Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
А кой е първия?
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Байерн, в контекста на изречението ми са "първият". Това на английски с the former и the latter звучи по-добре. :D

Сега чета, че новият фаворит на Дортмунд за нападател е дълбоката резерва в Барса Пако, който обаче предпочитал да отиде в Бетис. Рано е да се прецени колко ще ги подобри новият треньор, и дали въобще ще се случи, но с такива трансфери гаранция няма да са никакъв фактор за Байерн или в Европа. Останалите нямат нужда и от коментар. Едни Шалке са на нивото на португалските отбори. В такава конкуренция колко трябва да отслабне Байерн, че да има интрига в Бундеслигата?
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Офф аз си мислех за съвсем друго нещо... Реших, че говориш за първия в ШЛ да свали нивото си, за да го настигнем ние :tooth:
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
След тази снимка стана ясно кой е шефът в сянка :laughing:
https://www.gol.bg/media/files/article_inline/640x480/077/077d45685dc0ccd282bac643c3823de0.jpeg
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
Салихамиджич и на мен ми стои много нелепо като спортен директор на Байерн... Особено смешен ми беше миналата година когато беше шеф на Анчелоти, и му забрани да пуши на базата желаейки да си придаде тежест...
1

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Салихамиджич е по-голям мишок и от Пламен Марков, изписано му е на лицето че е подлога. Той затова и е там. Затова и Замер си замина. Как си представяте Ефенберг, Кан или Лам да си мълчат и да изпълняват каквото им кажат луковите глави? Трябва ни спортен директор който да е коректив на Ули и Кале, не безгласна буква която няма мнение.
3

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Споделям мнението на мнозинството от форума , с тези играчи и треньори с които Байерн разполагаше от 2013-та насам трябваше да се изравним по ушати с Милан , искрено се надявам Ковач да е скрития коз.
1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Явно утре ще се съобщава нещо много важно, първо Ковач ще даде някакво изявление към 11 часа, след него и триумвирата Ули, Кале, бат'Сали към 12. Според някакъв си руски спортен журналист може да се обяви, че ще сме с нов треньор, и то не кой да е, а Арсен Венгер..........Лично аз се надявам Хьонес и Салихамиджич да обявят, че се оттеглят, но да видим...
В противен случай, от Анчелоти и Хайнкес, на Ковач и Венгер...Милан не знам дали ще ги бием по ШЛ, но упорито се насочваме в пряк сблъсък с тях по посредственост. Само дано не ги бием като гости.
-1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
От последния половин час много медии в Европа и на Острова излезнаха със слухове ,че евентуално по обяд ще бъде съобщен нов треньор , дано да е партенка защото това ще е поредното прибързано решение на ръководството.
0

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
"От трън, та на глог" - баварска поговорка
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
При Венгер поне ще играем приятен футбол, а не това кюскане. Иначе е идеален за ръководството, не харчи пари и поне при него има шанс Ренато и онова младото канадче да се развият. Осминафинал в ШЛ и втори в Бундеслигата (което мен ме устройва)! Хахахахаха, вече ми е смешно какви ги вършат на Забенер...
1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Беше смешно до миналата година по това време. Някъде откакто уволнихме Анчелоти, положението си е направо трагично, жалко, тъжно и т. н. Изключвайки престоя на Хайнкес, разбира се, макар че нашите изгубиха месеци да го кандардисват. И днес предстои да чуем поредното гениално щукване на "светата" троица.

Едит: А може да се счита и следното: Смешен беше периода от отказа на Лам и назначаването на Салихамиджич до това лято, с двуседмичен жалък период около уволнението на Анчелоти. Същинския жалък период започна от тоталния отказ от всякакви смислени трансфери през лятото и се задълбочи в последните седмици.

Кой както ги вижда нещата.

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 19 October 2018 - 11:38

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Да не сте ме разбрали погрешно - Венгер е в пъти по-предпочитан от Ковач, защото наред със слабостите си е начетен, интелигентен и ще остави футболисти в добра форма. Но просто Арсен е слаб за печелене на трофеи. Добър мотиватор и отличен в развитието на даден футболист. Венгер е прекрасен тренъор за Лайпциг да речем, даже най-добрият вариант. Ако се случи тази смяна, определено ще се радвам, защото аз последните мачове на Байерн не ги гледах, а нямам и намерение да го правя!
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Всяка секунда на Ковач и Хасан в Байерн е пагубно за отбора. Дано ги махнат. Венгер... Преди няколко месеца щях да се хвърля през прозореца, но гледайки мъката в сегашно време, направо ще се зарадвам на французина. Бившия треньор на Монако също е добра опция, ама тия хора май не говорят немски :D

Мнението беше редактирано от Agent Cooper: 19 October 2018 - 12:10

0

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Отборът в момента има много по-голям проблем от това кой ще му е треньор. Вярно е, че има значение кой е треньорът, но същите футболистчета миналата година по горе-долу същото време я играха същата игра. И докато при някои от слабите мачове през тази година имаше съмнения, то срещу Гладбах очевидно отборът игра срещу треньора си. Каква е гаранцията, че догодина няма да потретят изпълнението (с треньор Венгер например)?!
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема