Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Не ми е ясно как изобщо може да има спорове дали Гуардиола е успешен през този сезон или не.Естествено,че не е и това не е хейтърство,нито пристрастност,просто факт.Сигурен съм,че ако ни беше друг тренъора досега да сте го уволнили(ако можеше).
Тази цензура да не се критикуват дадени лица в клуба,независимо от глупостите им(Пеп направи много такива откакто дойде) не води до нищо добро.
3

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Не беше? Стани шампион на нещо и нека някой да ти каже, че не си успешен!
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Арс с потенциала на тези играчи и възможностите им само да ти кажа че да станеш шампион на Германия е НАЙ-МАЛКОТО нещо което може да постигнеш и гологлавия точно това направи! С този отбор и Петър Хубчев ако е треньор ще вземе шампионската титла, така че стига се излага с глупостите ти че ставаш смешен с любовта ти по циганина
0

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13

Преглед на мнениеGötze19, на 29 May 2015 - 20:55, каза:

Арс с потенциала на тези играчи и възможностите им само да ти кажа че да станеш шампион на Германия е НАЙ-МАЛКОТО нещо което може да постигнеш и гологлавия точно това направи! С този отбор и Петър Хубчев ако е треньор ще вземе шампионската титла, така че стига се излага с глупостите ти че ставаш смешен с любовта ти по циганина

Мисля, че си в много голяма заблуда. Просто твоите очаквания са много големи и затова разочарованието ти е толкова голямо.
4

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Задава се финал в Германия, в столицата, а ние ще отсъстваме..... На домашния финал в Мюнхен заслужавахме да спечелим, не успяхме, но поне бяхме на финал, който между другото малцина вярваха, че може да бъде постигнат, обидите срещу Хайнкес валяха нон стоп и то за щяло и нещяло, беше наричан как ли не, а сега трябва да се радваме, че е дошъл треньор постигнал успехи на друго място и за това трябва да го пазим като писано яйце все едно е гаранция, че и при нас ще успее.
Според мен тук в тия безкрайни спорове се крие нещо което Дими беше споменал - не познавате с треньорите и това вероятно ви човърка, групата дето винаги давате подобни мнения и се подкрепяте не познахте за Клинсман, не познахте за Хайнкес и сега сте на път пак да не познаете...дано сте прави и поне в третия си сезон Пеп ни донесе най-важната купа, за това сме фенове да вярваме и да мечтаем. Аз само срещу Клинсман съм имал нещо против да ни е треньор, останалите решения дали ми допадат или не ги приемам и уважавам и не си позволявам да обиждам нашите треньори с дедката и подобни.
6

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеTito, на 29 May 2015 - 23:26, каза:

групата дето винаги давате подобни мнения и се подкрепяте не познахте за Клинсман, не познахте за Хайнкес и сега сте на път пак да не познаете...дано сте прави и поне в третия си сезон Пеп ни донесе най-важната купа, за това сме фенове да вярваме и да мечтаем.

Не че се причислявам към някоя група, ама щом има две такива, тая дето не познава...ясно, ама другата група кое е познала? То след като нещо се случи е мн лесно да се говори.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 May 2015 - 00:50

0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
То статистиката от двата мача с Барселона едва ли не показва, че само малшансът ни е лишил от финала. :thumbsup:
Само че е добре да се гледа и малко по-критично на тази статистика - примерно, каква беше тя, докато изходът от полуфиналния сблъск не беше още решен. То е ясно, че като ни трябват 5 гола можем да държим топката повече и да отправяме повече удари, но защо не го направихме при 0-0? Да гледаш крайната статистика от двата мача е безсмислено в случая, защото нищо не показва.

П.П. Сега видях, че и Дипендънт го е написал накрая на един от коментарите си. Сори за повторението.

Мнението беше редактирано от the Amazing Ralph: 30 May 2015 - 00:57

2

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеAndoniooo, на 30 May 2015 - 00:46, каза:

Не че се причислявам към някоя група, ама щом има две такива, тая дето не познава...ясно, ама другата група кое е познала? То след като нещо се случи е мн лесно да се говори.

Кой казва или пише, че има две или повече групи или това е само в твоята глава?
Ти бил ли си в форума по времето на Клинсман и ако да под какъв ник?
Къде и кога съм обидил Пеп?
Много е лесно да видиш кой и какво е познал, но това не е важно, важно е Байерн да печели!
1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеTito, на 30 May 2015 - 01:18, каза:

Кой казва или пише, че има две или повече групи или това е само в твоята глава?
Ти бил ли си в форума по времето на Клинсман и ако да под какъв ник?
Къде и кога съм обидил Пеп?
Много е лесно да видиш кой и какво е познал, но това не е важно, важно е Байерн да печели!

1.

Преглед на мнениеTito, на 29 May 2015 - 23:26, каза:

, групата дето винаги давате подобни мнения

От тука следва, че има две или повече групи!

2. Не, не съм бил!

3.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 May 2015 - 03:14

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Съгласен съм, че не бяхме близо да елиминираме Барса, даже ми звучи абсурдно това, но чак да е провал сезонът. Да, имаме огромен потенциал, но и други отбори го имат, конкретно Барса този сезон са много силни. Да не говорим, че нашият потенциал бе сериозно намален с контузиите на адски важни играчи. Предвид обстоятелствата това за мен бе максимумът.

Не знам, изглежда е въпрос на лична гледна точка. ШЛ е труден и непредсказуем турнир, никому не е гарантирано, че ще го спечелиш, колкото и да си силен. Аз поне такива очаквания нямам и затова не съм критичен. Мауриньо е страхотен треньор, Реал имат невероятен състав, но за 3 години той не стигна и 1 финал. Юве на Капело бе страшилище, но дори и полуфинал не игра.
5

Потребителят е неактивен   Zzzzzz 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Със сигурност има две групи - про-Пеп и анти-Пеп. Едно време имаше трета, неутрални или чакащи още информация, но тази група съвсем изтъня и сега сме само в нюанси на първите две. В това разделение по нищо не се различаваме от останалия свят, където поляризиращата фигура на Гуардиола предизвиква същите крайности.

Колкото до очакванията на различните форумци - всеки си има право на собствено виждане, т.е., сам да прецени къде е приемливо да сложи летвата за Байерн 2013-15. Някой я слагат по-високо, други - по-ниско. Оттам логично идват и различни виждания дали последните две години са успешни и дали тенденцията е нагоре или надолу.

Без да съм съгласен, мога да приема насериозно виждането, че представянето в ШЛ е окей за този състав. Мога да приема насериозно и по-крайната позиция, че начинът, по които губим от Реал и Барса, не е обезпокояващ. Това са разбираеми различия, които лесно могат да бъдат обяснени с различни футболни философии и очаквания.

Това, което ме изумява, е колко голяма е групата форумци, които намират спечелването на Бундеслигата през последните две години за сериозен успех. По моето скромно мнение този състав, с тези ресури, при тази абсурдна липса на конкуренция, ще спечели лигата дори със среден треньор от Втора Бундеслига. Не е сериозно да се правят сравнения с, примерно, Байерн на Сьорен Лерби, и по този начин да се дават точки на Гуардиола за тези титли. Окей, харесвайте си го, чудесно, но намерете друг атестат за качество.
5

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеGötze19, на 29 May 2015 - 20:55, каза:

Казах ти - стани шампион на нещо и тогава ще видиш! Понеже аз говоря глупости, а ти само велики приказки - защо не вземеш и не си пуснеш ПРАЗНЕНСТВАТА по случай 25-та титла в Бундеслигата! Зашо празнуват тези хора, изглеждат ли ти щастливи?
2

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Няма смисъл даже да го обсъждаме, оставката на Гуардиола не е на дневен ред пред ръководството.
3

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Един от малкото пъти, в които е бил прав....Като се сетя какви глупости ръси/ръсеше за Лева, Гьотце и Швайни...
2

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
^За кое пък е прав тоя лаладжия? За това, че Гуардиола още не се е доказал в Байерн! От там нататък са пълни глупости. Тоя човек все едно никога не е играл футбол. Какво значи "да достигнат нивото на новия европейски първенец"? Какво има да му стигаме? Много ще ми е интересно догодина да играем в пълен състав срещу Барселона пък те да се без Меси, Неймар, Алба, а Суарес да играе с комоцио... Тогва ще видим кой кого ще стига...

Предполагам думите на Робен са в отговор на мозъчните напъни на Хаман:

"Трябва да се действа внимателно. Супер е, когато има футболисти с качества, които могат да помогнат на отбора да върви напред", каза Робен пред списание "Кикер".

"Но да се вземат нови футболисти само защото някои хора казват така... Не, това не би било добро решение и ние не се нуждаем от него."

[b]"Този въпрос беше поставян на дневен ред и през 2012 година, когато не спечелихме нищо. Тогава всички казваха, че отборът се нуждае от сериозна промяна, от ново поколение играчи.

Мнението беше редактирано от TakingLives: 09 June 2015 - 13:43

4

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема