Най-добре за маркетинга щеше да е да пръснем Барселона и после да вземем ушатата.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 11 June 2015 - 23:03
Dependent, на 10 June 2015 - 19:18, каза:
От кога голмайстора на ШЛ е надценен? Нека не забравяме че Неймар ни заши 3 гола на полуфиналите, клиничен е. Колкото и да харесвам Гьотце, Неймар е класа отгоре.Точно такъв футболист ни трябва.Да търси топката, да мине човек, да създава пространства и ситуации, да може да реализира. Жалко че го изтървахме миналото лято..
Предвид продължаващата сага с трансфера му мисля, че никога не е бил вариант пред Байерн. Големи схеми се въртят около него, оня Росел се покри и не се е чувал от тогава....
Публикувано: 12 June 2015 - 23:26
Zzzzzz, на 11 June 2015 - 13:22, каза:
А ето го и следващият ход, който ще разбуни духовете: след 36 години, физиото Фреди Биндер трябва да напусне.
http://www.kicker.de...muss-gehen.html
http://www.kicker.de...muss-gehen.html
Тук едва ли...
С лека ръка се премахват доказали се хора за да се угоди на Пеп. Обаче Кале ще излезне и каже нещо в защита на поредните събития и някои фенове по навик ще го цитират веднага....ето бе Кале каза и така трябва...
Публикувано: 13 June 2015 - 02:08
Тито, какво значи "за да се угоди на Пеп"? Нямам медицинския капацитет да оценявам работата на когото и да било от медицинския щаб (бил той Фреди Биндер, Волфарт), обаче наистина ли мислиш, че Кале и Замер са доволни от положението с контузиите този сезон? Най-красноречивият пример е най-важният ни играч - Рибери. Пеп ли е виновен за това, той ли решава как да се лекуват играчите? Не, решението се взима от Волфарт, а Фреди Биндер изготвя програмата за възстановяване. Кой решава дали даден играч е готов да поднови тренировки/влезе в игра? Пак Волфарт.
Мнението беше редактирано от moonweaver: 13 June 2015 - 02:20
Публикувано: 13 June 2015 - 11:06
Както казах още около мачовете с Барса - лятото трябва да се погледне дали някой е виновен за контузиите освен световното или лошият късмет. Ситуацията около Рибери ме кара да си мисля, че някой или някои в клуба не са си свършили работата като хората. Не знам кой е, но се надявам с тези рокади ръководството да е решило проблема. Все пак става дума за интелигентни и футболни хора, а не за някой като Перез или Абрамович. Така че мисля, че имаме всички основания да им се доверим.
Публикувано: 14 June 2015 - 17:40
moonweaver, значи, че е дадена пълната власт на Пеп, това значи. Не ми се вярва, че вярваш на всичко което казва ръководството пред медийте, а и изобщо на информацийте, които се появяват там. Хората, които напуснаха са си вършили дълги години добре работата, а сега при един сезон с повечко контузии веднага трябва да си заминат.
Ние не знаем какво точно се е случило между Пеп и Волфарт, а само гадаем, но е не сериозна подобна чистка. Болт и останалите звезди сигурно съвсем случайно идват при Волфарт или пък изведнъж Волфарт се е побъркал и не си разбира от работата или пък просто Пеп втора година отпада по не особенно готин начин в Европа (ти спомена в тякоя тема, че сме били много близо да отстраним Барса, въпрос на виждане) и си търси оправдания. Да, че изиграха роля е така, но пък да се нахвърля върху медицинския щаб по подобен начин вместо да търси грешките в себе си не говори добре за Пеп. Безгрешни хора няма.
А не мислиш ли, че Пеп не трябва да се възприема като най-големия и не знам си какъв заради постигнатото в Барселона, а да разглежда ме постигнатите му резултати и спечелените му купи с Байерн, а не с Барселона? Сега ни води нас, а не Барселона, това не искаш да разбереш и както хубаво пишеш дълги постове да пуснеш един такъв и с грешките на Пеп за тия 2 години. Не, той няма, той е перфектен. Адаптацията беше виновна първата година, а втората са контузийте...но не и той за това, че от страшилище в Европа вече 2 години ни разгромяват.
Всички искаме титлата която взехме през 2013-та, заменихме "дедото" с "най-успешния", а какво се случва резултати отговарящи за това поколение играчи вече 2-ра година няма. Титлите в Германия можем да ги печелим и с Магат, но от Пеп се иска нещо повече което отговаря на визитката му.
За мен новия сезон ще е последен за Пеп независимо от това какво ще постигне, силно се надявам да го направи с титлата която чакаме и за която беше взет.
Ние не знаем какво точно се е случило между Пеп и Волфарт, а само гадаем, но е не сериозна подобна чистка. Болт и останалите звезди сигурно съвсем случайно идват при Волфарт или пък изведнъж Волфарт се е побъркал и не си разбира от работата или пък просто Пеп втора година отпада по не особенно готин начин в Европа (ти спомена в тякоя тема, че сме били много близо да отстраним Барса, въпрос на виждане) и си търси оправдания. Да, че изиграха роля е така, но пък да се нахвърля върху медицинския щаб по подобен начин вместо да търси грешките в себе си не говори добре за Пеп. Безгрешни хора няма.
moonweaver, на 13 June 2015 - 02:08, каза:
мисля че работата на Волфарт и Биндер не бива да се възприема сляпо като "двама велики с близо 40 години стаж в Байерн", а да се разглежда на база положението с контузиите.
А не мислиш ли, че Пеп не трябва да се възприема като най-големия и не знам си какъв заради постигнатото в Барселона, а да разглежда ме постигнатите му резултати и спечелените му купи с Байерн, а не с Барселона? Сега ни води нас, а не Барселона, това не искаш да разбереш и както хубаво пишеш дълги постове да пуснеш един такъв и с грешките на Пеп за тия 2 години. Не, той няма, той е перфектен. Адаптацията беше виновна първата година, а втората са контузийте...но не и той за това, че от страшилище в Европа вече 2 години ни разгромяват.
Всички искаме титлата която взехме през 2013-та, заменихме "дедото" с "най-успешния", а какво се случва резултати отговарящи за това поколение играчи вече 2-ра година няма. Титлите в Германия можем да ги печелим и с Магат, но от Пеп се иска нещо повече което отговаря на визитката му.
За мен новия сезон ще е последен за Пеп независимо от това какво ще постигне, силно се надявам да го направи с титлата която чакаме и за която беше взет.
Публикувано: 14 June 2015 - 20:33
Според мен Пеп изобщо не трябва да се обажда по медицински въпроси.
Мнението беше редактирано от Viliyo: 14 June 2015 - 20:34
Публикувано: 14 June 2015 - 21:05
Тито, никъде не съм казал, че Пеп е безгрешен! Обаче не мога и няма да се сглася само върху него да се хвърля вината за абсолютно всичко!
Мнението беше редактирано от moonweaver: 14 June 2015 - 21:08
Публикувано: 14 June 2015 - 22:15
Разбира се, ние коментираме, нашите коментари тук във форума едва ли ще уволнят Пеп. За разлика от неговите коментари, по тема която не разбира.
Мисля, че е супер вредно за атмосферата в тима, Гуардиола да се обажда по такива въпроси.
Мисля, че е супер вредно за атмосферата в тима, Гуардиола да се обажда по такива въпроси.
Публикувано: 15 June 2015 - 09:13
Вилъо, ти знаеш ли Пеп мрънка ли, не мрънка ли? Бил ли си там на някой разговор, знаеш ли кой, какво, защо? Не, стоиш си у вас и гадаеш, обаче ти гадаейки даваш мнения! Всички, които говорите по медицинският скандал в Байерн и си давате ОЦЕНК
Публикувано: 15 June 2015 - 12:56
Ееее, айде пък сега. Всички знаем, че Пеп мрънкаше срещу Волфарт от дълго време - не е тайна или новина. Тази тема сме я дискутирали до безкрай. Дали е прав, дали не е - съгласен съм, Мориенди, едва ли някога ще разберем. Но дай да не 'коментираме' понеже сме 'лаладжии'? Направо да затваряме форума тогава.
(Между другото, някой има ли идея колко струва на година домейн + хостинг + софтуера за форума + някакъв basic maintenance за подобен сайт?
(Между другото, някой има ли идея колко струва на година домейн + хостинг + софтуера за форума + някакъв basic maintenance за подобен сайт?
Мнението беше редактирано от Zzzzzz: 15 June 2015 - 13:13
Публикувано: 15 June 2015 - 13:40
Първо думата "мрънкане" едва ли е най-подходяща в случая. Второ - ако някой влезе и чета как хикс и игрек си пускат остри реплики, то коя е правилната реакция? Точно така - да не се намесва! Да не се намесва в спорове или неща, за които не е наясно!
Никой не казва, че Пеп е ПРАВ! Ама аз, като един от хората, които защитават каталунеца, да сте ме видяли да кажа, че Волфарт е виновен? Вие казвате Пеп мрънкал, ами ако е прав? Ако през годините в Байерн е имало шуро-баджанащина в медицинският ни щаб, ако Волфарт наистина не си е вършил съвестно работата?
Това не ми е оценката, оценка за неща, за които съм тотално некомпетентен, няма да си позволя да давам! Но при всички положения думата мрънкане е неуместна!
Да, по дяволите, аз също съм адски бесен за състоянието на Рибери, мрънкам ли? Нормално ли е половин век да не можеш да диагностицираш нещо? Кой е виновен?
Спрете да солите на тая тема, след като знаете за нея толкова, колкото аз за квантовата физика! Може всичко да е тип-топ, Байерн да рине требъли, футболистите да са здрави, медицинският щаб да вдига хора със скъсани кръстни връзки за 6 часа и пак Пеп и Волфарт да не се харесват! А тренъорът във футболен клуб е ПО-ВАЖНА единица от доктора на отбора! За това единият взима милиони, а другият в пъти по-малко! Ако започнат в Байерн да се сменят тренъори заради доктора, то този клуб е загубен!
Никой не казва, че Пеп е ПРАВ! Ама аз, като един от хората, които защитават каталунеца, да сте ме видяли да кажа, че Волфарт е виновен? Вие казвате Пеп мрънкал, ами ако е прав? Ако през годините в Байерн е имало шуро-баджанащина в медицинският ни щаб, ако Волфарт наистина не си е вършил съвестно работата?
Това не ми е оценката, оценка за неща, за които съм тотално некомпетентен, няма да си позволя да давам! Но при всички положения думата мрънкане е неуместна!
Да, по дяволите, аз също съм адски бесен за състоянието на Рибери, мрънкам ли? Нормално ли е половин век да не можеш да диагностицираш нещо? Кой е виновен?
Спрете да солите на тая тема, след като знаете за нея толкова, колкото аз за квантовата физика! Може всичко да е тип-топ, Байерн да рине требъли, футболистите да са здрави, медицинският щаб да вдига хора със скъсани кръстни връзки за 6 часа и пак Пеп и Волфарт да не се харесват! А тренъорът във футболен клуб е ПО-ВАЖНА единица от доктора на отбора! За това единият взима милиони, а другият в пъти по-малко! Ако започнат в Байерн да се сменят тренъори заради доктора, то този клуб е загубен!
Публикувано: 15 June 2015 - 18:56
ПОПУЛЯРНО
Zzzzzz,
"аз съм тъпо фенче без право на критична мисъл" - моля те, прочети отново какво съм написал и помисли какво искам да кажа - не мога да критикувам някой за нещо, което е целият му живот и без да разбирам и 2% от нещата, които му се въртят в главата. Тва е все едно да критикувам Дейвид Линч за "Мълхолънд Драйв", само защото АЗ не съм разбрал нещо, или защото НА МЕН нещо ми се струва глупаво/абсурдно/невярно. Едно е да изразяваш мнение (ако ще и несъгласие), съвсем друго е да имаш самочувствието да РАЗБ
"аз съм тъпо фенче без право на критична мисъл" - моля те, прочети отново какво съм написал и помисли какво искам да кажа - не мога да критикувам някой за нещо, което е целият му живот и без да разбирам и 2% от нещата, които му се въртят в главата. Тва е все едно да критикувам Дейвид Линч за "Мълхолънд Драйв", само защото АЗ не съм разбрал нещо, или защото НА МЕН нещо ми се струва глупаво/абсурдно/невярно. Едно е да изразяваш мнение (ако ще и несъгласие), съвсем друго е да имаш самочувствието да РАЗБ
Публикувано: 15 June 2015 - 19:16
Спокойно колеги, оттеглям думата мрънкане щом ви дразни.
Но продължавам да съм на мнение, че Гуардиола не трябва да се изказва по медицински въпроси. Поне не от позицията на треньор.
Но продължавам да съм на мнение, че Гуардиола не трябва да се изказва по медицински въпроси. Поне не от позицията на треньор.