Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
Хайнкес има гигантски топки. Определено е риск за него след 4 години извън футбола, оттеглил се на върха, да се връща и да оправя отбора. А този отбор не е същият - големите оттогава или са по-стари, или в ужасна форма, или изобщо ги няма вече. В крайна сметка се радвам, че се връща, но не знам дали щеше да е по-добре да започнем с дългосрочен вариант като Тухел.
2

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вSofia
Да довърши сезона - окей , но за повече от това би било голяма грешка. Хайнкес е на 72-73 години и още няколко милиона за внуците звучат добре, но не мисля , че нито за него , нито за Байерн един такъв по-дълъг престой е резонен. За мен ни трябва млад и надъхан човек , който да има най-напред пълно доверие от ръководството , но най-вече такъв с характер , който да кресне и да направи генерални промени, защото такива трябват. А за това Юп няма как да ни свърши работа. Енрике е пълна трагедия междудругото. Не познавам фен на Барса дори , който да го харесва особено много.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ебаси неблагодарниците са феновете на Барса.Енрике им донесе требъла,а те недоволстват.Всъщност аз съм съгласен и на Вили Вуцов за една ушата.
0

Потребителят е неактивен   mika_fan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 02-November 10
  • живущ вПловдив (Труд)
  • любим играч:Кан,Ефенберг,Рибери
най-вероятно от следващия сезон ще подпишем с Нагелсман за дългосрочен план,бил любимец на Ули,та се чудя аз кой е по-добре,Тухел или Юлиян
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
То нас кой ни пита.Каквото решат това ще е.
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
чичо Юп ще ни свърши работа,ако стои за д него ръководството!
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
От другоявт сезон трябва Хайнкес да е с нас..,за да му се даде повече време да изгради отбор..
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Обявиха го вече официално!
Мисля си че ще Юп ще окаже нужния ефект, защото проблема на отбора е основно психологически... :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Според "Кикер", колебанията на Хайнкес са отшумели и той е подписал договор с клуба. "Не е завръщане. А е приятелска услуга - и аз ще я извърша, защото съм изключително благодарен на Байерн. Чувствам се много добре и мога да започна веднага." Това са думите на Юп от последния час.

Потвърждение от официалният сайт

Договорът на Хайнкес е до 30 юни, 2018. Започва да тече от понеделник, 9 октомври. Асистенти на Хайнкес ще бъдат Петър Херман и Херман Герланд. Досега Петър Херман беше помощник-треньор във Фортуна Дюселдорф(настоящ лидер във втора Бундеслига). Неговият колега Херман Герланд е спортен директор на Байерн Кампус, но няма да изпълнява тази длъжност поне до 30 юни, 2018. За жалост, Вили Саньол вече няма да изпълнява длъжността помощник-треньор.

Карл-Хайнц Румениге: Между Юп Хайнкес и Байерн винаги е имало огромно доверие. Разговорите, които Ули Хьонес, Хасан Салихамиджич и аз проведохме, отново доказват това. Много сме благодарни на Юп. Той е идеалният треньор за Байерн в момента.

Хасан Салихамиджич: "Юп Хайнкес е господар по отношение на тактиката и комуникацията с играчите. Убедени сме, че в момента той е точния човек, който да върне успехите на отбора и да постигне нашите цели."

Юп Хайнкес: "Не бих се върнал, ако ставаше въпрос за друг клуб, но аз нося Байерн Мюнхен в сърцето си. Моят треньорски екип и аз сега ще дадем всичко от себе си, за да покажем на феновете отново един успешен футбол. Гледам право напред към предстоящата ни задача."

Мнението беше редактирано от Лозанов: 10 October 2017 - 13:30

1

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Добре дошъл отново у дома дон Юп.С теб начело испанските колоси могат да треперят,защото съм сигурен,че с Хайнкес начело Байерн може да бие всеки!
0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вSofia

Преглед на мнениеРосен, на 05 October 2017 - 20:31, каза:

Ебаси неблагодарниците са феновете на Барса.Енрике им донесе требъла,а те недоволстват.Всъщност аз съм съгласен и на Вили Вуцов за една ушата.

