Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
30 години след като ни е водил за пръв път Хайнкес се завръща това е положението явно той е човека за отбора.
1

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Тухел ще изповядва Тики-така..А ние видяхме вече какъв е ефектът от тики-такатанай-добре ще бъде да дадем на дон Юп договор за два сезона,20в които с него начело съвсем спокойно можем да си отмъстим на някой друг испански отбор,А защо не и да вдигнем ушатата!
0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Не че нещо, ама Байерн 2013 беше на второ място по владеене на топката в Европа, след Барселона. Като само в полуфинала срещу тях изгубихме владеенето. Да, не навирахме противника в наказателното, но доста често я разигравахме отзад с хоризонтални пасове.
Според мен е нож с две остриета връщането на Юп. Първо може да си плюе на името. Няма да има очаквания, но това е Байерн. И при няколко колебливи резултата медиите ще го разпънат. И второ, човекът е на 72 години. Напрежението във футбола е с тонове, а възрастта малко или много е фактор.
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Само аз ли си мисля, че медиите в Германия в момента спекулират с абсолютно всички възможни варианти, за да могат после да кажат "ето, нали ви казахме"? Вчера имаше едно изявление на Хумелс, в което той каза, че ръководството са го питали за мнение > поглежда Тухел > не знае дали той е единственият вариант.

Аз лично съм скептичен към връщането на Хайнкес (като реалистичен вариант да се случи, не към безспорните му качества като треньор и човек). Според мен единствения вариант подобно нещо да се случи е ако 1) ръководството не е убедено в Тухел и не е склонно да назначи него; 2) истинският избор е Нагелсман и се търси най-добрия вариант да довърши сезона с идеята догодина да се назначи Нагелсман.

Както каза Хумелс, всички чакаме с нетърпение да видим официалното назначение.
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Ибаз чакам.Може би най-кьсно утре ще бъде окончателно ясно кой ще е!
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Андонио, съгласен съм с всичко, освен с едно - Хайнкес няма как да си плюе на името. Според мен, сега трябва да му се даде повече време(а и достатъчно ресурси през лятото), спокойствие, и съм сигурен, че ще направи много добри и стойностни неща. Но прекалено високите очаквания са излишни, както се убедихме от горчив опит. Нагелсман(спряган за наследник на Юп) може да почака, той е достатъчно млад и времето е пред него.

Помним втория сезон на Ван Гаал - откровено казано пропилян сезон, след който Юп трябваше да идва и да спасява разбития колектив. Сега положението е същото, с тази разлика, че Анчелоти бе натирен рано-рано т.е. сезонът не е пропилян. Мисля, че на футболистите трябва да им стане ясно, че ако този път на Хьонес и Румениге им се наложи да избират между треньора и някои играчи, то те ще застанат зад треньора. Дано това се отрази най-вече на Видал и на Мюлер - играчи, които станаха зверове при Юп.

Спирам с тази тема. Радвам се от избора на ръководството. Стига да му се даде достатъчно власт и време в клуба, Хайнкес ще се справи. :)

Мнението беше редактирано от Лозанов: 05 October 2017 - 12:36

0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
АЗ определено не съм много доволен. Колкото и да го уважавам Дедо ЮП не мисля, че той е най-подходящия вариант. Пожелавам му успех и здраве от цялото си сърце, но някак си в живота си съм се убедил, че когато някой се откаже на върха и после се върне в играта (независимо каква е тя) претърпява пълен крах. Определено по-добре беше Дедо да се радва на Требъла си и да си гледа градината. За мен най-добрият вариант е Тухел за 1+1 и после Нагелсман за 5+, защото Юлиан го взимат с идеята да развива новия камп, който направиха. ПРосто им трябва малко време за да заработи и да бълва таланти.
Имам някакво кофти предчувствие, че ЮП ще бъде като татко Карло..........само че ще говори по-добре немски :confused:
1

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеMario_Basler, на 05 October 2017 - 13:11, каза:

АЗ определено не съм много доволен. Колкото и да го уважавам Дедо ЮП не мисля, че той е най-подходящия вариант. Пожелавам му успех и здраве от цялото си сърце, но някак си в живота си съм се убедил, че когато някой се откаже на върха и после се върне в играта (независимо каква е тя) претърпява пълен крах. Определено по-добре беше Дедо да се радва на Требъла си и да си гледа градината. За мен най-добрият вариант е Тухел за 1+1 и после Нагелсман за 5+, защото Юлиан го взимат с идеята да развива новия камп, който направиха. ПРосто им трябва малко време за да заработи и да бълва таланти.
Имам някакво кофти предчувствие, че ЮП ще бъде като татко Карло..........само че ще говори по-добре немски :confused:

Аз пък имам чуството че дедо ще се ядоса и след почивка ще почне да псува и надъхва играчите да вземат последната си ШЛ преди да се пенсионират някои от тях :D
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеGMAN, на 05 October 2017 - 13:28, каза:

Аз пък имам чуството че дедо ще се ядоса и след почивка ще почне да псува и надъхва играчите да вземат последната си ШЛ преди да се пенсионират някои от тях :D

Юп да се ядоса и да псува играчите изобщо не мога да си го представя, той е съвсем различен човек. :D
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Изобщо не съм сигурен,че ще е Хайнкес.Ако беше той,то Ули няма да се допитва до мнението на Пеп.По-скоро си мисля,че ще е Енрике или Тухел.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Идването на Юп до края на сезона означава на 99% ,че Нагелсман ще поеме отбора от 2018 според espn познава Руди и Зуле както и другите си играчи може да им отмъкнем някой талант, не е като да нямат добри играчи в отбора а на Байерн такива ще им трябват.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Спирам да гледам футбол, ако назначат Енрике.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Енрике има требъл с Барса...само не говорете,че с такъв състав всеки би го постигнал.Което не означава,че би имал успех и с Байерн.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Днес ще се проведе пресконференция, на която ще се обяви новият треньор на Байерн Мюнхен. Хайнкес е признал, че наистина е имало разговори между него, Хьонес, Румениге и Салихамиджич, но не е напълно сигурен дали да приеме. Щефан Леман(говорителят на стадиона) пък е обявил в Туитър, че Хайнкес е новият треньор, с думите: "Старата любов ръжда не хваща.". От официалния сайт на Бундеслигата пък изтриха публикацията, в която пишеше, че Хайнкес е назначен до края на сезона. :surprise: :surprise: :surprise: Тия хора ще ни уморят... Голяма драма - все едно чакаме гол в последната минута.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 05 October 2017 - 16:06

1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Много съм развълнуван от евентуалното назначение на Хайнкес! Дано да приеме предложението - ще бъде страхотно за Байерн, може би не толкова за него самия. Ако това стане, ще бъде много силен политически ход на Хьонес - така ще умилостиви феновете, които са ядосани от бруталното уволнение на Анчелоти и ще успее бързо да консолидира отбора. Хайнкес се е доказал много пъти като обединителна фигура в клуба, освен това ще бъде много полезен в обиграването на младите футболисти до назначаването на следващия треньор. Ако нашите наистина искат Нагелсман като бъдещ наставник, то много по-добре би било колкото може по-рано да го привлекат в щаба на Хайнкес, от когото може да научи страшно много преди да поеме треньорския пост. С други думи, ако Хайнкес се върне, трябва да е за 2 години, за да има повече време да си свърши работата по обновяването на отбора.
1

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема