Нашите разбиват
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 16 January 2012 - 09:57
Е този отбор искам да гледам в бъдеще време :strongbench:
http://store.picbg.net/pubpic/C7/FD/6ff5574fd9adc7fd.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C7/FD/6ff5574fd9adc7fd.jpg
Публикувано: 16 January 2012 - 15:31
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 16 January 2012 - 19:38
Публикувано: 16 January 2012 - 20:04
Ако и аз се съглася с вас , то защо Боатенг не е първи избор в Маншафта и защо той,Рафиня и Буйтен ( сега сигурно и Брено ) са ротирани и Холгер е бетон :P
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 16 January 2012 - 21:42
Боби, на 16 January 2012 - 20:04, каза:
Ако и аз се съглася с вас , то защо Боатенг не е първи избор в Маншафта и защо той,Рафиня и Буйтен ( сега сигурно и Брено ) са ротирани и Холгер е бетон :P
Ами сигурно се надяват да се развие като талант и да спестят 15 милиона за класен ЦЗ. Ама с Щубера няма да помиришем титлата от ШЛ. А защо е в маншафта, все пак е тиъуляр при Байерн, нормално да е първи избор и в маншафта. Не мога да го проумея наистина. Заради лични пристрастия ли, заради това, че е пълно дърво (скорост,, пласиране, борба). Щубера има хъса на Бербатов(на Бербата всичко др му харесвам). Но щом го налагат, явно има потенциал, някакви претенции и се доказва. Аз лично, нямам търпение да изчезне от състава :)
Публикувано: 16 January 2012 - 22:08
Toва е най-лошото и тъжното за мен лично...
Да не оценяваме наш кадър , който има вече над 100 мача за Байерн , за да търсим нещо друго , което най-вероятно ще върши същата работа , ако не и по-зле , защото ако някой си мисли , че ще дойде някой от ранга на Видич , жестоко се лъже...
Колкото до това , че в маншафта е титуляр защото е в Байерн...Боатенг също е титуляр , било то на бека или в центъра на защитата.Значи е нелепо това да е причината :)
Да не оценяваме наш кадър , който има вече над 100 мача за Байерн , за да търсим нещо друго , което най-вероятно ще върши същата работа , ако не и по-зле , защото ако някой си мисли , че ще дойде някой от ранга на Видич , жестоко се лъже...
Колкото до това , че в маншафта е титуляр защото е в Байерн...Боатенг също е титуляр , било то на бека или в центъра на защитата.Значи е нелепо това да е причината :)
Публикувано: 16 January 2012 - 23:58
Проблемът със защитата ще се реши, ако вземем Хумелс. :)
Публикувано: 17 January 2012 - 14:22
Боби, на 16 January 2012 - 20:04, каза:
Казвал съм ти го и преди,защото е германец и нищо повече.Бадщубер е средна ръка защитник и това се доказа,когато Швайнщайгер се контузи.