Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   mika_fan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 02-November 10
  • живущ вПловдив (Труд)
  • любим играч:Кан,Ефенберг,Рибери
А дали не е лобирал за Енрике....
0

Потребителят е неактивен   Scholl 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 01-May 14
Съмнявам се. Енрике зачеркна и последните остатъци от игровия облик на Барселона, който остави Гуардиола. Едва ли ще иска това да се случи и в Байерн.
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
"Тагесцайтунг" са огромни - излязоха с информация, че освен срещата с Хьонес, Гуардиола е имал среща и с Ралф Хазенхютъл и Маркус Вайнцирл. Много баварски сърца биха се свили рязко. :tooth:
0

Потребителят е неактивен   KIKOBAYERN 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 31-August 12
  • живущ вКанада
  • любим играч:Ефенберг, Матеус
Хора, с голямо притеснение прочетох една статия, която се надявам да е само грешен слух - http://corner.dir.bg...hp?id=26433388.
Ако обаче е вярно, ще бъда много скептичен и силно разочарован от ръководството.
За момента не виждам нищо на официалния сайт, което е обнадеждаващо...
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
ЮП ХАЙНКЕС ще бъде новият треньор на Байерн, поне до края на сезона. Повечето тиражирани спортни издания и други медии публикуваха новината от последния час. Сред тях са Билд, Сън, Дойче веле, Евроспорт, Скай спортс, Спорт 1, Мирър, и т.н. Най-вероятно утре от Байерн ще обявят новината съвсем официално.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 05 October 2017 - 01:38

0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Вариант е ...посрещам новината със смесени чувства,огромен респект пред Юп наистина!!
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
В моментното състояние на отбора само Юп може да изтиска максиума никой друг, поклон пред него ако се е съгласил.
3

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Някъде обявиха Луис Енрике.
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив (Труд)
Аз съм много доволен от избора на Юп(ако не е партенка де) Всички изпитват респект към него и съм сигурен, че ще сплоти отбора и ще успее
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Добре дошъл на НВ Юп Хайнкес. Положението е- осрахме се до ушите, ела да ни избършеш.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
С оглед стихията, която се вихри в германските медии, съм убеден почти напълно, че това е истина. Май само обявяването на новината от Байерн ще изчака няколко дена.

Вчера написах, че Юп е най-сладкия, но и най-нереалистичния вариант. Но явно не е така. Да очакваме шампионска лига от този отбор в момента би било наистина пресилено, но с Юп начело имаме шанса да гледаме онзи Байерн, от който всички се страхуваха и всички уважаваха. Най-важната цел пред него ще е да обиграе състава и да остави цветущ отбор на своя наследник. Информацията гласи, че Хайнкес ще подпише само за този сезон, но при добри резултати е възможно да продължи. Три пъти го изпускаме. Веднъж в началото на 90-те, веднъж през 09', когато вместо него назначихме Ван Гаал, и веднъж през 2013, когато назначихме Гуардиола(по-късно излезе информация, че Хайнкес се оттегли, заради решението на ръководството да назначи испанеца). Да видим какво ще се случи по време на четвъртия му престой. Дано успее да задмине Латек и Хицфелд по брой трофеи, защото го заслужава повече от всеки друг. Рискува репутацията, която изгради след требъла, но това само показва, че между Байерн и Хайнкес съществува специална връзка. Сигурен съм, че това ще си проличи още срещу Фрайбург.
4

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив (Труд)
Вече ми е много интересно какво са си говорили Ули и Пепо в ресторанта, едва ли Гуардиола е говорил за Хайнкес като вариант...
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Това ще бъде най-правилното решение на ръководството ако е вярно.Хайнкес е най-правилното треньор в модерната история на баварците човек знаещ най-добре как се мачкат колоси като Реал,Барса и Юве.С него начело ако е вярно имаме всички шансове да измием срама от ПеЕсЖето на първо време и после да измием и срама срещу някой от испанските отбори ако се паднем.Пък ако стигнем до Киев с този отбор ще е паметно,А да спечелим ушатата там още по-велико.Пък след това ни могъл да остане в Байерн до още една годин,че не е чак толкова стар все пак само на 71..до 73 съвсем спокойно може да работи!
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Аз не смятам да имам подобни очаквания към него. Всички очаквахме Ушатата и при Гурдиола, и при Анчелоти, още в първите им сезони. Предполагам, че от Хайнкес се иска да върне облика в играта на Байерн, че това, което го играем през последната една година, не знам какво е... А на Юп нещата с Байерн винаги му се получават, ако му се даде достатъчно време. Изключително лоялен е към клуба. Както бях написал преди време, няма вече много такива германци като него в днешна 80+ милионна Германия. Единици са.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 05 October 2017 - 11:16

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Мисля, че това е едно прекрасно решение на ръководството! Но не мисля, че трябва да имаме огромни очаквания към него - отборът не е балансиран добре и мисля, че този сезон ще е повече за обновяване, отколкото може да градим надежди, че ще постигнем нещо велико или запомнящо се. Кое е лошото?
Ще дам пример с много нехаресваната тук Барселона, но от 30 години те са пример в това отношение - пое ли са път, начин на водене на играта и това им дава по-лесен и сбит избор, когато сменят тренъорите си. От своя страна тренъорите пипат лекичко настройките на отбора и нещата стават много по-лесно, защото има приемственост.
Хайнкес е човек, който макар и германец, залага на офанзивният футбол и владеенето на топката и в това отношение той няма да променя кой знае колко Байерн, който той надгради след Ван Гаал. Но Нагелсман е вече друг типаж. Повече бих се зарадвал на Тухел, защото той изповядва нашата философия!
2

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема