Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Според мен немците като едни видни педанти искат точно това, да се плати сметката. Ули, че е виновен, виновен е. Държавата си иска скритите пари и ще си ги получи. За наказание ще го вкарат на топло за някоя друга година и ще му наложат страхотна санкция. Вижте, че един Брено, който беше осъден на 5 години си изкарва обществения труд в Байерн. Мисля си, че и на Хьонес ще му позволят да си лежи присъдата доста по-леко от това, което сме гледали по филмите и сме си представяли. Сигурен съм!
1

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Между другото ако трябва да гледаме реално, Ули Хьонес колкото и да е дал за Байерн и аз лично да отдавам от край време голяма част от успехите ни на него (дори пререкания имаше в стария форум с Анти-Хьонес настроение фенове), все пак е извършил престъпление и то в големи размери. Не бихме се кефили ако у нас някой бизнесмен се размине със санкция при положение, че е присвоявал средства, които се полагат на държавата. У нас никой не би се и изненадал да се размине, но в Германия със сигурност няма да е така. Трябва да има наказание, но дано да бъде такова, каквото не подлага личността му на унижение, пък ако ще да е сурово във финансов аспект. Темата е деликатна и има две страни, феновете заставайки зад него го подкрепят като президент на любимия им клуб, но това не значи че подкрепят престъплението му и стискат палци да мине между капките, поне аз така разбирам нещата.
1

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Аз лично не мисля, че ще се стигне до ефективна присъда най-вече поради факта, че Хьонес сам е разкрил пред прокуратурата необявената си сметка и сам е обявил сумите. Според мен се насажда едно усещане, че - видите ли - прокоратурата го е хванала и той след това е признал, което не е така, първо е признанието, след това е заведеното дело (както си е по закон). Хьонес си е платил невнесените данъци, със сигурност ще го одрусат и със солена глоба, вероятно ще има или обществено полезен труд или условна присъда (за назидание), но не вярвам да го тикнат в затвора.
4

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер

Цитат

"Не съм дошъл тук, за да хленча. Ако бях решил още преди да направим нещата правилно, сега нямаше да стоим тук. След като сам си признах за тези сметки, получавах смъртни заплахи, нямаше връщане назад. Но аз не съм социален паразит, дал съм 5 милиона евро на социални институции, платил съм 50 милиона евро данъци"

Думи на Хьонес

Както и да го въртят и сучат, този човек им е по-изгоден на свобода, отколкото в затвора :D
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
Муун, има резон в това което казваш, но днес се оказа, че дължимите суми много надвишават предявените от обвинението, както и тези за които Хьонес и защитата твърдят че са знаели, а може да се докаже, че от над година знаят за реалния размер. Малко ми се струва, че показанията му следват като по правило реалната заплаха за разкриването на все по-големи злоупотреби. Неслучайно днес вече самият му език на тялото е друг, не знам.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Малко ще се поизпоти и изчерви...като си върне на държавата данъците плюс лихвите и ще се оправи...пък и май вече си е резервирал билет за Лисабон :strongbench: :spiteful:
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Много пара , много нещо...баси мамата,наш Ули обаче е най-големият бизнесмен. :laughing: :laughing: :laughing:
Дължимите данъци от понеделник насам скочиха почти 10 пъти.Ако делото беше другата седмица ,сигурно щеше да излезе на светло дължими данъци за над 100 милиона евро. :tooth:
Стискаме палци за нашият президент утре :bayernshal:
1

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Дими, Ули верно голям бизнесмен ще дойде, само от сделки на борсата ги е ударил 130милиона и то за 2години :bow:

Като го знам колко е стиснат, тези пари който ще плати сега за амнистия ще са по-лоши от затвор за него :laugh: Стискам му палци всичко да мине добре.
3

• Напреднал
  • ПипПипПип
Ей ся си е** майчето...
0

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Лошо, много лошо, дано не ни се отрази и то точно когато сме на върха.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Ужас, 3години и половина затвор за Ули....все си мислех че ще се размине..
0

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Не бързайте, решението на съда не е окончателно, има по-горна инстанция, пред която адвокатите на Хьонес ще обжалват със сигурност.

ЕД

Мнението беше редактирано от moonweaver: 13 March 2014 - 16:28

2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Ебаси майката, не са ли уважили смекчаващите вината обстоятелства?! Той сам си е признал за сумата от 15 млн., докато прокурорът го е обвинявал за 3.5 млн.!
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Дано обжалването да помогне, ама не ми се вярва.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
От това което по медиите слушам и чета последните дни, ще се опитам накратко да схематизирам нещата:
1. В Германия могат да бъдат декларирани и изплатени укрити данъци, което оневинява извършителя, мярката е въведена с цел държавата да мотивира богатите да си платят дължимото без страх от наказание. За целта трябва обаче престъплението да не е разкрито самостоятелно чрез разследване. Хьонес прави самопризнания след проучване на разследващ журналист, което излиза в тиражно списание, неназовавайки име, но обявявайки, че голям футболен бос е замесен в укриване. Тоест, самото му самопризнание е закъсняло и не по собствени мотиви.
2. Целият процес има за цел да реши дали самопризнанието му е валидно, съответно да прецени дали да вдигне обвиненията или да се стигне до осъдителна присъда (което днес стана на първа инстанция). Престъпление че има, има, това не се подлага под съмнение, въпросът е дали е спазил процедурата по самопризнание.
8

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема