[Лига на нациите] 1/4 финал: Германия - Италия (3:3) 23.03.2025 (неделя), 21:45 часа
Публикувано: 21 March 2025 - 19:57

https://i.imgur.com/aE3CQUV.png VS. https://i.imgur.com/7Bk8aKU.png
Дата: 23. март 2025 г.
Начален час: 21:45 ч. българско време
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Капацитет: 66,099
https://i.imgur.com/MmqTxRm.jpg?1
Публикувано: 24 March 2025 - 14:19

- финал от Шампионска лига (31.05)
- полуфинал от Лигата на нациите (04.06)
- финал от Лигата на нациите (08.06)
Могат ли Йозката и компания да спечелят и трите мача???
Публикувано: 24 March 2025 - 15:06

Targeted Individual, on 24 March 2025 - 14:19, said:
- финал от Шампионска лига (31.05)
- полуфинал от Лигата на нациите (04.06)
- финал от Лигата на нациите (08.06)
Могат ли Йозката и компания да спечелят и трите мача???
Всичко е възможно! Щом в тото 5/35 може да се изтегли числото 41 и в два поредни тиража да излязат едни и същи числа, значи няма невъзможни неща :) Успех на отборите на Байерн и Германия, вярваме! Искам германците да изнасилят яко испанците, но според мен ще отпаднат от Франция на полуфинал. За мен испанците са футболни врагове номер 1, за всички поразии които са направили на любимите ми отбори на клубно и национално ниво.
Мнението беше редактирано от menru: 24 March 2025 - 15:09
Публикувано: 24 March 2025 - 16:22

Мнението беше редактирано от dimigram: 24 March 2025 - 16:23
Публикувано: 24 March 2025 - 18:37

menru, на 24 March 2025 - 15:06, каза:
И аз така. Иниеста беше елегантен играч и не се натрапваше като присъствие, единствено него харесвах. А сегашните са келеши. :)
Ако трябва да съм честен, аз съм повече за Кимих, отколкото за Германия. :) Преди десетина години беше наопаки, тогава поддържах целия отбор без да отличавам конкретни имена.
Мнението беше редактирано от Targeted Individual: 24 March 2025 - 18:41
Публикувано: 24 March 2025 - 22:46

Мнението беше редактирано от menru: 24 March 2025 - 22:54
Публикувано: 25 March 2025 - 20:28

Иначе за мен Германия приключи в деня, когато Нойер излезе с шарената лента. Не се отъждествявам с ценностите, които Бундестимът изповядва през последните години, та затова на Мондиала догодина пак ще бъда за Аржентина. Нищо не е неизменно или свещено на този свят. Щом един отбор, човек или държава прекрачат определени граници, не се чувствам длъжен да ги подкрепям. Лоялен съм единствено на вярата си и на произтичащите от нея убеждения си и подкрепям онези, които ги споделят.
Все пак си държа на желанието Кимих и компания да спечелят въпросните три мача на "Алианц Арена", защото би ми било крайно неприятно Барселона или Реал Мадрид да вдигнат Ушатата на нашия стадион, както и някой измежду Испания (Ямал), Португалия (Роналдо) и Франция (Мбапе) да спечелят Лигата на нациите. :) Тези тримата в скобите са ми големи "любимци". :D
Дано това лято нашите хора ни зарадват! ;)
Мнението беше редактирано от Targeted Individual: 25 March 2025 - 21:34
Публикувано: 25 March 2025 - 23:00

Targeted Individual, on 25 March 2025 - 20:28, said:
Иначе за мен Германия приключи в деня, когато Нойер излезе с шарената лента. Не се отъждествявам с ценностите, които Бундестимът изповядва през последните години, та затова на Мондиала догодина пак ще бъда за Аржентина. Нищо не е неизменно или свещено на този свят. Щом един отбор, човек или държава прекрачат определени граници, не се чувствам длъжен да ги подкрепям.
Да, Кан беше животно на терена, пример за подражание!
Абсолютно подкрепям мнението ти, явно имаме сходни разбирания за нещата от живота. Когато станах фен на Германия, това беше отбор от чиста раса, дисциплина, физика и себераздаване, имаше мъже. Сега няма нищо общо, то не е само шарената лента, то е проблема, че расовите германци в отбора намаляват, мъжете също. И правилно си отбелязал, не говорим само за футбол, който намали стойността си в моите очи последните години, става въпрос за държавата Германия, чиято политика, ценности и приоритети не подкрепям. Отделно че, имах възможност да се запозная с немците като хора и определено не съм очарован от това което видях. За мен това са роботизирани хора, без собствено мнение, нямат критично мислене, превърнати в маса. Този процес тече и в България, но при нас нещата винаги идват със закъснение. Що се отнася до световното, пак си оставам за Германия, но вече я няма страстта. Не мога да подкрепям Аржентина, след Меси и подарената им титла от съдиите, но симпатизирам на нации които играят добър футбол и по честен начин се борят за победа. Относно изброение играчи, симуланти не харесвам, не е моето нещо, не отричам футболните им качества.
Надявам се да имаме поводи за радост в края на сезона!
Успех и здраве ти желая!
Мнението беше редактирано от menru: 25 March 2025 - 23:27
Публикувано: 27 March 2025 - 00:57

https://m.youtube.co...rts/Wg_OI_sN1s8
Седем дни преди Рождество. Няма съдии, няма ФИФА, няма вар, няма логика. Това трябваше да бъде гол. В деветстотин деветдесет и девет от сто случая Е гол. Обаче... Не мога да обясня какво означава този мач за мен. А и няма нужда да обяснявам, честно казано. Преди световното казах на мой познат: "Ако има Господ, Меси ще стане световен шампион". Помня, че след загубата от Саудитска Арабия, същият познат подигравателно ми написа: "Ми май няма Господ." Нататък е история... Не знам дали някога ще изживея нещо подобно. :)
Успех и здраве и на теб! В следващите три-четири месеца само радости да ни носят нашите! :)
Мнението беше редактирано от Targeted Individual: 27 March 2025 - 00:58
Публикувано: 27 March 2025 - 01:27

Мнението беше редактирано от menru: 27 March 2025 - 01:28