[quote name='gugi' timestamp='1425151254' post='100067']
Още един щрих около рождения ден на нашия любим клуб.
Отборът на Байерн България спечели за втора поредна година купата на форумната лига.
Постижението е за отбелязване, защото българският Байерн е първият отбор в историята на първенството, който защитава трофея си!
Купата е награда не само за момчетата, които играят в момента, а и на всички приятели и съмишленици, които са се "поизпотили" на терените в "Спортна София" - Владето, Марто, Дидо, Сандо,
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 03 March 2015 - 18:01
[quote name='gugi' timestamp='1425151254' post='100067']
Отборът на Байерн България спечели за втора поредна година купата на форумната лига.
Постижението е за отбелязване, защото българският Байерн е първият отбор в историята на първенството, който защитава трофея си!
Купата е награда не само за момчетата, които играят в момента, а и на всички приятели и съмишленици, които са се "поизпотили" на терените в "Спортна София" - Владето, Марто, Дидо, Сандо,
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 08 March 2015 - 18:54
Според трансфермаркт Лам и Алкантара ще са на линия до средата на март, а Мартинез се очаква в началото на април! Първите 1/4 финали са на 14/15 април, та ако всичко е точно и не се спънем в Шахтъор, Байерн ще разполага с всичките си играчи(ест и някой не се счупи до тогава)! А с пълния си потенциал ставаме осезаемо по-моЩни!!!
Публикувано: 09 March 2015 - 10:20
Дано наберът бързо форма, особено с Тиаго трябва много да се внимава.
Публикувано: 13 March 2015 - 15:14
Аз лично не помня време, в което сме имали толкова изявени голмайстори. А не по един таран с 48 гола. Кефя се на слънцето :)
http://i.gyazo.com/5c1ea586994fe69d316bda9afb209254.png
http://i.gyazo.com/5c1ea586994fe69d316bda9afb209254.png
Публикувано: 13 March 2015 - 18:08
A какво е положението с Рибери и Робен? Кога ще могат да играят?
Публикувано: 13 March 2015 - 18:59
Публикувано: 21 March 2015 - 15:51
Хубаво е,че до мача в Порто има още доста време и Лам и Тиаго ще имат възможността да навлязат в ритъм.Дано вече всичко да е наред с испанеца, за да може и той да се включи подобаващо с разнообразието и техниката,която притежава.
В крайна сметка,след като се обединихме около мнението,че не е добре за Байерн да има голяма преднина по това време на сезона, сега имаме 11 точки.По-малко е от миналата година,но ни дава спокойствие в шампионата.Въпроса е да не е прекалено голямо спокойствие,че да се отпуснем.Би трябвало да сме си научили урока и точно отсега - нататък да показваме едно постоянно високо ниво,точно в последната част от сезона.
В крайна сметка,след като се обединихме около мнението,че не е добре за Байерн да има голяма преднина по това време на сезона, сега имаме 11 точки.По-малко е от миналата година,но ни дава спокойствие в шампионата.Въпроса е да не е прекалено голямо спокойствие,че да се отпуснем.Би трябвало да сме си научили урока и точно отсега - нататък да показваме едно постоянно високо ниво,точно в последната част от сезона.
Мнението беше редактирано от Тео: 21 March 2015 - 15:54
Публикувано: 21 March 2015 - 18:01
Хубаво е че имаме на 4 април мач с Дортмунд, а после гостуваме на Леверкузен и за купата се очертава труден полуфинал по - късно пак играем с аспирините което е добре.
Публикувано: 21 March 2015 - 18:25
Не вярвам този сезон Тиаго и Мартинез да влязат в ритъм.
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 01 April 2015 - 21:57
Не искам да спамя темата за Алаба, така че ако позволите, ще пренеса дискусията тук.
Което може да се окаже плюс... Съгласен съм с Арс, че този отбор ще изглежда по абсолютно различен начин без Робери и Алаба, но също така съм съгласен и с Румениге, който каза, че Байерн да започне да мрънка за контузиите не е решение.
joalbrito, на 01 April 2015 - 19:50, каза:
Много сложна става сега задачата тактически, защото със сигурност до преди 10 дена и Алаба и Робен са били ключови за плановете на Гуардиола, каквито и да са били те. Е, сега ще трябва да се измисли нещо тотално различно.
Което може да се окаже плюс... Съгласен съм с Арс, че този отбор ще изглежда по абсолютно различен начин без Робери и Алаба, но също така съм съгласен и с Румениге, който каза, че Байерн да започне да мрънка за контузиите не е решение.
Публикувано: 01 April 2015 - 22:54
А дано си прав, Муун! Радващо е, че Бернат изиграва дотук доста добър сезон и се надявам да се справим подобаващо с отсъствието на Алаба в ШЛ. Нали трябва да има интрига, иначе като ги отнесем всичките пак ще разправят как местните им първенства са по-трудни за печелене и по-рентабилни от ШЛ! :spiteful:
Шегата настрана, бързо оздравяване на всички, контузиите са най-неприятното нещо, което може да ни се случи!
Шегата настрана, бързо оздравяване на всички, контузиите са най-неприятното нещо, което може да ни се случи!
Мнението беше редактирано от Mia san Bayern!: 02 April 2015 - 23:53
Публикувано: 02 April 2015 - 00:32
За това имаме скамейка. Бернат ще е играе в ляво,но да видим сериозните противници в момента в ШЛ кой е по добър от него,Алаба беше ниво над всички там,сега Бернат ще е на нивото на другите. Няма какво да се притесняваме защото Пеп е помислел и имаме добра скамейка.Така всички ще са мотивирани е ще се раздадът в Бундеслигата не очаквам да играят на 100% но в ШЛ ще е на макс.
Публикувано: 02 April 2015 - 03:14
С риск съвсем за малко да отдалеча вниманието от сериозния проблем с контузиите - ето една феноменална статистика за отбора (направена от познат фен на Пуул @BassTunedToRed - RESPECT!)
http://miastatsmia.b...ion-201415.html
http://2.bp.blogspot.com/-lieQHywjops/VRvBgA3W0fI/AAAAAAAAAFg/RlFGP4E94DA/s1600/Chances.png
http://miastatsmia.b...ion-201415.html
http://2.bp.blogspot.com/-lieQHywjops/VRvBgA3W0fI/AAAAAAAAAFg/RlFGP4E94DA/s1600/Chances.png
Мнението беше редактирано от Zzzzzz: 02 April 2015 - 03:16
Публикувано: 02 April 2015 - 08:42
Тази табличка показва, че най-тъмните квадратчета, най-големите цифри и най-много създадени шансове са на Ариен Робен. Което само потвърждава колко ще ни липсва и какво значи той за Байерн.Как се заменя такъв играч... Дано Мюлер и Гьотце настъпят газта при неговото отсъствие, а Рибери да играе във всеки мач, имаме нужда. В тази връзка много се надявам да не подценим Порто,особено така без Робен.
Колкото до Бернат, сега му е шанса да докаже защо Байерн и Пеп са го привлякли в отбора.За мен е страхотно попълнение,който ни служи добре досега, а ако не беше той,при тези контузии на Алаба не ми се мисли.Голям малшанс за австриеца...и есента имаше голяма контузия.За мен Бернат има потенциала да се справи с тежката задача.
Голям карък ни гони с тези контузии...тъкмо се завърнаха двама страхотни играчи - Лам и Тиаго, в същото време други двама страхотни играчи излязоха в принудителна почивка.Поне Байерн ( за разлика от преди ) си е научил урока и имаме скамейка.Без скамейка един отбор е за никъде.
Колкото до Бернат, сега му е шанса да докаже защо Байерн и Пеп са го привлякли в отбора.За мен е страхотно попълнение,който ни служи добре досега, а ако не беше той,при тези контузии на Алаба не ми се мисли.Голям малшанс за австриеца...и есента имаше голяма контузия.За мен Бернат има потенциала да се справи с тежката задача.
Голям карък ни гони с тези контузии...тъкмо се завърнаха двама страхотни играчи - Лам и Тиаго, в същото време други двама страхотни играчи излязоха в принудителна почивка.Поне Байерн ( за разлика от преди ) си е научил урока и имаме скамейка.Без скамейка един отбор е за никъде.