По-добре е да прекратите с безмислените си спорове. Безмислени, защото става въпрос за млад футболист, както и субективните ви оценки, базирани и на липсата на нещо, за което ние нищо не знаем - тренировките. Няма как да се прецени потенциалът на млад футболист, защото мисленето на тези момчета е различно и гледайки ги в някакви мачове е трудно - те играят, както всеки на базата на взети решения. Младостта води до прибързаност, грешки, арогантност!
Преди време бях написал, че Мюлер не ми харесва и наистина не ми харесваше това, което виждах. Той грешеше в 80% от отиграванията си. Но за 1 година изчисти много този брак и сега е на път да се превърне в типичния немски атакуващ футболист - бърз, борбен, ,яв, десен, глава и много прагматични отигравания.
Същото е и при Бадщубер - личи си само, че е адски добър в изнасянето на топката. Но няма как да му преценим потенциала само от мачове. Тренъорите на Байерн го гледат всеки ден и виждат много повече в него, отколкото ние. Разбира се, че това не значи, че не могат да грешат! Аз разправях дълги години как ще се доверя на този тренъор на ЦСКА, който изгони Данчо Тъча - това беше Любо Пенев!
Няма как да не спомена, че Ван Буйтен направи много по-слаба есен от Холгер, както и това, че Бадщубер изглежда най-спокоен от нашите защитници....
Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 17 January 2012 - 16:05