Успехите на Барса са въпреки Енрике. Просто имаха невероятно силен отбор. Тотално неадекватен треньор за мен и за всички фенове, които познавам на Барса. Само от разревания му поглед и от неадекватните смени е ясно , колко е на ниво за такива отбори.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Едно доста интересно интервю на Ули Хьонес пред "ДВ Спортс":

"Със сигурност съм допринесъл за нашият успех, но такъв гигантски клуб изисква усилията и на още много различни хора. Разбира се, имаме огромна полза от факта, че през годините сме имали и все още имаме харизматични личности, които са играли футбол при нас: Франц Бекенбауер, Карл-Хайнц Румениге, Паул Брайтнер, Герд Мюлер и Сеп Майер - всички те помогнаха за изграждането на клуба и след като прекратиха кариерите си на футболисти, Аз бях част от всяка една фаза на развитие по време на кариерата си като спортен директор, председател и президент - затова е естествено хората да смятат, че моя принос през годините е особено голям.
Винаги съм имал визия за този клуб. Смятах, че Байерн може да бъде превърнат от малък отбор в глобална марка. Но трябваше да променим много неща, да завъртим много винтове. По онова време Байерн имаше годишен приход от порядъка на 12 милиона дойчемарки(около 6.1млн. евро днес). 85% от приходите ни идваха от продадени билети. Нямаше как да се съревноваваме с най-големите и популярни тимове в света, най-вече от Италия и Испания. Затова, едно от първите неща, които направихме, беше да се опитаме да намалим нашата зависимост от продадението билети. И днес продадените билети съставляват едва 10% от целият ни годишен приход, който е в размер на 630млн. евро(около 740млн$).
Опитвах се да направя клубът финансово независим от самото начало. Пътувах до САЩ, за да се запозная отблизо с политиката на НФЛ и НБА. Пътувах до Манчестър, също така, защото по това време Манчестър Юнайтед имаха доста добър търговски модел. Всичко, което правехме на терена, беше чудесно, но ние сякаш играехме в друга лига, когато се сравнявахме с водещите световни клубове и тяхната търговска политика. Трябваше да наваксваме, и ние го направихме съвсем сами - без големи спонсори или инвеститори.
Днес имаме трима акционери, които държат общо 8.3% от всички дялове, но това са единствените външни пари, които влизат в нашите каси. Ние сме невероятно горди от факта, че членовете на Байерн притежават 75.1% от целия клуб. Това ни позволява да взимаме свои собствени решения и нищо да не се случва в клубът без съгласието на мениджмънта."

Мнението беше редактирано от Лозанов: 10 October 2017 - 13:52

3

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
След като миналата седмица Фолкер Браун сам обяви напускането си, днес Ули Хьонес потвърди, че Ханс-Вилхем Мюлер-Волфарт се завръща начело на лекарския щаб на Байерн. Той ще ръководи екип от лекари и по думите на Хьонес ще разпредели работата върху няколко рамене, а няма да се нагърбва със всичко. Президентът на Байерн също така изрази увереност, че също както завръщането на Юп Хайнкес е успокоило нещата, това ще се случи и с Мюлер-Волфарт.

:bayerndrum:
3

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Eee, чудесна новина! Мислех, че никога повече няма да се върне в Байерн. Дано вече ръководството да се държат по-уважително с него и да не ставаме свидетели на нови грозни сцени.
3

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/25394612_1904746656205428_7617990378857565663_o.jpg?oh=224b7baf546595177490ead8f9e642a4&oe=5AD2EC8A
Мнението на Шикерия за цената на билетите за правостоящи :laughing:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 15 December 2017 - 20:23

0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »