https://i.imgur.com/Fq2MjfF.png
https://i.imgur.com/aE3CQUV.png VS. https://i.imgur.com/XIst1zk.png?1
Дата: 4. юни 2025 г.
Начален час: 22:00 ч. българско време
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Капацитет: 70,000
Първа повиквателна за Том Бишоф (Хофенхайм) и Ник Волтемаде (Щутгарт).
http://i.imgur.com/174KNHF.jpg?1
Страница 1 от 1
[Лига на нациите] 1/2 финал: Германия - Португалия (1:2) 04.06.2025 (сряда), 22:00 часа
Публикувано: 04 June 2025 - 23:46

Защо ли въобще си причинявам главоболието, да гледам мачове на Байерн и Германия? Ебаси пародията!
Публикувано: 04 June 2025 - 23:54

Двата ни любими отбора се надпреварват помежду си, кой ще играе по-тъп футбол.
Явно в германския футбол всичко върви в грешната посока!
Явно в германския футбол всичко върви в грешната посока!
Публикувано: Вчера, 01:00

Националите падат, Байерн падат, какво става с Немския футбол ?
Публикувано: Вчера, 12:51

Погледнете го от добрата страна. С подобна игра Германия щеше да бере голям срам срещу Франция или Испания. Така или иначе това са двата най-силни европейски отбора. След тях е Португалия, струва ми се. Притежават много класни играчи. Имаше времена, когато Германия побеждаваше такива съперници с характер и борба, нооо тези времена са в миналото.
Лично аз догодина след световното мисля генерално да приключвам с гледането на футбол. Изживях и видях всичко, за което мечтаех. Доста емоции изхабих, но и доста радост изпитах. Стига ми, не съм алчен. А и постковид ерата въобще не ме вдъхновява... Благодарен съм, че имах възможността да видя онова страхотно германско поколение, което спечели световната купа през 2014-та след трите неуспешни опита преди това. Голът на Гьотце си остава един от любимите ми мигове.
Лично аз догодина след световното мисля генерално да приключвам с гледането на футбол. Изживях и видях всичко, за което мечтаех. Доста емоции изхабих, но и доста радост изпитах. Стига ми, не съм алчен. А и постковид ерата въобще не ме вдъхновява... Благодарен съм, че имах възможността да видя онова страхотно германско поколение, което спечели световната купа през 2014-та след трите неуспешни опита преди това. Голът на Гьотце си остава един от любимите ми мигове.
Мнението беше редактирано от Неактивен: Вчера, 13:08
Публикувано: Вчера, 18:09

И все пак Кимих на десния бек 7 мача 2 гола и 6 асист.
Мнението беше редактирано от mmmnee: Вчера, 18:09
Публикувано: Вчера, 19:40

Неактивен, on 05 June 2025 - 12:51, said:
Погледнете го от добрата страна. С подобна игра Германия щеше да бере голям срам срещу Франция или Испания. Така или иначе това са двата най-силни европейски отбора. След тях е Португалия, струва ми се. Притежават много класни играчи. Имаше времена, когато Германия побеждаваше такива съперници с характер и борба, нооо тези времена са в миналото.
Лозанов, много добре казано! Все едно аз съм го написал. Аз и тази година гледах малко мачове, за вчера се изкушавах да видя някои от "трансферните цели" на Байерн, но не ми достигна мотивация и си легнах. За бъдещето на България и останалия свят не ми се говори, че темата е дълга. Желая успех и здраве на всички Баварци(Германци) във форума, активни или неактивни!
Публикувано: Днес, 10:15

Германия играе футбол, с който показва, че са назад с години всякаш от Испания и Франция. Не знам какво трябва да се промени, но тази мъка, която гледаме последните няколко сезона писва. Франция, последните 20 години винаги са имали много талант и по 3 отбора, Испания смениха поколения, изградиха отново компактен отбор, пълен с играчи, с талант, опит и техника. Нищо хубаво не го чака Бундестима на националната сцена, а в Байерн нещата с Компани и посредствени трансфери, ще гледаме един Байерн от 2003-2008, където хора като Отъл се подвизаха с тениската на любимият отбор.
Публикувано: Днес, 11:06

BayernFen, на 06 June 2025 - 10:15, каза:
Германия играе футбол, с който показва, че са назад с години всякаш от Испания и Франция. Не знам какво трябва да се промени, но тази мъка, която гледаме последните няколко сезона писва. Франция, последните 20 години винаги са имали много талант и по 3 отбора, Испания смениха поколения, изградиха отново компактен отбор, пълен с играчи, с талант, опит и техника. Нищо хубаво не го чака Бундестима на националната сцена, а в Байерн нещата с Компани и посредствени трансфери, ще гледаме един Байерн от 2003-2008, където хора като Отъл се подвизаха с тениската на любимият отбор.
Точно тези прехвалени французи през последните 20 години имат една световна титла толкова колкото Германия къде го видя този талант и 3 отбора с прехвалени маймуни.
Мнението беше редактирано от mmmnee: Днес, 11:07
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1