Пеп: Когато говоря, всички ще ме слушат...
#Дасилош...
Аз харесвам Пеп повече така, да е нахъсан и див, стига да не прави скандали...
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 15 August 2015 - 04:53
Капитана винаги за мен трябва да е в средата на терена и мелето. Ван Бомел беше на перфектната позиция, перфектният характер и уникално водеше отбора за мен. Не умаловажавам Лам или Ноер или дори Кан, но едно е да викаш от вратата или защитата, съвсем друго е да си до инцидента или всички да са около теб и всичко да минава през теб.
Публикувано: 23 August 2015 - 19:04
Отново контузия Бенатия аут за дълго време,но не казват точно колко за сега.Сега е моментът да развържат кесията и за защитник,с тези контузии на централни защитници сме много зле от към резерви,имаме един Мартинез който от както е дошъл в Байерн е постоянно контузен.
Публикувано: 23 August 2015 - 19:16
А всъщност какво се случва с Хави Мартинез?
Публикувано: 24 August 2015 - 09:20
Публикувано: 25 August 2015 - 20:21
Публикувано: 25 August 2015 - 20:41
Мне, по-скоро трябва да бъде: "дано не отсъства скоро от игра"...Като им знаем късмета на Мартинес и Щубера, изиграват 2-3 мача и пак аут...
Публикувано: 28 August 2015 - 10:14
Малко новини от днес, относно няколко трансферни слуха, коментирани от Замер:
1) "Ако Данте дойде при нас и поиска да напусне, ще го обсъдим. Това мога да кажа към момента", Матиас Замер. Смята се, че фаворит за Данте е Волфсбург, споменават се също и Гладбах с контузиите на Алваро Домингес, но като че ли заплатата би била проблем. Аз съм сигурен, че Данте ще остане в Бундеслигата, защото догодина получава право на немско гражданство, което той беше обявил, че му е цел. Но няма да се учудя и да остане при нас - може да е резерва, когато всички са здрави, но ще е част от ротацията и титлите са му гарантирани. Ако Данте напусне, Замер каза, че няма да бъде привличан нов защитник: "
1) "Ако Данте дойде при нас и поиска да напусне, ще го обсъдим. Това мога да кажа към момента", Матиас Замер. Смята се, че фаворит за Данте е Волфсбург, споменават се също и Гладбах с контузиите на Алваро Домингес, но като че ли заплатата би била проблем. Аз съм сигурен, че Данте ще остане в Бундеслигата, защото догодина получава право на немско гражданство, което той беше обявил, че му е цел. Но няма да се учудя и да остане при нас - може да е резерва, когато всички са здрави, но ще е част от ротацията и титлите са му гарантирани. Ако Данте напусне, Замер каза, че няма да бъде привличан нов защитник: "
Публикувано: 28 August 2015 - 12:22
А за Де Бройне само на мен ли ми се струва,че няма да отиде в Сити...все си мисля,че ще гръмнем с трансфер в последните дни,въпреки че официално от Байерн отрекоха за интерес към него.
Публикувано: 28 August 2015 - 12:25
е то хубаво, ама къде ще играе, на кого на мястото? Най-много да стане колега на Гьотце на пейката
Мнението беше редактирано от TOKATA: 28 August 2015 - 12:25
Публикувано: 28 August 2015 - 12:29
Абсурд да гръмнем с Де Бройне според мен.
Публикувано: 28 August 2015 - 17:02
Публикувано: 28 August 2015 - 17:09
Това е супер новина, въпреки че това почти сигурно значи, че Дракслер си заминава от Германия