Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
"От Байерн вече казаха, че могат да похарчат 100 милиона евро за един играч. Ако ще дадеш 60-70-80 милиона евро за Азар или Неймар, това не е проблем. Но няма смисъл, ако ги пръснеш за Гризман или Стърлинг."

За това също е прав!
4

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнениеTakingLives, на 08 June 2015 - 17:44, каза:

0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Мнението беше редактирано от _Robben_: 09 June 2015 - 12:14

2

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеGötze19, на 08 June 2015 - 17:48, каза:

"От Байерн вече казаха, че могат да похарчат 100 милиона евро за един играч. Ако ще дадеш 60-70-80 милиона евро за Азар или Неймар, това не е проблем. Но няма смисъл, ако ги пръснеш за Гризман или Стърлинг."

За това също е прав!

Е да прав е.... То пък голямато прозрение. Не че някой ще ти даде Неймар и Азар за 60 мил., но това е друг въпрос....
Самият факт, че споменава Стърлинг и 60 мил. в едно изречение е нелепо! Това за англичанина е пълна партенка, но и да е сериозен интерес, къде точно се споменаха 60 мил? 60 са много и за Гризман, но ако клуба реши, че го иска просто толкова му е клаузата.

Все едно аз да кажа, че 20мил. са много за Гаджев и да чакам да ми ръкопляскат, понеже съм прав!
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12

Преглед на мнениеGötze19, на 08 June 2015 - 17:48, каза:

За това също е прав!

Е да ме извинявате, ама за мен Неймар е също толкова надценен и глупав( а в съвременния футбол ако си глупав - не ставаш), колкото Стърлинг. Гризман за мен много повече би вдигнал класата на Байерн от прехваленото бразилче, което само бави играта и губи топката с безсмислените си финтове. При всички положения не мисля, че е сериозно Неймар и Азар да се споменават в едно изречение.
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеjoalbrito, на 09 June 2015 - 17:28, каза:

Е да ме извинявате, ама за мен Неймар е също толкова надценен и глупав( а в съвременния футбол ако си глупав - не ставаш), колкото Стърлинг. Гризман за мен много повече би вдигнал класата на Байерн от прехваленото бразилче, което само бави играта и губи топката с безсмислените си финтове. При всички положения не мисля, че е сериозно Неймар и Азар да се споменават в едно изречение.

С кое е прехвален,глупав и подценен Неймар,че в Бразилия вкарваше като луд отиде в Барса и формата му се засили вкарва още повече,това му е работата на нападателя да вкарва когато има възможност.Барса купиха Неймер а ние Гьотце и какво ? май Гьотце излиза прехваления...

Ето го и статса на Неймар - 51 мача 39 гола 11 асистенции

Мнението беше редактирано от mmmnee: 09 June 2015 - 18:15

2

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
[quote name='_Robben_' timestamp='1433841252' post='103528']

0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
"Трябва да уточня следното: Диди Хаман е на второ място сред разказвачите на приказки след братя Грим", отсече Румениге пред списание "Шпорт Билд".

Прочети още на: http://www.gol.bg/ba...zkazva-prikazki

Толкова за бълвоча на Диди Хаман
5

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
От кога голмайстора на ШЛ е надценен? Нека не забравяме че Неймар ни заши 3 гола на полуфиналите, клиничен е. Колкото и да харесвам Гьотце, Неймар е класа отгоре.Точно такъв футболист ни трябва.Да търси топката, да мине човек, да създава пространства и ситуации, да може да реализира. Жалко че го изтървахме миналото лято..
1

Потребителят е неактивен   Zzzzzz 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11

Преглед на мнениеjoalbrito, на 10 June 2015 - 17:33, каза:

"Трябва да уточня следното: Диди Хаман е на второ място сред разказвачите на приказки след братя Грим", отсече Румениге пред списание "Шпорт Билд".

Прочети още на: http://www.gol.bg/ba...zkazva-prikazki

Толкова за бълвоча на Диди Хаман

Тази статия, горката, е толкова недописана. Хаман каза, че Гуардиола отива в Ман Сити. Отговорът на Румениге е конкретно срещу това твърдение (http://sportbild.bil...6372.sport.html), но горкият превод дори не го споменава :)

А иначе какво очакваме да каже Румениге? "Да, Сити се интересуват от Гуардиола, но ние го убедихме да остане?" Разбира се, че не. От какъв зор би казал каквото и да било различно от вече казанато?
4

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
В маркетингово отношение сме на едно ниво с Реал и Барселона, както и Юнайтед, което означава, че Кале и Ко си вършат приказно работата. Във футболно отношение сме на едно ниво с Реал и Барселона (над Юнайтед), което означава, че и Замер си върши работата!
Но трудната част е да се задържиш на върха, качването е по-лесното!
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Хаха :D Ама как само ги подминавата тези статии...

http://www.gol.bg/ma...-futbolna-marka

"Червените дяволи" минаха границата от 1 милиард долара, изпреварвайки Байерн (доскорошния номер 1)

За какво достигане на Реал и Барселона говорим? Няколко поста по-надолу отново питам какво има да им гоним?
1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеTakingLives, на 11 June 2015 - 11:44, каза:

За какво достигане на Реал и Барселона говорим? Няколко поста по-надолу отново питам какво има да им гоним?

Успеваемостта във финалите на ШЛ, аз тук искам да ги догоним :)
4

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 11 June 2015 - 09:32, каза:

В маркетингово отношение сме на едно ниво с Реал и Барселона, както и Юнайтед, което означава, че Кале и Ко си вършат приказно работата. Във футболно отношение сме на едно ниво с Реал и Барселона (над Юнайтед), което означава, че и Замер си върши работата!
Но трудната част е да се задържиш на върха, качването е по-лесното!

Не съм съгласен за маркетинга. Временно ги настигаме, но в момента сме / бяхме на върха си - за това се бори и Румениге: да останем поне within striking distance. Ето цифрите по-долу. Данните на Статиста са супер яки, но вече нямам subscription, иначе правят феноменални анализи, които можем да ги гледаме с часове сигурно. Това по-долу е free, от требъл-сезона; 2015 едва ли ще е такова съотношението:

http://www.statista....n-soccer-clubs/

За 2014 намерих това, изглежда базирано на реалните данни от Deloitte: http://realbusiness....-football-clubs

За добавка, стандартната извадка, разбира се, е на Форбс - http://en.wikipedia....s#2014_rankings

В спортно отношение, и Реал, и Барса ни показаха в краткосрочен план, че сме зад тях - за този момент. Това, разбира се, може да се промени за месеци, така че да не спорим преди да се види накъде е тенденцията.
0

• Потребител
  • ПипПип
А ето го и следващият ход, който ще разбуни духовете: след 36 години, физиото Фреди Биндер трябва да напусне.

http://www.kicker.de...muss-gehen.html

Мнението беше редактирано от Zzzzzz: 11 June 2015 - 13:24

0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »