Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10

*
ПОПУЛЯРНО

13

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Аз мислех, че Пеп ще остане още 1 сезон, заради играчите, които превлече. Мислех, че ще бъде мотивиран да тренира още един сезон Коста, Коман, Кимих. Но като се замисля, Арс е много прав, че Пеп е критикуван под път и над път за абсолютно всяко нещо.
3

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Муун, най-големият проблем за Гуардиола дойде от това, че смени Хайнкес!
3

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеars_moriendi, на 04 February 2016 - 12:05, каза:

Лошото е, че с времето се вижда, че нищо от това, за което го критикуваха в началото, не се оказа вярно.

Преглед на мнениеars_moriendi, на 04 February 2016 - 12:05, каза:

Не знам като дойде Анчелоти какво ще се говори. Но при всички положения е добре за отбора, както и за нас обикновените фенове, защото напрежението, което явно носи името Гуардиола се усещя и тук във форума!

А не..не не не си прав Владе.Аз Гуардиола не съм го критикувал в началото,още по малко тук във форума.Аз тук пред всички вас,съм си споделял опасенията с неговото назначаване.
5

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Дими, аз в този случай не визирам теб, защото ти критикуваше и Хайнкес ако помня или по-точно имаше съмнения, че можем да направим пробив в ШЛ! Теб те познавам в това отношение, както и Тито, Къци и знам какво виждате и какво смятате, че не е наред!
Говоря за няколко човека, които се чудят какво да измислят, за да насаждат разделение. Не, че го правят нарочно, те нямат идея, че това постигат. Ти говориш за цялостна картинка, без да се хващаш за детайли. Няма да споменавам пътят на критиката, но той стигна до великите абсурди как Гуардиола сбъркал тактиката на мачовете със Сити, защото искал по-висока заплата и пари за трансфери!
А няма как човек, изпитваш съмнения, да промени възгледите си, докато съмненията му не бъдат оборени! Аз бях така с Хайнкес, дори и при гола на Уембли на Робен си виках - сега какво ще се обърка до края! Като не вярваш, не вярваш!
Но поне докато Байерн биеше при Юп не сме четяли през две мнения какъв кретен е (в общи линии) и т.н. Помня, че във втория сезон на полусезона бяхме с домакински издънки в Бундеслигата - срещу Дортмунд 1-1, срещу Гладбах 1-1 и срещу аспирините 1-2! Сега нещата горе-долу се повтарят, като имаме един хикс и отново загуба от Гладбах! Нека изчакаме и да видим! Ако ли не - идва татко Карло и аз приветствам неговото назначение точно толкова, колкото и това на Гуардиола! За мен те двамата са най-добрите в момента, заедно с Клоп! Аз вярвам (както ти не), че Байерн ще вземе ШЛ този сезон! Може да сбъркам в интуицията си, може е да не! При всички положения заедно с Реал и Барселона сме на едно ниво, което означава, че имаме всички реални шансове!
1

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Мерси,Арс!
На Гуардиола ще пожелая това,което пожелах и на Юп-да го изпратим подобаващо- а именно с Требъл!
Ако на някой му се рови,може да ми види мнението от 2013..
А иначе и на Дедо му сипвахме яко..в интерес на истината!
2

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Юп и на Уембли беше близо да се осере с изкарването на голмайстора Манджукич и Рибери който участваше и в двата гола, добре ,че жълтурите не вкараха.
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеGeorgi, на 06 February 2016 - 01:13, каза:

Юп и на Уембли беше близо да се осере с изкарването на голмайстора Манджукич и Рибери който участваше и в двата гола, добре ,че жълтурите не вкараха.

Краля едва ходеше, а Манжата го смени последните секунди. Той мач си го беше пооакал, ама добре звездите се бяха наредили тоя път в наша полза :bishop:
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Не знам какво е пооакал, но добре че го взехме, че оня ден хич не ми се живееше :ph34r:
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Представяте ли си и този мач да го бяхме изпуснали в края, както '99 и '12, или Робен в лакомията си да вкара гола, да беше изпуснал, не подавайки на Мюлер, който бе в отлична позиция...Сигурно сезон 13-14 нямаше да е при нас :laughing:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 09 February 2016 - 10:03

0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 05 February 2016 - 17:17, каза:

Дими, аз в този случай не визирам теб, защото ти критикуваше и Хайнкес ако помня или по-точно имаше съмнения, че можем да направим пробив в ШЛ!

М даааааа точно така.
2

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Бяха се появили информации, че пъкленият план на Бегиристайн е бил да отмъкне Михаел Решке в Сити. Бившият дългогодишен шеф на Решке, Райнер Калмунд обаче разкри какво му е казал Решке по въпроса:

[quote]Харесва му да работи с Гуардиола всеки ден. Въпреки четирите си десетилетия в професията, каталунецът го учи на нови неща. Но той ми каза: "Във футболно и лично отношение имам много добри отношения с Пеп. Той никога не ме е питал да отида с него в Англия, съвсем ясно е, че той е абсолютен професионалист и прекрасен човек. Да работя като технически директор в Байерн заедно с Карл-Хайнц Румениге, Ули Хьонес и Матиас Замер - това ме изпълва с гордост!
3

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Румениге за Мюлер, Саншеш, Де Бройне и Хумелс

"Томас Мюлер е продукт на академията на Байерн. Той е роден в района на Мюнхен, изгради се тук като играч и човек и е герой за феновете. Миналата година получихме умопомрачителна оферта за него от Манчестър Юнайтед. Щеше да е нов трансферен рекорд, но ние не се замислихме дори за секунда."

"Надявам се трансферната сума за Ренато Саншеш да нарастне, защото това ще означава, че момчето се е представило на ниво. Ако искаш да имаш в редиците си играч с потенциал да стане футболист от световна класа, то трябва да действаш бързо. Много по-бързо, отколкото беше преди, иначе нямаш шанс."

"През 2015-та обсъждахме оферта за привличането на Кевин де Бройне за след година. Трансферната сума плюс заплатата щяха да надхвърлят 100 милиона евро и преценихме, че рискът е прекалено голям."

"Върнахме си Матс Хумелс, с което си осигурихме свежа кръв в центъра на защитата. Там имахме нужда от подсилване, в атака имаме достатъчно качество и количество."

Източник: http://www.goal.com/...-muller?ICID=SP
5

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Решке за Левандовски, Игуаин, Кулибали и Хисай

Решке за Левандовски: "Мога да кажа, че с абсолютна сигурност Левандовски ще е в Байерн и догодина. Договорът му изтича след 3 години, за нас той е най-добрият централен нападател в света и нямаме никакво намерение да се разделяме с него."

Решке за Игуаин: "Игуаин е един от тримата или четирима най-добри централни нападатели в света, но в лицето на Левандовски ние имаме този, който е номер 1. Затова трансфер в Байерн няма никакъв смисъл както за Игуаин, така и за Байерн."

Решке за Кулибали и Хисай (Наполи): "Не обичаме да говорим за играчи, които не са наши. Тези слухове са безпочвени, ако някои играч ни хареса, ние не говорим за него, а го взимаме."

Решке за още трансфери: "Не бързаме."

Източник: https://www.tz.de/sp...rs-6460529.html
3

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Ръководството да задържи Гьотце, немците в отбора особено тези който са национали в бундестима са най-важни, на всеки на този свят се намира заместник рано или късно,. Робърт ако иска 20 милиона да ходи да си ги получава в Реал.
2

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема