Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery

3

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Сега и това оставаше....Разтървават Левандовски и Боа
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Дими, хубаво бре фенове сме, но аз до сега не видях нито един да ми отговори #КОЙ ще дойде на неговото място???

Лично аз виждам доста разлики с Хайнкес, които ми харесват много повече. Няколко слаби мача няма как да ме откажат от това мнение.
Аз може да съм хулил по ръководството, но точно 2012-2013 разбрах, че тези хора разбират доста повече от мен. Точно заради това сега казвам, че се радвам, че тези неща не зависят от мен и вас, защото ние сме фенове, а те са бизнесмени, ръководители. Едва ли и те са се научили за 1-2 години, как мислите? Ето самите ръководители казват - Не искаме да повтаряме грешката с Брено!!! Значи и те правят грешки, и Гуардиола прави грешки, и Хайнкес прави грешки, и Ули прави грешки........само вие тука във форума сте безгрешни......в щракането по клавиатурата :thumbsup: :laughing:
8

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
[quote name='dimi_fcb' timestamp='1431712872' post='102932']
Марто ,прочети внимателно какво съм писал,проследи с Владе диалога и тогава се излагай с написаното по горе.
Муун май на теб трябва да ти направи забележка,че само и само за да си защитите тезите си за г-н Гуардиола сте готови на всичко.

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 20 May 2015 - 22:58

3

Потребителят е неактивен   Zzzzzz 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 20 May 2015 - 17:14, каза:

Добре е, че идва дълга пауза, да поспадне напрежението и моментната фрустрация, че иначе каруцата окончателно ще влезе в реката.

Мисля, че еуфорията "Гуардиола" окончателно приключи. Оттук нататък, все повече от самите играчи ще отправят критичен поглед към резултатите и начина, по който са постигнати, ще недоволстват от ролята си и т.н. Всъщност, това може би е добро развитие за Байерн 2015/16. Лесно е да игнорираш един недоволен Манджукич или
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Ще ме уморите, заклевам се - значи Пеп е виновен, че двама от футболистите са си влезли по-остро на тренировка и са искали да се хванат за гушите? Нека ви издам една тайна - това се случва във всеки отбор, ще се случва и за вбъдеще. Ще припомня, че Робен удари Мюлер по време на мач при Юп (което е недопустимо), че Робен налетя на Лам на тренировка, че Бадщубер налетя на Хойберг (ако помня правилно), че Рибери бушонира Робен на почивката с Реал, че Рибери налетя на Тимошчук, че навремето Лиза изплющя шамар на Матеус и т.н. Да ги изреждам ли още?
Това са хора и за тях важи всичко, което и за нас - жена ти те е нервирала, детето ти болно, спал си на криво и т.н. Какви фрустрации, какви 5 лева! А Боатенг си е сприхав, шамари жена му, заядлив е... Ебати драмите! А после се чудите защо се изказвам като последна инстанция - как да се държа, след като трябва да ви се обясняват елементарни неща???!!!

4

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 21 May 2015 - 09:57

5

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Гуардиола мисли, че Швайни трябва сам да определи бъдещето си..
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеMario_Basler, на 20 May 2015 - 21:33, каза:

Дими, хубаво бре фенове сме, но аз до сега не видях нито един да ми отговори #КОЙ ще дойде на неговото място???

Лично аз виждам доста разлики с Хайнкес, които ми харесват много повече. Няколко слаби мача няма как да ме откажат от това мнение.
Аз може да съм хулил по ръководството, но точно 2012-2013 разбрах, че тези хора разбират доста повече от мен. Точно заради това сега казвам, че се радвам, че тези неща не зависят от мен и вас, защото ние сме фенове, а те са бизнесмени, ръководители. Едва ли и те са се научили за 1-2 години, как мислите? Ето самите ръководители казват - Не искаме да повтаряме грешката с Брено!!! Значи и те правят грешки, и Гуардиола прави грешки, и Хайнкес прави грешки, и Ули прави грешки........само вие тука във форума сте безгрешни......в щракането по клавиатурата :thumbsup: :laughing:

Отново никаква конкретика от твоя страна ,спрямо това което съм ти писал и съм те питал.
Решил си да си пишеш небивалици и да си център на внимание,ами пиши си щом толкова много те кефи!
Хубаво е че дойде на мойта все пак,че ръководството също прави грешки.
Аз точно това твърдях и твърдя че една от грешките е именно Гуардиола!
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеMario_Basler, на 20 May 2015 - 22:50, каза:

Дими, с кое точно се излагам? Че сравнявам 2 мача с разлика 15 години, които не си приличат по абсолютно нищо. Мразя да използвам клишета, но едва ли в случая има по-добро от това, че мач с мач не си прилича.

1

Потребителят е неактивен   Pep Guardiola 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 22-July 13
In Guardiola WE TRUST!
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
:D Не, нека не ставаме като феновете на Арсенал :D Вярваме в отбора (треньор, спортен директор и футболисти), защото показаното през последните години мисля, че ни дава доста основание да вярваме, че ще спечелим всеки трофей, за който играем.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Това изказване на Пеп за Швайнщайгер е малко от куртоазия.Гуардиола е наясно,че Бастиан не му е толкова нужен,но няма как да го обяви публично,защото се знае Швайнщайгер какво положение заема в клуба,а и феновете ще емнат испанеца.По-точно би звучало-ако си намериш отбор можеш да напуснеш.
3

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Аз 1999-та не я помня! Т.е. помня какво се случи, но след нея имаше достатъчно поводи за радост! Нека си я помнят в Манчестър и да и се радват! Все ми е тая какво е било през ранният мезозой, както и вчера. Важно е какво ще се случи днес и утре. Байерн е в отлични ръце с този тренъор и това ръководство, както и с тези футболисти!
2

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
Дими за коя контретика говориш, че не съм ти отговорил???

Аз ако търсех да съм център на внимание нямаше да излизам от форума. 2-3 месеца не влизах изобщо да чета, камо ли да пиша и да си призная.......вече съжалявам. Тук мислих, че ще мога да прочета нещо по смислено от глупостите под статиите в повечето онлайн медии и с изумление разбрах, че тука не е по-различно.

Поне за едно нещо може да сте спокойни......Пеп ще ви дразни минимум една година още, а накрая на сезона ще завърши и със свирка :thumbsup: :laughing: :spiteful:
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема