Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Между другото Байерн за първи път става шампион на Бундеслигата след световно първенство в което Германия го е спечелила.......слОчаеност?

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 26 May 2015 - 22:56

1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
С това златно поколение което има Байерн в момента щеше да е срам да НЕ стане шампион! Всеки един треньор в момента може да ни направи шампиони в Германия с тези играчи, така че това е нещо за което испанската мангала няма кой знае каква заслуга!

Мнението беше редактирано от Götze19: 27 May 2015 - 16:12

1

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13

Преглед на мнениеGötze19, на 27 May 2015 - 16:11, каза:

С това златно поколение което има Байерн в момента щеше да е срам да НЕ стане шампион! Всеки един треньор в момента може да ни направи шампиони в Германия с тези играчи, така че това е нещо за което испанската мангала няма кой знае каква заслуга!

Значи играчите са донесли успехите на отбора тази година, а Гуардиола е виновен за неуспехите. Не те разбирам.

Според теб контузиите в отбора играят ли някаква роля?

Всъщност можеш и да не ми отговаряш, защото знам, че ще кажеш, че тренировъчния процес и натоварванията зависят от треньора.

Тогава ми се иска да споделиш според теб кой отбор постигна повече от Байерн тази година и съответно кой треньор постигна повече от Гуардиола през този сезон 2014/2015.

Аз не съм на мнението, че сме постигнали най-доброто, но съм предоволен от настоящето.
1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Веднага ти отговарям, срещу Хамбургер и Падерборн всеки може, но първия по-сериозен отбор който ни хване ни прави на салата, това е за втора поредна година и не 1 или 2 пъти!
0

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13

*
ПОПУЛЯРНО

Преглед на мнениеGötze19, на 27 May 2015 - 19:07, каза:

Веднага ти отговарям, срещу Хамбургер и Падерборн всеки може, но първия по-сериозен отбор който ни хване ни прави на салата, това е за втора поредна година и не 1 или 2 пъти!

Не ти вярвам. А и не каза кой отбор постигна повече от Байерн тази година и съответно кой треньор постигна повече от Гуардиола през този сезон 2014/2015 - според теб.
Но както и да е, да не те въвличам в теми с негативен заряд. По-добре кажи какво хареса тази година в отбора - мисля, че ще ти е по-приятно да го споделиш.

Все пак искам да знаеш, че измежду нас, феновете на Байерн в този форум, има и доволни от постигнатото от отбора тази година. А използването на обиди и грозни епитети от теб и останалите, които не сте доволни от резултатите, е неуважение към тези, които са доволни от постигнатото (поне аз така го приемам). Нямам нищо против критиките към отбора и с интерес ги чета, но когато злобата и грозотията излезат на преден план - това ме отблъсква.

11

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
КАзваш, че 74-5-6 Байерн не са имали златно поколение??? :laughing: :laughing: :laughing:

Бизи, мъдър както винаги! :friends:

А доколкото съм запознат в правилата на форума пише, че обидите към настоящия отбор - играчи, треньори, ръководство се наказва с банани, ама нещо си траят. От едно известно време не е казана нито една добра дума за Байерн, а само се псува Гуардиола и то защото е испанец. Сигурно ако беше треньор Бруно ЛАбадия тука половината щяха да получат оргазъм. :whistle:

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 27 May 2015 - 22:33

4

Потребителят е неактивен   menru 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • живущ вСофия
Аз пиша рядко през последните две години, за да запазя добрия тон във форума. Признавам си, никога не съм харесвал испанския футбол заради многото симулации и цигански номера по време на мачовете. Винаги когато се налага Байерн или Германия да играе срещу подобен съперник очаквам яко порязване от съдиите за любимия отбор, защото провокациите не спират през всичките 90 минути. През последните години тук винаги е имало дискусии за и против, което е нормално имайки предвид различните вкусове на всеки от нас, но е хубаво да бъдем обективни. Някои от поддръжниците на Гуардиола не бяха доволни, когато Ван Гаал загуби от
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

*
ПОПУЛЯРНО

Ха, като каза, реших да погледна темата за финала срещу Челси какво съм писал след края на мача, но или не съм писал нищо, или съм си пропуснал мнението сред 40-те и кусур страници, но пък за сметка на това попаднах на еднин златен бисер, който мисля, ще усмихне всички ни:

[quote]Андонио,само си казах мнението за Нойер,не казвам,че е виновен за гола на Дрогба(макар да можеше да излезе за тази топка),казвам това:

ВЪН НОЙЕР ОТ БАЙЕРН ЗАРАД

Мнението беше редактирано от moonweaver: 28 May 2015 - 02:59

11

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
За себе си мога да кажа, че не сравнявам успехите сега с тези от сезона с требъла, защото това е безсмислено. Просто ми се иска да не ни унижават на 1/2 финал с по 5 парцала. Това с Барса тази година беше почти същото като миналата, само дето спряха да играят, когато на нас ни трябваха 5 гола, за да продължим. Да не говорим, че още при Порто можеше да изхвърчим след онзи безобразен първи мач (а Порто дори няма да станат шампиони в Португалия!).

1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Браво, Муун, право в целта! Редно е много хора да разберат, че разликата между осанна и разпни го във футбола е много, много малка! Ще дам и пример - финала в ШЛ с Дортмунд, правилен картон за Данте и накъде отивахме може би?
Затова нека бъдем преди всичко нормални хора и реалисти - гледах някакви клипчета в Спортал как в Юнайтед празнуват четвъртото си място! Ван Гаал каза - в десетият кръг имахме 13 точки от 10 мача, излизаме на Олд Трафорд и публиката подкрепя отбора!!!
Ето това е редно да се разбере - никой не губи нарочно! Но не винаги става, защото всеки си търси мястото под слънцето! Говорят ми за унижение от Реал и Барса. къде, кога? Реал, че ни лъгаха на техният стадион ли? В реванша нищо не вървеше, но един мач не прави даде футболист, отбор или тренъор. Сега с Барселона - аз не виждах как ще ни бият там, какво унижение? Че публиката им започна да нервничи ли? Нойер избърза, Бернат сбърка и джуджето (който е абсолютен футболен гений) ни закла! Как се играе при 3 гола пасив? Вместо да се гордеем с реванша, в който нашите се раздадоха, ние ги плюем, за какво? Барселона били спряли да играят! Не са! Никой не спира в ШЛ, защото ставаше 4-2 и щеше да им пари под задника, а не е като да нямахме възможности!
3

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеMario_Basler, на 27 May 2015 - 22:23, каза:

А доколкото съм запознат в правилата на форума пише, че обидите към настоящия отбор - играчи, треньори, ръководство се наказва с банани, ама нещо си траят. От едно известно време не е казана нито една добра дума за Байерн, а само се псува Гуардиола и то защото е испанец. Сигурно ако беше треньор Бруно ЛАбадия тука половината щяха да получат оргазъм. :whistle:

На тебе банана повече от 2 години(март-11 - май-13) някой слага ли ти го ,та сега отново в защита на катунаря си седнал да държиш сметка на този и онзи?????
Ти дето си беше сложил подпис тук във форума,който гласеше че"Хайнкес е като ташаците на Ваан Гаал"ти ли си седнал да ми говориш за банани бе г-н бивши председателю????
2

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Ars, тъкмо започна коментара си много хубаво и после реши да използваш форума за тоалетна с бързият ти анализ на полуфиналите и наполовина пълната чаша....

Ако потребителят Баслер, а писал такива неща,които Дими описва, то не знам как влиза да пише всичката бълвоч,която сътвори в последно време.
Всъщност Дими говори много правилни неща, но предолагам заради по-острият и краен начин на изразяване пречи да се вслушате по-внимателно.Преди няколко месеца не ми бе симпатичен с негативизма му,без да има особени основания за него, но човека гледа цялата картина и е имал нещо на ум.

Нека да кажа нещо.Мачът на Камп Ноу бе на 6 Май.Оттогава изминаха над 3 седмици.В крайна сметка толкова отне всички футболни страсти да се уталожат и по-голямата част от негативните емоции да се разсеят.Което е разбираемо.Аз също продължих напред.Обаче не ми харесва ако почват да се пишат глупости и изведнъж се мине направо в другата крайност.
Веднага давам пример - вижте мнението на Муун малко по-горе,което е в рамките на спокойното и нормалното и тогава прочетете Арс с изреченията му за полуфиналите,където директно казва,че отпадането ни е случайно, както и завършека на коментара му.
Съгласен съм - да продължаваме да подкрепяме отбора, имахме контузии, не е срамно да се отпадне от силната Барса,но трябва ли преминаваме отвъд това и да навлизаме в зоната на абсолютната заблуда?

Относно критките към критикуващите - нали шефовете, играчите, треньора са критични към себе си, към неубедителните си мачове...
Защо при феновете да е по-различно?Съгласявам се,че не трябва да е със злоба.Но критиките са нещо нормално,особено за феновете и също така не е само при нас.
Примери - искат да линчуват Роджърс, псува се Венгер, освирква се Роналдо и Касияс и т.н. и т.н.Футбола не е театър, съгласни?

Говорите ми се взимане на поуки и надграждане...
Нека да сравним изминалия сезон с предния: преди 2 години имахме БЛ,Купа и неприятно отпадане на полуфиналите.Сега имаме БЛ, загубена Купа и неприятно отпадане на полуфиналите.
"Взимане на поуки и по-силни следващият път" ?!

Това с единственият требъл за 115 години за 2-ри път го чета.
Браво, същата логика сочи, че отсега до 2130 ( в следващите 115 години) не трябва да се очаква нищо повече от евентуално един требъл.Евентуално.Защото за предните 115 години имаме 1 требъл и няма как да се очаква нещо повече?!

Всички ни обединява любовта към едно нещо и в същото време можем да си пишем от различни планети...
Цар Футбол братче...
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Мисля че забравяте че първият мач на Ноу Камп нямахме удар във вратата пичове, а Барселона можеха да вкарат още 3. На реванша най-нормалното нещо е като водиш с 5 гола разлика общ резултат 45минути преди края и имаш важен мач след 3 дни срещу Атлетико в който се решава титлата да пестиш сили. Барселона си свършиха работата за половин час. С Реал миналата година в Мадрид уж контролирахме играта, но всички чисти положения бяха за тях и там можехме да паднем повече. То това му беше идеята на Татко Карло и двата мача - да ни остави да атакуваме и да освободим пространства за футболисти с такъв голям демараж като Бейл и Роналдо. Реванша в Мюнхен е ясен дъвкали сме го хиляди пъти. Мен не ми е проблема че не сме абонирани за требъл, проблема е че идва февруари месец и слабите представяния почват да валят едно след друго. Повечето отбори са си в пика март-април, а ние октомври-ноември. Гледаме един и същ филм.

Мнението беше редактирано от Dependent: 28 May 2015 - 10:59

9

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Първо Дими винаги е бил негативно настроен и не виждам да е плод на общата картина, а на негово лично аз! Ако се върнеш към архива, ще видиш как той и тогава плюс по ръководството и АД-то и т.н. Дими си е такъв!
Второ - не мисля, че Баслер се излял каквато и да е бълвоч! Бълвочът се излива от обратната страна!
Трето - къде си ме чул да казвам, че сме отпаднали случайно? Случайности не съществуват! Обаче кой в случая витае някъде из облаците, аз, който знаех, че е по-вероятно да отпаднем от Барселона, поради отсъстващите или вие, които ми обяснявате, че това е резил? Хайде да ми отговориш на този въпрос - кои са на земята, твърдящите ,че без Робери, Хави и Алаба не сме същият отбор или критиката, която обяснява, че няма проблеми, ние сме Байерн и само защото имаме няколко световни шампиони и купата трябва да е наша?
Е, съжалявам, че ще ви разочаровам, ама и Барселона имат няколко световни шампиона...имат и няколко европейски шампиона...имат и олимпийски шампиони...имат и на-добрият футболист в света! Да загубиш мач не е резил! Когато си излезнал и си дал каквото можеш! Да, на този етап, колкото и да ми говорите врели-некипели, Байерн можеше това! Да, ако тренъор беше Хицфелд, можеше и да не загубим с 3-0, а с 2-0! Ама е време да се научите вие, ултрасите (защото само краен човек може да говори крайни глупости и само краен човек сменя тренъор с 5 трофея за 2 години), че дали ще паднеш с 2, 3 или 4 не е от значение, когато каруцата вече е обърната! От значение е само за малоумните УЛТРАС
4

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Дипендънт, ти си интелигентно момче и ще се радвам да престанеш да се държиш като ощипана мома - ти се разсърди на Пеп за Шакири, а Шакири няма място в Байерн! От тогава обърна плочата! На Камп Ноу имахме прекрасно положение да открием резултата, но Левандовски не уцели добре топката! Това си беше 100% положение! Какво като няма удар при него? Това е първо - второто е, че всеки гони цели, а ние гонихме добър резултат. Докато беше 0-0, резултатът беше добър! Лошото е, че ни свършиха силите. Това, че Барселона изпуска положения не означава, че ние трябва да променим геймплана, който до онзи гол на Меси ни носеше позитиви!
4

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема