Mia san Terroristen!
Мнозинството от тези анархисти ще да са служители в саламената фабрика на Ули, които ще останат без заплата, ако и на Ули му спре заплатата от Байерн, друго правдоподобно обяснение нямам. :laughing:
"Няма значение колко е бурно морето в европейския футбол, Ули Хьонес е нашият гарант за дългогодишни успехи на Байерн. Капитанът на кораба не трябва да слиза от него"
На второ четене, може и да са някакви с умствени проблеми.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 31 July 2019 - 23:39
Байерн Мюнхен е изключително важна част от живота ми.Вече 20 години.Представям си 20 годишна връзка.В началото ще си ревнив(ШЛ,ШЛ,ШЛ на всяка цена),но после улягаш и заставаш зад гърба на половинката си във всяко начинание, защото я познаваш,така, както никой друг,освен самата тя.Знаеш, че дава всичко от себе си и да греши й прощаваш.Освен, ако не се изплющи с друг де,ама Байерн, няма да се слее с друг клуб.Ха.
Та...Мисълта ми е.Повече обичайте.Наистина приятели, пиян съм :laughing:
Мнението беше редактирано от Боби: 31 July 2019 - 23:47
Публикувано: 01 August 2019 - 12:09
Боби, на 31 July 2019 - 23:39, каза:
Байерн Мюнхен е изключително важна част от живота ми.Вече 20 години.Представям си 20 годишна връзка.В началото ще си ревнив(ШЛ,ШЛ,ШЛ на всяка цена),но после улягаш и заставаш зад гърба на половинката си във всяко начинание, защото я познаваш,така, както никой друг,освен самата тя.Знаеш, че дава всичко от себе си и да греши й прощаваш.Освен, ако не се изплющи с друг де,ама Байерн, няма да се слее с друг клуб.Ха.
Надявам се не си опънал въжето.
Love is in the air!
Публикувано: 01 August 2019 - 12:40
Боби, на 31 July 2019 - 23:39, каза:
А Ули, Хасан и Нико са досадните роднини, които не можеш да търпиш, ама трябва, защото идват в комолект с жената. :laughing:
Публикувано: 01 August 2019 - 13:22
Мирише ми на марксизъм на моменти. Не критикувайте Ули, Кале, Нико, или който и да е ръководен фактор в Байерн, за да не се отклоните от партийната линия. :laugh: Едно време за "неудобните" е следвала физическа смърт, а днес сме се ограничили с гражданска такава. Не си съгласен с някакво явление в обществото и ти лепват определение като "ксенофоб", "расист", "нацист", и разговора приключва. Навремето така неруснака Троцки открил, че е по-лесно да заклеймиш опонент с някакъв епитет, отколкото да спориш с него.
И аз обичам Байерн, подразбира се, и не ми е за Шампионската лига, където не сме играли дори финал вече шести-седми сезон(а уж имаме невероятно силен отбор). Просто в последните три-четири сезона нито ме радват футболът, който играем(с някои редки изключения), нито съм очарован от поведението на ръководните фактори. Това ми е драмата на мене. Така или иначе не виждам смисъл да пиша разни хвалебствия и оди на радостта за нещо, което не ми харесва. Иначе аз съм абсолютно убеден, че Байерн ще се върне обратно сред водещите европейски отбори. Имам вяра в преценката на Ули и Кале за техните наследници, а още повече имам вяра и на Оливер Кан, който винаги се е стремял да бъде номер 1, независимо от дейността, с която се занимава. Плюс това имаме доста талантливи млади играчи, а някои от тях са нахъсани и мотивирани до краен предел за успехи на най-високо ниво. Та тва е като цяло...
И аз обичам Байерн, подразбира се, и не ми е за Шампионската лига, където не сме играли дори финал вече шести-седми сезон(а уж имаме невероятно силен отбор). Просто в последните три-четири сезона нито ме радват футболът, който играем(с някои редки изключения), нито съм очарован от поведението на ръководните фактори. Това ми е драмата на мене. Така или иначе не виждам смисъл да пиша разни хвалебствия и оди на радостта за нещо, което не ми харесва. Иначе аз съм абсолютно убеден, че Байерн ще се върне обратно сред водещите европейски отбори. Имам вяра в преценката на Ули и Кале за техните наследници, а още повече имам вяра и на Оливер Кан, който винаги се е стремял да бъде номер 1, независимо от дейността, с която се занимава. Плюс това имаме доста талантливи млади играчи, а някои от тях са нахъсани и мотивирани до краен предел за успехи на най-високо ниво. Та тва е като цяло...
Публикувано: 01 August 2019 - 22:32
Публикувано: 19 August 2019 - 01:48
Ули е обявил, че няма да се кандидатира за нов мандат.
Публикувано: 19 August 2019 - 06:23
Доживях/ме... Най-малкото няма да се излагаме по медиите вече.
Публикувано: 19 August 2019 - 09:06
Ама това ли те е притеснявало досега?
Да не те бъзикат приятелите?
Да не те бъзикат приятелите?
Публикувано: 19 August 2019 - 12:52
Като цяло Ули е една епоха, като всяко нещо си има начало така има и край. Благодаря му от цялото си сърце за всичко което е направил за Байерн, но е крайно време Байерн да поеме нов курс.
Публикувано: 19 August 2019 - 15:14
FCB-Plovdiv, извинявай, исках плюс да ти цъкна.
Публикувано: 19 August 2019 - 16:42
La Bestia Negra, не знам но пиша от мобилен телефон, и нито плюсове имам нито минуси така че да не ти дреме :)
Публикувано: 29 August 2019 - 16:25
Живи и здрави да са му внуците и много, много, мнооооого време да прекарва с тях, чак да не му остава време да набърка пак някоя каша на Зебенер. Разбира се и той да е жив и здрав. Крайно време беше да се оттегли обаче.....
Публикувано: 29 August 2019 - 17:34
Аз съм песимист относно "оттеглянето" на Хьонес . Това , че вече няма да е на ръководен пост , не означава че няма да се бърка в управлението . Иначе казано - не очаквам да има съществена разлика . Съответно не очаквам промяна към по-добро . На него му трябваха 5 години да смотолеви едно - "може би сбъркахме с Кроос" . Бил обиден че на предното Общо събрание били го освирквали . Ами има защо ... И него и Румениге . Друг е въпроса , че егото им не допуска мисълта , че и те правят грешки , като другите хора .