2023 - 19:56
Публикувано: 27 May 2023 - 19:57
Тва сериозно ли???Забраняват на Оли Кан да празнува титла на Байерн?Тези нормални ли са,или са олигофрени?
Публикувано: 27 May 2023 - 20:05
Ако на Кан са забранили,какво правеше Салихамиджич в Кьолн?
Няма да се учудя,ако бъде направен опит да върнат Нагелсман.
Тухел е знаел от вчера за уволнението на двамата,струва ми се,че му търсят заместник.
Няма да се учудя,ако бъде направен опит да върнат Нагелсман.
Тухел е знаел от вчера за уволнението на двамата,струва ми се,че му търсят заместник.
Мнението беше редактирано от Росен: 27 May 2023 - 20:17
Публикувано: 27 May 2023 - 21:00
Странно решение е Кан да не бъде допуснат да празнува. Кой ли го е разпоредил...
Иначе предстои интересно лято.
Иначе предстои интересно лято.
Публикувано: 28 May 2023 - 01:45
Сега остана Тухел да си отиде и да се връща Нагелсман.
Публикувано: 28 May 2023 - 09:54
Носят се слухове,че от понеделник Тухел няма да е треньор на Байерн.
Споменава се името на Макс Еберл,който да замени Салихамиджич.
Споменава се името на Макс Еберл,който да замени Салихамиджич.
Мнението беше редактирано от Росен: 28 May 2023 - 11:40
Публикувано: 28 May 2023 - 12:18
Аз и на Нагела не съм фен, щото точно при него се научихме да се отпускаме след като поведем с един-два гола. Тухел е ясен...
Публикувано: 28 May 2023 - 13:02
Забранили на Кан да е с отбора ??? Ба*ти кретените.
Публикувано: 28 May 2023 - 13:47
Кан и Хасан получиха от същото "хапче" , което дадоха на Нагелсман . Редно е и двамата да поемат отговорност , но случая с Кан е ... дребно заяждане и избиване на комплекси . Каквито и събития да са протекли в клуба , то беше редно да си останат в "кухнята" . Трябваше да се разделят нормално . Някъде бях чел , че Хайнер е бил бесен на двамата защото са го изкарали да изглежда като човек който не знае какво се случва в клуба . Все пак 3 дни преди новината за Нагелсман , той обяви че треньора има пълната подкрепа на ръководството . Нямам идея Оли и Брацо по какъв начин са прокарали смяната на треньора и какви доводи са използвали . Много вероятно е и да са гарантирали с постовете си бъдещите успехи при Тухел . Но има една подробност която не се споменава много - Байерн продължава да плаща заплата на Нагелсман . Реално той не е уволнен .
Това което се случва - хората които дават парите , взимат и реалната власт в клуба . Много ме съмнява , спортен директор да стане човек минал през Байерн . А може би е и по-добре . Еберл е силна кандидатура , ако се спрат на него .
Тухел - ако е умен , ще си тръгне сам сега . Няма човек е клуба , който да се застъпи за него . когато нещата забуксуват следващия сезон .
Това което се случва - хората които дават парите , взимат и реалната власт в клуба . Много ме съмнява , спортен директор да стане човек минал през Байерн . А може би е и по-добре . Еберл е силна кандидатура , ако се спрат на него .
Тухел - ако е умен , ще си тръгне сам сега . Няма човек е клуба , който да се застъпи за него . когато нещата забуксуват следващия сезон .
Публикувано: 28 May 2023 - 14:09
Хайнер е направил предложение на Румениге да се завърне в Байерн,а не е случайно,че на Нагелсман му се плаща заплатата.
Очаквам да се завърне!
Очаквам да се завърне!
Публикувано: 28 May 2023 - 14:47
Тухел не е човека за Байерн, не знам за нагелсман, но Тухел трябва да бъде сменен. Новия сезон предстои и грешки като сега не могат да се допускат
Публикувано: 28 May 2023 - 15:07
Промените в Байерн Мюнхен няма да засегнат треньора Томас Тухел. Това увери президентът на баварците Херберт Хайнер.
"Не виждам защо да не продължим с нашия треньор", заяви Хайнер на пресконференция днес, на която беше представен новият изпълнителен директор Ян-Кристиан Дреезен. "Ние вярваме в Томас Тухел. Той е един от най-добрите треньори в Европа. Имах разговор с него в петък и той разбра ситуацията", допълни босът на баварците.
"Не виждам защо да не продължим с нашия треньор", заяви Хайнер на пресконференция днес, на която беше представен новият изпълнителен директор Ян-Кристиан Дреезен. "Ние вярваме в Томас Тухел. Той е един от най-добрите треньори в Европа. Имах разговор с него в петък и той разбра ситуацията", допълни босът на баварците.
Публикувано: 28 May 2023 - 15:22
Ако Хайнер вярва в Тухел,защо бяха отстранени Кан и Салихамиджич?